Tymon Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Śmiało panowie i panie. Głosowanie! Mój głos został oddany na grę Konrada-GM. Najciekawsze wykonanie i gameplay. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 A ja w tę grę konrada nie umim grać xP Nawet kawałek nie przeszedłęm a próbowałem wiele razy :P Gra PsichiXa - też nie umiem w nią grać :( A gra Webzira taka... byle jaka i nudna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 glos na yode - nudna ale mi sie spodobala - sam nie wiem dlaczego :P webzir (guxio) - nuda... konrad-gm - fajna ale wkurzajace "skakanie"dyni :P psichix - hmm... jak sie gra w toto?? :o wszystkim aczkolwiek gratuluje - ja zauwazylem lige godzine temu i to u kuzyna T_T @down: zajrzalem... tam jest tylko sterowanie xD no ale musze cie pochwalic za zaangazowanie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Czy wy nie macie zwyczaju zagladac do plikow INFO? Poza tym celem jest: Zabrac ze soba jak najwieksza liczbe ludzi (zaznaczajac ich) i doprowadzic ich na poludnie miasta. I uciekajcie od dyni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Zaglądałem. I tak to nic nie zmieniło. Gra dalej była mało grywalna. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 @up: dokładnie ;) Też czytałem INFO ale i tak ciężko się grało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 ta, o celu w pliku info nic nie jest napisane :/ a tak BTW: Konrad zdecydowanie, tylko poziom trudnosci ssie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 @UP: Ta, zapomnialem dodac - na szybkiego w domu konczylem bo zapomnialem kiedy koniec tury. @Kryniak: Jak sie umrze to jest taki blad: ___________________________________________ ERROR in action number 1 of Alarm Event for alarm 0 for object o_pumpkin: Error in code at line 6: global.enemyshot.direction=point_direction(x,y,niedaleko.x,niedaleko.y); at position 59: Unknown variable x PS. W jakiej wersji GM to robiles? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 A gra Webzira taka... byle jaka i nudna... webzir - nuda... Ja ją zrobiłem, bo myślałem że będą trzy gry, to zasze ten jeden punkt będzie ;P I może by to skłoniło Tymona do aktualizacji moich wyników, bo z tego co pamiętam miałem dużo punktów ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Z pretensjami do Maxa, on się ociąga z uzupełnianiem starych tur. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Nie wiem czy to był Gnysek, ale któryś admin/moderator mi mówił, że Ty za tym stoisz, więc sorka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 @Webzir: Lepiej byłoby zresetować punktacje ;p A co do gier... Webzir - WTF?? Yoda - Lol... PsichiX - Grafika ładna, ale grywalność nikła ;p kryniak - ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Z pretensjami do Maxa, on się ociąga z uzupełnianiem starych tur. :PNo lul, jak ja się mogę ociągać, skoro ja nawet nie mam backupa starej tabeli. xD Podobno Ty masz. ;p Dodałem nieco spóźnioną grę LionX'a. Niestety, wcześniej nie mogłem, bo nie miałem dostępu do komputera. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Glos na Konrada-GM. Gra najbardziej mi sie podaba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 A ja wnic nie grałem zachwile zagram ale i tak głos na Konrada-GM xD :) I bez pretensji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 No lul, jak ja się mogę ociągać, skoro ja nawet nie mam backupa starej tabeli. xD Podobno Ty masz. ;pKurde, przecież nie dodajesz punktów, a gry. Dobra, już uzupełnię sam. Pf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 @UP: Ta, zapomnialem dodac - na szybkiego w domu konczylem bo zapomnialem kiedy koniec tury. @Kryniak: Jak sie umrze to jest taki blad: ___________________________________________ ERROR in action number 1 of Alarm Event for alarm 0 for object o_pumpkin: Error in code at line 6: global.enemyshot.direction=point_direction(x,y,niedaleko.x,niedaleko.y); at position 59: Unknown variable x PS. W jakiej wersji GM to robiles? :P GM 7, a co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi