met94 Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Robie gierke i mam problem bo gdy autobus dojeżdża do słupa drewnianego(będzie to przystanek) zatrzymuje sie i gdy ma być puszczony dźwięk otwierania sie drzwi to sie tnie i dopiero po jakiś 3-4sekundach puszczany jest dźwięk. Czy wie ktoś jak to naprawić tutaj link http://www.gmclan.org/up2089_11_8c07cb21cb.html Autor nie pozwala używać tego czegoś do użytku własnego.Jedynie wolno zedytować i poprawić błedy i wysłać na forum link do poprawionej wersji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Pewnie jest w mp3 i musi sie zaladowac, uzyj supersound dll nim mozesz zaladowac dzwiek wczesniej a potem go wyrzucic z pamieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Autor nie pozwala używać tego czegoś do użytku własnego.Jedynie wolno zedytować i poprawić błedy i wysłać na forum link do poprawionej wersji ojej. Co do problemu -> skonwertuj dźwięk na coś lżejszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Ładnie to tak nie wspomnieć nigdzie o autorze tego przykładu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
met94 Opublikowano 15 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 A mógłby ktoś podać link do tego dll'a i jak używać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 http://www.speedyshare.com/755751633.html Tam jest przyklad, opisy funkcji, wszystko jak na tacy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
met94 Opublikowano 15 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
met94 Opublikowano 17 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Jak tego używać próbuje próbuje i nic w rzaden sposob mi nie idzie??Niech ktoś mi napisze jak zrobić żeby to coś działało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Października 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Najpierw dziękujesz, twierdzisz że wszystko ok, a potem pytasz jak robić? http://www.speedyshare.com/755751633.html Tam jest przyklad, opisy funkcji, wszystko jak na tacy Na tacy za mało ? Masz przykład, masz pokazane jak odtwarzać muzykę - co jeszcze ? Wszystko zostało już podane, wystarczy zrobić dosłownie kopiuj i wklej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
met94 Opublikowano 17 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 zrobiłem dosłownie kopiuj wklej i guwno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Października 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 a skrypty i dlla też skopiowałeś ? btw. gówno chyba a nie guwno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
met94 Opublikowano 18 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Mam problem próbowałem z tym supersound i z innymi dll'ami ale zawsze dźwięk odtwarza sie przez kilka sekund a potem burczy dopuki nie wyłącze.Prosze niech ktoś to naprawi http://www.gmclan.org/uploader/2089/czesio.rar . Dll'a użyłem kiedy ałtobus dojeżdża do kołka drewnianego zresztą sami zobaczcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
met94 Opublikowano 18 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Widze że nie moge liczyć na niczyją pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 zrobiłem dosłownie kopiuj wklej i guwno Bo się nie robi kopiuj i wklej, chyba, że naprawdę jesteś leniem i kopiujesz bez wcześniejszego zrozumienia kodu. Jakbyś zrozumiał kod i wiedział co dajesz do swojej gry to by działało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Ja pie_dole ale ty masz problemy. po prostu załaduj dźwięk przy starcie gry potem go tylko odtwórz. create: ss=sound_add('muzyka_do_gry.mp3','dzwiek',0) event odtw. dzięku: sound_play(ss) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi