Jaklub Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Tytuł: Sheepy Track Gatunek: logiczna Opis: Lemingi w owczej wersji. Zamiast rozdawać umiejętności lemingom, torujemy owcom drogę. Niektóre poziomy wymagają dużej wprawy. Poza stawianiem nowych elementów planszy, przesuwamy niektóre z już obecnych i stosujemy umiejętności farbowanych owiec. Farba na owczym puchu nadaje samej owcy, poza nowymi walorami estetycznymi, specjalne moce, np. niebieska farba chroni przed upadkiem. W demku 15 poziomów w 3 epizodach. Exe zostało zrobione w GM7, więc posiadacze Visty też mogą sobie pograć. PS. W opcjach jest opcja zmiany rozdzielczości. Jak ktoś chce zrobić sobie retro-ząbki, niech ustawi sobie 640*480. PS2. W grafice jest temat z prośbą o owce. Jest nadal aktualny, bo jak sami widzicie, zwierzęta w ST nie są za ładne. Playstation3 (;p). Jestem otwarty na sugestie. Download: Hir aj em, łots egen Rozmiar pliku: 2093kb Autorzy: Programowanie: Jakub 'Jaklub' M. Fabuła: Jakub 'Jaklub' M. Grafika: Tymon + Jakub 'Jaklub' M. + zdjęcia Muzyka: spc z Lemmings 2, Lemmings i Troddlers Screeny: Stara wersja: Menu główne Akszyn Ten poziom wymaga precyzji Aktualna wersja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Bardzo fajna gierka - naprawdę spoko - żadnych błędów i bardzo grywalna ;) 5/5 Mam pytanko do czego służy 2 przycisk od lewej (ten z zielonymi strzałakmi)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 @UP: Przyspiesza owce :P Gra jest naprawdę spoko, naprawdę dobre wykonanie, grafika ładna, muzyka umila rozgrywkę i grywalność jest duża. Jak nic zasłużyłeś na 5 gwiazdek :) czekam na fulla :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Świetne, nic więcej nie potrafie powiedzieć, ocena 5/5! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Fajna... Ale! Te niebieskie platformy nieraz się nie ruszą po naciśnięciu jeden raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Fajna... Ale! Te niebieskie platformy nieraz się nie ruszą po naciśnięciu jeden raz. Bo tak ma być. Kliknięcie, potem machnięcie myszką w dół i platforma jedzie w dół. Źle to wyraziłem na początku pewnego poziomu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 I jeszcze nie kiedy, nie działają te przyciski na górze, pomaga jedynie zrestartowanie gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 I jeszcze nie kiedy, nie działają te przyciski na górze, pomaga jedynie zrestartowanie gry. Hmmm... Nie rozumiem. Te przyciski na górze zawsze powinny działać. Zobaczę, co da się zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 5/5. Przeszedłem wszystko. Ale znalazłem buga: Ale nie wiem, może to tak specjalnie? :P EDIT: I czekam na pełną wersję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 To nie bug. To tak specjalnie - nie można powiedzieć, by te żółte owce były inteligentne. ;p Btw. Nie spodziewałem się 5 gwiazdek. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Fajna gierka 5/5 tylko w "Dabyl szip" cos nie moge uzyc buttonow rury i platformy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 tylko w "Dabyl szip" cos nie moge uzyc buttonow rury i platformy. U mnie wszystko działa. Sprawdzę. EDIT: No niestety, na razie tego nie poprawię. I co do drugiego buga u Maxpayna: raczej na razie też nie, sprawdziłem guziki. U mnie działa. Prawy klawsisz myszy to odznaczenie guzika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 A czy to specjalnie jest zrobione, że po naciśnięciu spacji przechodzi się do następnego poziomu? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 bardzo fajna gierka czekam na full :] 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Ach, to pozostałość z Debug Mode. Powiedzcie, co mam z tym zrobić: usunąć, czy dorobić skip level za jakąś kasę zdobywaną w czasie gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 jak dla mnie to moze byc jak jest :lol2: wygodniej sie gra :] ale jak juz musisz to dodaj odejmowanie punktow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Prawdopodobnie tego skip levela nie będzie, i tak gra jest za łatwa. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Kolejna wyśmienita gra - pięć naturalnie. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Za tu widze że wzorowałeś się na grze SHEEP via Lemmingi ;P Sam miałem coś takie robić ale mnie wyprzediłeś xD Trudno, zrobie coś innego... A tak w ogole 4 gwiazdki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 SHEEP via Lemmingi ;P Bingo, patent farbowania owiec jest z SHEEP, a sama idea gry jest wzorowana na Lemingach (o czym pisałem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Heh xD widze że nie tylko ja w te gry grałem xD Proste ale fajne oraz wciągające XDD Lemmingi to nawet wersje na telefon wymęczyłem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Gra jest super :) Muzyka 5/5 Grafika 5/5 Pomysł 5/5 Grywalność 5/5 ogółem 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Gra bardzo mi się podoba, choć jak dla mnie muzyka jest trochę upierdliwa. Ocena: 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 31 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Dzięki za ocenki. A teraz pytanie: jakie mogą jeszcze być rodzaje owiec? Lista tych, które już mam w grze: - biała - zwykła - żółta - unikająca spadków - czerwona - skacze nad przepaściami - niebieska - może spadać z dowolnej wysokości - zielona - może chodzić po ścianach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Czarna - przebija sie przez czarne ścianki Fioletowa - chodzi na pnączach (np nad kolcami sa pnącze, owca się ich łapie i idzie do końca) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 31 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Czarna - No, może, ale z innym kolorkiem. Czarna jest zarezerwowana (zapomniałem napisać). Fioletowa - Nie bardzo, za dużo roboty ze sprite-ami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 ja bym zrobił owce z piłą mechaniczną niszczącą wszystko wokół. a tak na serio to jakiś spadachronarzy, no i "stopy" z lemingów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 ja bym zrobił owce z piłą mechaniczną niszczącą wszystko wokół. :D a tak na serio to jakiś spadachronarzy, no i "stopy" z lemingów.. Spadochroniarze - ok, ale będą lecieć z wiatrem, bo spełniałyby tą samą funkcję co niebieskie owce. Stopy - zrobi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Wyśmienita gra, ale tej planszy "Droge se sam zrób" nie wygrałem. Piąteczka. Gratki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CReeT Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Doskonała gra, bez dwóch zdań piąteczka się należy. Ale w niektórych momentach można połamać zęby.... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi