propaganja Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 NOWA WERSJA Już jest :] -Poprawiono grafike(thx Snakowi za bohatera) -Dodano kombosy(THX Maxpaynowi. Markowi też :P http://www.gmclan.org/up1867_3_Imo_Rampage_v_1_2.html Screen: Oceniać. Namęczyłem się przez 3 godziny szczególnie przy dopasowywaniu systemu kombo. a nie lepiej tydzien gre porobic chociaz i wyslac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 poza tym daj ze po jakimstam wyniku przechodzisz do bossa bo tak to mozna przez przypadek wpasc :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Ale jest pytanko czy chcesz isc do bossa jak dasz nie to nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrixx Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Nie przepadam za takimi grami właściwie nie lubię w ogóle takich gier nuda. Grafika słaba mogłeś posiedzieć i poświęcić więcej czasu może by coś ciekawego wyszło. Muzyka mi się nie podoba no cóż mój gust jest inny niż twój, jeżeli o to chodzi. Grywalność też cieniutko. Ale ja zawsze jestem dobry i daje zawyżoną ocenę na zachętę, więc tak: Grywalność: 1/5 Pomysłowość: 1/5 Grafika: Tak jak mówiłem mogłeś trochę bardziej pokombinować a tak to jest 1/5 Muzyka: 1/5 Słabo nic mi się prawie nie podoba, ale na zachętę dam 2/5 popraw to wszystko to może coś wyjdzie. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Ale jest pytanko czy chcesz isc do bossa jak dasz nie to nie... dalem nie i dead bo nie zdazylem uciec :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Bo trzeba też uważać i dobry moment wykorzystac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Nie jest już aż tak źle, poszedłeś krok naprzód. Hmm... fajna ta grafika bohatera dlatego daję 5/5 xD Tak na serio to 2/5 daję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Nie jest już aż tak źle, poszedłeś krok naprzód. Hmm... fajna ta grafika bohatera dlatego daję 5/5 xD Tak na serio to 2/5 daję. Oceniasz sam siebie?? :] Co jeszcze poprawić oprócz grafy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Samego siebie... i powiem wiecej. Powinienes zajac sie czyms innym niz robienie gier bo to Ci wogole nie wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Samego siebie... i powiem wiecej. Powinienes zajac sie czyms innym niz robienie gier bo to Ci wogole nie wychodz. na przykład kablowaniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Co jeszcze poprawić oprócz grafy?? Wszystko. Najlepiej zrób jakąś nową grę, bo po co pracować nad czymś co i tak nikomu się nie podoba ? (chyba że tworzysz te bzdury dla siebie :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Ja juz robie, robie mam chyba jeszcze 2(słownie dwa) projekty na dysku QUOTE(CuB3 @ 1.12.2007 - 13:33) Samego siebie... i powiem wiecej. Powinienes zajac sie czyms innym niz robienie gier bo to Ci wogole nie wychodz. na przykład kablowaniem... Już mi to się znudziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 NOWA WERSJA Download: Tu Poprawiono gre usunełem bossa(niedokonca jest w trybie trudnym) tryb master i dodałem bajerki i angielską instre(niewiem czy dobra jakby coś to piszcie)wszystko zobaczycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 A gdzie w grze jest wspomniane że ja narysowałem bohatera i logo w parę minut ? Nie ujdzie ci to płazem. Foch. :) Hmm... co nie co w grze się poprawiło... 2/5. :P Pamiętaj o credits :P Bug: Jak spadniesz bohaterem w menu to już nic się nie da zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 wiecej czasu kombinowalem jak przebrnac przez menu niz nad sama gra. Zabilem 1 kolesia, poszedlem do bossa i nie wiem co dalej bo bohatera nie bylo. Imorampagekilla fajniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 LOL, ja zdobyłem w tej grze aż 96673 za pierwszym razem . Gra jest znacznie poprawiona, ale tło intra jest ripnięte z Jazz Jackrabbit 2 :P. Moja ocena: +3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Jest coraz lepiej, ale: - Menu! Bardzo zabugowane - postacią można wylecieć poza ekran i nic się nie stanie. Zrób jakieś normalne menu. - Sampel z Bombermana jako dźwięk zdeptania wroga nie pasuje. - Jak spróbuję rozwalić skokiem dwóch wrogów na raz, umieram. 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maskow Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Noo teraz widać że lepsza, najbardziej podoba mi się combo ( chodź wystarczą tylko 3, ja tam bym wytrzaskał 100 jakbym chciał :P ), popraw to co jaklub wyżej napisał. Jak na razie daje 3/5. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Jest coraz lepiej, ale: - Menu! Bardzo zabugowane - postacią można wylecieć poza ekran i nic się nie stanie. Zrób jakieś normalne menu. - Sampel z Bombermana jako dźwięk zdeptania wroga nie pasuje. - Jak spróbuję rozwalić skokiem dwóch wrogów na raz, umieram. 3/5 Poszukam innego sampla oraz poprawie menu boss będzie. Zbierajcie tarcze aby uchronic sie na kilka sekund i spacja to bomy(jak macie) @Snake:OMG CREDITSY SĄ F1 wcisnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Co poprawić..? Masz już chyba troche doświadczenia.. Możesz tworzyć bardziej ambitne produkcje.. Uważam, że ta gierka nadaje się na przykład.. Nauki? A ty powinieneś tworzyć coś bardziej rozbudowanego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Przecież robie lepszą wersje Imo Rampage, aha i nie ma downloadu bo ktoś mi usunął niedługo uzupełnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 myślę, myślę, szukam silnika internetowego highscore To ściągnij grę Jet Mizzy autorstwa Kryniaka i wejdź w "Autorzy", to już będziesz miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Sciagnełem :) Nawet go o to w topicu prosiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarutobi Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 NOWA WERSJA Już jest :] -Poprawiono grafike(thx Snakowi za bohatera) -Dodano kombosy(THX Maxpaynowi. Markowi też :P http://www.gmclan.org/up1867_3_Imo_Rampage_v_1_2.html Screen: Oceniać. Namęczyłem się przez 3 godziny szczególnie przy dopasowywaniu systemu kombo. Ty no ziom podaj konkretny link do tego a nie do uploadera bo tam nie widze żadnej aplikacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Bo on go skasował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 11 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Nie bo hakerzy skasowali =) zaraz dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Ej Makrela - długo mamy jeszcze czekać ? ;x Bo chcem stestować te nowe Emo rampage. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 No właśnie, gdzie Supah Emo Rempedż? Jak nie umiesz zrobić internet highscore, to na razie weź się za co innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 11 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 GM sock to silnik(offtop sorka) będzie tylko zależy to od silnika :) . Jaklub zajmij się narazie Supah Geo Stomp to szybciej wyjdzie :) @UP: OMG!! IMO RAMPAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 @UP: OMG!! IMO RAMPAGE Rzeczywiście, sory - ta nazwa jest tak poj... , że nawet ciężko ją zapamiętać.Sory Makrela ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi