Driger Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Jeśli ktoś powie że nie umie używać klawiatury, To watpie by cos zrobil na kompie jakby tak bylo :P Zreszta nie musze wszystkiego wiedziec bo nie jestem geniuszem :S a zwlaszcza z tegoz jakze trudnego jezyka jakim jest jezyk polski xd Po za tym http://poradnia.pwn.pl/lista.php?kat=5&szukaj=potocznej , ; D .. Jest tez uzywane "bynajmniej" jako "przynajmniej" .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Tak, ale tylko jeśli mówisz po kaszubsku albo masz 6 lat i prowadzisz bloga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 E tam , albo po prostu jak jestes przyzwyczajony do gwary jakies :P , Wierz mi , kazdy Cie zrozumie , bo sens jest w calym zdaniu nie tylko w jednym glupim slowie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 http://poradnia.pwn.pl/lista.php?kat=5&szukaj=potocznej , ; D .. Jest tez uzywane "bynajmniej" jako "przynajmniej" .. Ale bynajmniej pomorze wszystko może :D Faktycznie, ja dopiero od was się dowiedziałem, że bynajmniej nie znaczy tego co myślałem wiele ludzi używa go zamiast przynajmniej. Kumple kaszubi też :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Ale bynajmniej pomorze wszystko może :D Faktycznie, ja dopiero od was się dowiedziałem, że bynajmniej nie znaczy tego co myślałem wiele ludzi używa go zamiast przynajmniej. Kumple kaszubi też :D Ja to wiedzialem ze to nie jest poprawnie polonistycznie , ale ze tez sie uzywa jako przynajmniej , i kazdy Cie zrozumie . Rozne okolice maja swoje gwary , "slownictwo" albo wogole ludzie , jak sobie przyswoja jakies slowa to tak beda tego uzywac jak juz maja przyswojone , a jak sluchacz inteligentny , to i pojmie o co chodzi temu co gada . :P , ale wywody .. jak ksiadz na kazaniu .. xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Jak jeszcze nie miałem neta to Colobot i Ceebot były moimi najlepszymi grami , bardzo mi się podobały , aaa musze sobie to ściągnąć.. :)) , pamiętam że kupiłem tą gre w sklepie za 30zł , ale puźniej pożyczyłem ją koledze i mi ciula nie oddał.. w to chyba się da grać przez neta co nie? zagra ktoś ze mną? , jeśli ktoś nie ma pełnej wersji moge wrzucić na www.speedyshare.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 jeśli ktoś nie ma pełnej wersji moge wrzucić na www.speedyshare.com Co? Okradasz twórców wspaniałej według ciebie gry? Hipokryta! Jak sam powiedziałeś za 30 zł kupić można albo taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COLOBOT Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 30 to by było zdzierstwo. Ja kupiłem za 9,99zł , a później był dostępny w Komputer Świat Gry chyba za 8,50zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Świetna gierka! :D Dawniej tylko w to grałem. Programowanie robotów dawało mnóstwo satysfakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 To jak , gra ktoś ze mną przez neta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Nie da się przez neta.... Nawet mod nie powstał do gry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COLOBOT Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Prawdopodobnie niedługo powstanie dodatek wprowadzający multiplayer. Niewiadomo kiedy, ale prace są już daleko. Jeśliby kogoś to interesowało, to będzie za jakiś czas informacja na www.colobot.xt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 ;/ spamer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Ban him! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Właściwie, to skąd on się tu wziął? o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Ja tu nie widzę spamu, poza 3 postami nad moim ;] Zresztą, to Valhalla - stolica spamu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Ja tu nie widzę spamu, poza 3 postami nad moim ;] Zresztą, to Valhalla - stolica spamu :P Spam = niechciana reklama. Nasze posty to conajwyżej flood. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Prędzej offtopy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi