souldragon Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Witam postanowilem pokazac wam gre ktora nie dawno zrobilem w 2 tyg ok 30 godzin poswiecilem ma swoje bledy ale polecam zagrac cala strona to www.soul-dragon.ovh.org screny rowniez sie tam znajduja komentujcie gra opiera sie an pierwszych 10 odcinkach kazdy bochater ma swoj odrebny charakter lv dopasowany do odcinka gra zawiera 3 rundy logiczne w tym quiz na oceny elementy platformowki jak rowniesz rpg. w ost rundzie czesio jedzi swoja bryka i rozwala mleczarke. :lol: milego grania komentujcie link do pobrania :) nie zastosowano się do szablonu. ostrzeżenie gnysek edycja gra zostala nieco poprawiona: -ocenzurowana przez co znaczek 18 nie obowiazuje -wyeliminowalem bledy graficzne(niekture) -poprawiłem scenerie -usunołem poważny blad w ost. misji zacinajacy gre oraz zrobilem 2 wersje jedna z instalka a 2 bez do pobrania na http://www.soul-dragon.ovh.org zachecam do pobierania a nie oceniania bez sprawdzenia gry :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Ta gra to porazka... Tyle bledow jak i logicznych(oczywiscie chodzi o ortografie) to i bledow graficznych... Grafika sama soba odstrasza... Nie wiem nie wystawiam nawet oceny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 2/5 trochę to poczesane. Jedyne co mi się spodobało to to że w następnych poziomach robi się coś innego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 GRA PRZEZNACZONA JEST TYLKO DLA OSOB DOROSLYCH A czy sam jesteś osobą dorosłą? Gra to kompletna porażka, jedynym plusem jest różnorodność leveli. Poczytaj trochę tutoriali, które powinny być w GF'ie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Żałosne, więcej nie da się powiedzieć. 1/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Kompletne dno, żal.com, porażka... Nazwij to sobie jak chcesz. + erm... brak? - cała gra; - wymóg instalacji. Ocena: 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Ta gra to totalna porażka...wiadomo - moja ocena będzie niska czyli 1/5, oj słabo.Następnym razem zrób inną grę i bardziej się postaraj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Powiem tyle: żal - nawet mi sie komentować nie chce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 A GDZIE JEST SZABLON WSTAWIANIA NOWYCH GIER? bo ja tu niepelny widze I CZEGO OD 18 LAT?!?! OCENA: Ty jesteś na poziomie poniżej neostrady! Instalator do takiej amatorsko-nooooobskiej gry?! I jeszcze skompresowany w zipie -.- żałosne -.- taka beznadzieje ze szkoda komentować... ale jak zacząłem to skończe... Po kiego grzyba teksty dałeś oddzielnie? Aby był pretekst na instalator? Nie lepiej było je dać do środka gry? -.- ;/ żal.ru Nie żeby poziom 2 był do niczego wykonany ale jest -.- ;/ żal.de/tibia Moim zdaniem gra do **** sie nie nadaje ;/ Żenada, beznadzieje i wogole ;/ nie moge ;/ 1 gwiazdka to za dużo ale trudno ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 zal.xx :lol2: w miejsce xx wstaw .com, .pl, .ru itp. Na dobra sprawe na jutro moge zrobic gre catch the dog, a efekt podobny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 A mi się z dwojga złego, podobało. :) Przypomina to trochę moje pierwsze gry, no i nie polega na bezmyślnym rozwalaniu, trzeba pomyśleć i zawsze jest inny cel. Ale za instalowanie w folderze Windows obniżam ci ocenę do 3/5. >:[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 głupia gra, 2/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 omg... zal.pl XDDD . W życiu gorszego syfu nie widziałem powiem szczerze. Grafika brzydka, widać białą otoczkę nawet w niektórych objektach. Po zobaczeniu nazwy tematu pomyślałem sobie, że to fajna gra... już po screenach mi się odechciało ściągać bo nie będę zasmiecał swego PeCeTa :P . Jedna "Gfiastka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
souldragon Opublikowano 30 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Fakt gra odbiega od idealow ale robilem ja w wolnych chwilach bo pracuje i studiuje dziennie przyspierszylem recenzje moze nie potrzebnie a co do instalacji to program sam robi instalacje taki wymogl tgf znam tylko w pewnym zakresie to moja 2 gra dopiero wiec wybaczcie :D spodziewalem sie troche lepszej oceny lecz widac sie pomylilem moze zostawie sobie w spokoju tworzenie gier i zakoncze prace nad wlatcy moch sezon 2gi pozdrawiam mam jeszcze jedna gre zrobiona w rpg maker tez wystawie tamta robilem 3 msc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Nie wiem kto wpuścił Cię na studia, jeżeli oglądasz ten ekhm... serial -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
souldragon Opublikowano 30 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Widac ktos wpuscil a co do serialu to nie tylko ja ogladam bo wiekszoc osob go oglada a tak generalnie to masz serial od 18 wiec raczej nie jest to dobranocka, Cos w stylu south park jednak odrebnił bym w tym polski humor i amerykanski znaczaco odbiegajace od siebie. kwestja gustow WM maja swoich zwolenikow i przeciwnikow teksty wymiataja i ogolnie fabula wm. pozdro dla tego z @up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 O, wielkie dzięki za pozdrowienia! =) W każdym razie inteligencja tego serialu nie przeraża. Może i niektóre teksty są śmieszne, ale jak widzę dwudziestego dzieciaka (lat siedem), który naśladuje Czesia, to aż rzygać* mi się chce. *Nie wiem czy dobrze napisałem, ale "żygać' firefox podkreślił ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 No dobra...4/5 dostaniesz ;p zlituje sie nad tobą XD Dzięki mojej ocenie z jednej gwiazdki zrobiła się druga ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Powiem tyle: 1. Nie ściągałem gry, dlatego nie ocenię. Screeny i narzekania na instalkę odepchnęły mnie od tego czynu. 2. Serial ssie jaja. 3. Nazwa gry bardziej mnie odciągnęła niż zachęciła do pobrania. Oceniam na x/x. , ale jak widzę dwudziestego dzieciaka (lat siedem), który naśladuje Czesia, to aż rzygać* mi się chce. Jeden z uczniów w szkole, w której się uczę, robi to na okrągło i cierpę. Taki nasz los. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 tiaaa i jeszcze jak u nas na reli puszczali na komie "dzieeen dooobry" tego zombiaka to normalnie żal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Dzień dobry, jestem Czesio i jakiś wariat robi o mnie taką grę, że nawet komputer nie chce jej włączać. 2-/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Gry nie sciagam, ale nie wierze ze autor jest na studiach. Co 2 dziecko co to oglada co ~5 min musi powiedziec 'on nie ma wacka'. Nie wiem jak mozna sie takim czyms podniecac boze :| To obraza dla southparku ze te wlatcy móch nazwali polskim southparkiem.. Juz wole se to poogladac -> http://skrobak.pl/ Na nudny wieczor, odcinek Pytania do Neptuna rzadzi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Litości... nawet aa nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Daruj sobie instalator. Ta gra to kompletne dno. Naciśniesz "`" to level się wali i pani frał przenika przez ściany ;o. Daje 1/5. Na nic więcej ona nie zasługuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 a ja dam 5 bo robiona w tgf :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 A co to za różnica czy gra była robiona w Game Makerze czy w The Games Factory? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 31 Października 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 The Games Factory nie ma wacka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 UP: Zgadzam się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 A co to za różnica czy gra była robiona w Game Makerze czy w The Games Factory? ;oWłaśnie - jakby Gothic czy inny Baroque wyglądał tak samo, a był robiony w TGF (obiekcje natury technicznej proszę zostawić dla siebie), dalibyście mu 0/5 ;x? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 a dla mnie ma to wielkie znaczenie bo mam sentyment do tgf ;p zresztą to tylko moja subiektywna ocena i nikt nie musi sie z nią zgadzać prawda? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi