Yoda Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 A na końcu - :P roxi ta reklama:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 lowrider, wiem ale nie chcialo mi sie pisac tak duzo bo duzo bylo :D ja nadal nie kumam kucharza wiem ze piesek nie zaginal ale co to ma do rzeczy? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Pisze tam, w prawym dolnym że "podczas zdjęć piesek nie ucierpiał" smile2.gif :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 dobra niech bedzie ze ucierpial ale co to ma do rzeczy? W Gta:SA nie wiem czy na stacji benzynowej czy gdzies, na szybie widnieje napis MATRIX O_O EDIT: Jeszcze jedno, jeśli weżmiesz bazooke w GTA:SA i przy domu w Los Santos strzelisz w most, on się zawali!!!!!!! Sam próbowałem, widziałem w filmiku na Youtube i sam sprawdziłem! Naprawdę!!! LoooLowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 w backach jest mac guyver, a w backdownie jest ukryta w pewnej misji "okładka" z mojej gry SEN he he ale wyskoczyłem ha ha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 31 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Tablica rządzi! :D OMG, NOOB, ROTFL... Więcej nie widziałem :) djadam5, też tak zrobiłem. :) Jak jeden koleś był na moście :P W BLOOD OMEN 2 zauważyłem jeszcze jeden napis: "Komnata Tajemnic" PO POLSKU!!!! I obok takie drzwi, jak się wejdzie to tam koleś z księgą stoi i i Harry Potter I on normalnie przebija nożem księge i... to samo co w filmie. :) Ale nie możemy wypić jego krwi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 W BLOOD OMEN 2 zauważyłem jeszcze jeden napis: "Komnata Tajemnic" PO POLSKU!!!! I obok takie drzwi, jak się wejdzie to tam koleś z księgą stoi i i Harry Potter I on normalnie przebija nożem księge i... to samo co w filmie. Ale nie możemy wypić jego krwi Mógł bys dać screena, ja nic takiego nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 31 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 UP: Sorry, już to minąłem, mam jeeden slot tylko zapisany :) Jak musisz ten zegar zrobić żeby dzwonił, po tej misji po następnym filmiku gdzieś będzie. :P DOWN: A w THAW też :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Tony Hawk Undergrund 2 w jakimś mieście (chyba new orlean) na szybie jest znaczek mac donalda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 31 Października 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Napiszcie w notatniku this app can break tylko trzeba mieć zainstalowaną obsługę języków azjatyckich (odpalamy IE, wchodzimy na jakąś japońską stronę i sam poprosi :P), albo pokombinujcie inaczej, w każdym bądź razie ten sam tekst ukazuje się po Japońsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UNOisMAD Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Nie wiem czy mozna to zaliczyc do EE ale jezeli tak to to jest najbardziej zchizowy ze wszystkich. W MGS2 , gdy jestes w Arsenal Gear dzwoni do cieble Cambell "Turn your console off". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 1 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 UP: Hmmm... ja się z tym nie spotkałem :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UNOisMAD Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 To jest chyba pierwsza jego "schizowa" wypowiedz po wprowadzeniu wirusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 GTA SA: Włączamy grę dwuosobową, playerem nr 2 odcinamy łeb kataną CJ'owi, po czym możemy przejść całą grę bez głowy, a z karku psika nam krew... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Tablica rządzi! :D OMG, NOOB, ROTFL... Więcej nie widziałem :) Nie chcę Cię martwić, ale WSZYSTKO co jest na tej tablicy jest EE :P Wypiszę je teraz: omg - oh my god - o mój boże wtf - what the fuck? - co jest, k*rwa? stfu - shut the fuck up - zamknij się, k*rwa! pwn3d - owned - pokonany uranoob - you are a noob - jesteś żółtodziobem lmaorotfl - laughing my ass off, rolling on the floor laughing - Śmiej się z mojej d*py, *tarzanie się na podłodze ze śmiechu* kthxbye - ok thanks bye :P - Ok, dzięki, nara :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 pwn3d - owned - pokonany lmaorotfl - laughing my ass off, rolling on the floor laughing - Śmiej się z mojej d*py, *tarzanie się na podłodze ze śmiechu* owned - zdobyty, przejęty lmao - w przełożeniu -> śmiać się do rozpuku. Nie żadne "śmiej się z mojej dupy". :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Tony Hawk Undergrund 2 w jakimś mieście (chyba new orlean) na szybie jest znaczek mac donalda To jest najprawdopodobniej reklama. Tak samo jak plakaty z samochodami marki Dodge w Crackdownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Tez to widzialem w THUG2 :D... A w THAW niczego nie zauwazylem, chociaz go mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 1 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 W FMA wszystkie imiona homunculusów pochądzą od 7 grzechów głównych :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Witam po długim nieprzebywaniu :) (ciekawe czy mnie ktoś pamięta XD) Jeśli skopiujesz poniższy obrazek do jakiegoś programu graficznego, powiększysz i nałożysz mini poprawkę, być może zobaczysz pewien napis :P PS: Wiem, że to nie EE :P PS2: Czyżbyś Tymonie zaprzestał pracy nad 'naszym' projektem? Bo jakoś go nie widzę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 w backach jest mac guyver, a w backdownie jest ukryta w pewnej misji "okładka" z mojej gry SEN he he ale wyskoczyłem ha ha w całej seri BACK, szczególnie w downie jest mnóstwo easter eggów ;) wystarczy powciskać enter gdzieniegdzie, albo w natłoku zdarzeń popatrzeć na wszelkiego rodzaju napisy, większość z nich zakumają tylko polacy :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 nałożysz mini poprawkę Czyli co, bo nie rozumiem? (wiem że napis jest LOL) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 nie wiem czy to EE, ale raczej tak W Gothicu 2 wypływasz na morze, płyniesz tak długo, aż pojawi się napis w stylu "Piranhas are eating your boots" Wspomnę, że producentem tej gry jest Piranha Studios Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Jeśli dobrze pamiętam to aby tam dopłynąć trzeba użyć kodu, bo inaczej stwory morskie zjedzą postać. Po za tym dalej pokazują się inne napisy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Mam następny: W The Sting!, gdy nagra sie plan i wprowadzi w życie, podczas wykonywania go usłyszymy muzykę: Część tej muzyki (pamietjcie - część) to... nie uwierzycie. ROTA!!!! Wsłuchajcie się dobrze, może usłyszycie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Czy wiecie, ze w GTA SA jedna postać ma twarz z zdjęcia George'a Bush'a? xD Uwierzcie... w GTA SA czasami zamiast ludzi sa ALIENY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Jeśli dobrze pamiętam to aby tam dopłynąć trzeba użyć kodu, bo inaczej stwory morskie zjedzą postać. Po za tym dalej pokazują się inne napisy. Mnie nic nie zjadło :P A przy okazji: Well, swim home to mommy - jest coś dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Ja jak za daleko wypłynołem to mialem taki filmik jak jakieś stwory zjadają postać i game over. Abym mógl popłynąć dalej musialem wpisac kod na latanie. w GTA SA czasami zamiast ludzi sa ALIENY! Czy mógł byś pokazać screena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 tez nie chce mi sie wierzyć w te alieny.. :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Ja jak za daleko wypłynołem to mialem taki filmik jak jakieś stwory zjadają postać i game over. U mnie nic takiego nie ma, jest tylko blokada, ze sie nie da płynąć dalej (może w nowszej wersji postać zostaje tam zjedzona...), aby pokonać barierę wystarczy w marvin mode wstukać "k" i dalej jest znowy 'piranhas are watching you" a za chwile 'well, swim homy to your mommy' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi