Lechu4444 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 @Pieter: To nie jest śmieszne to jest tragiczne że do mojej szkoły chdzi taki kolo który nie orientuje się że upadł mu baton który trzymał w ręce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 DZisiaj jak kumple grali w ping-ponga to zaczeli pizgac w pileczke z calej sily , i jednemu wyleciala paletka z ręki dostalem z niej w szyje odbila sie odemnie i ten drógi prawie dostal , ale ucierpial za to kaloryfer ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 A ja opowiem wpadkę, która zdarzyła się nie mi, ale moim kolegom, było to w 6 klasie podst.(Teraz jestem w 1 gim.) No więc jest przerwa między WF nagle jeden kolega mówi do grupki kumpli: "Robimy mumie!" i pobiegli do WC, a ja niewiele myśląc, pobiegłem za nimi, zobaczyłem że jeden owija mojego kolegę papierem toaletowym, a drugi po owinięciu kolegi wylał na jego głowę mleko. Kolega ten owinięty rozdarł z siebie cały papier i zostawił go na podłodze :D. Później zrobili to samo na drugim piętrze. Ja nie uczestniczyłem w tym, ale dziwnym trafem nauczyciele nie zauważyli tego, lecz są kamery. Na drugi dzień, nie było mnie wtedy, przyszedł dyrektor i powiedziała, że ktoś w naszej klasie zrobił syf w WC i tu po kolei lecą imiona kolegów i...moje, dowiedzieli się kto to, bo są kamery(mi nie udowodnili winy bo nie byłem w WC tylko przy WC, ja jak pisałem nie uczestniczyłem w tym stałem przy drzwiach i widziałem, co się wyprawia pani kazała kupić środki czystości i myć kible itp. Bodajże ja też musiałem to robić bo koledzy mi mówili, ale nauczyciel mi nic takiego nie mówił, później widziałem jak oni sprzątali, a ja się nie mogłem ze śmiechu powstrzymać koledzy darli się, że ja też mam sprzątać. Może nie taka wpadka, ale napisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 To może niezbyt taka wpadka ale: U nas w szkole na wężu pisze 'WALL HYDRANT' i jak raz kumple to przeczytali to tak się zaczęli z tego lać że jak wchodzili po schodach na piętro to się powywracali ze śmiechu. Albo taka druga: Jak raz u nas na WF-ie jeden koleś kopnął piłką z całej pety w takiego jednego (dostał prosto w twarz) to aż odleciał na dwa metry :P , przy tym że on zrobił taką fajną minę :D Albo jeszcze taka jedna: U nas w szkole jak się raz pani zdenerwowała na klasę to powpisywała wszystkim minusy- tyle że wtedy była sobota, my odpracowywaliśmy 11 listopada bodajże, w klasie były 4 osoby, ale to nie miało żadnego wpływu na to żeby każdy dostał minusika( nawet ci co ich nie było) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 @Up: Głupota nie zna granic, wiem z czego się tak śmiali, zrozumieli ten napis jako "Wal hydrant" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Jak dla mnie żadna z tych sytuacji nie jest śmieszna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Tja u mnie jest stary kawaler od fizy, ma w zwyczaju pytać osoby które są nieobecne na jego lekcji, to leci jakoś tak: - X do odpowiedzi. - powiedz mi (tresc pytania) ... - Hmm nic nie słysze - jedynka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 @up LOL internet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Religia z zakonnicą - Zapytaliśmy się jej czy miała kiedyś jakiegoś chłopaka czy cuś, ona odziwo odpowiedziała - "Tak, miałam kiedyś przyjaciela, nasza przyjaźń zaczęła się od j**ania (!!!!)". Kolega z klasy wykrzyknął ostatnie słowo, :D a ona opowiada dalej :D lol. Albo takie coś: chemia - ziomka wyszła po coś na zaplecze, więc kilku się ustawiło w kolejce przy biurku i każdy żela do kawy. Wróciła, NAPIŁA się... Szybko spojrzała się na wprost i jeszcze szybciej odstawiła ale nic nie powiedziała szkoda że tego nie widzieliście :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 27 Września 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 każdy żela do kawy "Żela"? Znaczy co? Powrzucali jej żelki owocowe do kawy czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Raczej namelali, albo żel do włosów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 27 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 haha! z tą melą to dobre :D ja bym się nie odważył ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 raz na wycieczce mój kumpel nasikał do dużej butelki coli, kurde potem jak kolo to zaczął pić to mi się niedobrze zrobiło ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 To już nie było śmieszne... Obrzydziłeś mi świat :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 O... przypomniała mi się jedna rzecz... a, i od razu mówię, że to ja ucierpiałem... Więc tak. Była wycieczka... no i gdy wracaliśmy ja usnąłem w autokarze... lecz niefartem, głową do góry, a na dodatek z otwartą buzią... Teraz strzelajcie: "Na co mogli wpaść moi koledzy?" :D Wyręczę was:... Bowiem obudziłem się z jakimiś "syfami" w buzi. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 To już nie było śmieszne... Obrzydziłeś mi świat Skojarzyło mi się z tym glutaniem do kawy. :D Mogłem uprzedzić kolesia ale miałem z nim akurat na pieńku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 U mnie, kiedy miałem matmę w chemicznym kran odje... Dobra teraz ze szczegółami. Pewna mało rozwinięta koleżanka wsypała cały pojemnik sodu do kranu, i najprawdopodobniej zalała to wszystko wodą (sód jest bardzo aktywny z wodą). Odrypało cały spływ ale koleżanka na szczęście nie ucierpiała. Kran wymienili w 10 min :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Chyba zlew ;s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jalbum Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 pamiemtam jak kiedyś jechaliśmy wgóry z kolegami na zieloną szkołę podczas jazdy pociągiem były jaja rzucaliśmy za okno wodę, ciastka itp. fajnie odlatywały :D a jak byliśmy na peronie to zobaczyliśmy jakąś klęczącą tam rumunkę więc zaczęliśmy w nią z okien nawalać ciastkami, bułkami, skórkami od banana itp. :D była niezła polewka. kiedyś na religii czarny mówi "więc co powinien zrobić hrześcijanin w takiej sytuacji a ana to kolega: "KUPĘ!" :D cała klasa w rotfl raz jeden kolega wkradł się do szatni i jakiemuś chłopakowi wrzucił śmieci z kosza do kurtki i do butuw mu napluł po lekcjach była genialna akcja jak gościu wsadził rękę do rękawa i bach trafił na puszki po koli :D a jak się nam nudziło orzed lekcjami to podchodziliśmy do okien i rzuclaiśmy przyborami różnymmi szkolnymi w ludzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 27 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 żałosne i robisz dużo błędów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Więc tak. Była wycieczka... no i gdy wracaliśmy ja usnąłem w autokarze... lecz niefartem, głową do góry, a na dodatek z otwartą buzią... Teraz strzelajcie: "Na co mogli wpaść moi koledzy?" biggrin.gif Mi się aż przypomniało, co Ranmus kiedyś na GMCHAT opowiadał :P . Nie pamiętam już tego dokładnie, ale coś to takiego było, że jakieś liceum katolickie miało wycieczkę i jeden zasnął w autokarze właśnie tak jak to opisałeś :P . No i, oni nie nawrzucali syfów, tylko kilku gości spuściło się mu na twarz :P . Tak więc, ciesz się, że nie chodzisz do liceum katolickiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 O_O Przed chwilą jadłem płatki z mlekiem. Moja kolacja jest poważnie zagrożona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 raz ziomy nasikali do butelki po wodzie na siłowni, przyszedł kolo taki pako i pyta się co to jest, na to oni że to woda z odżywką i ten kretyn to wypił... Też w szkole... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Jak jeszcze chodziłem do gim. to jeden chop rozwalił na lekcji rurę z wodą na korytarzu i całe piętro zalało. ALbo jeszcze jedno : na przerwie nauczyciele idą sobie do "palarni". Wszedł tylko jeden, mój kolega wszedł za nim i taki dialog: Nauczyciel: "Czego tu szukasz?!" Kolega: JEZUSA I zaczęła się ganianka po korytarzu :D :D lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 kilku gości spuściło się mu na twarz :sick: omg nawet sobie tego nie wyobrażam, ciekawe jak koleś zareagował :sick: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 :sick: omg nawet sobie tego nie wyobrażam, ciekawe jak koleś zareagował :sick: ja w to nie wierzę, wałek jak 150 one one 11!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Sorki za double posta ale mam jeszcze coś : Teraz mam takiego fajnego nauczyciela od układów cyfrowych co pozwala wszystkim pisać sprawdzian z otwartymi zeszytami :D. Nie wspomnę już o tym na jakie rzeczy nie zwraca uwagi na lekcji :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 fajna szkolna sytuacja, nie było męskich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 fajna szkolna sytuacja, nie było męskich? O fuck ale żeś mi d*jebał noramlnie jesteś śmieszny jak duży liść i masz podniete, że oglądałeś Shreka 3. Chciałbym zobaczyć jak się wyzywasz z Kubą Wojewódzkim. Aha, fajnie na swoim avatarze wyszedłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 O fuck ale żeś mi d*jebał noramlnie jesteś śmieszny jak duży liść i masz podniete, że oglądałeś Shreka 3. Chciałbym zobaczyć jak się wyzywasz z Kubą Wojewódzkim. Aha, fajnie na swoim avatarze wyszedłeś. Kuba Wojewódzki to nawet z Gracjanem Roztockim przegra dissową walkę, więc podałeś zły przykład :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi