dziadekkleofas Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 A czy silnik w stylu Earthbound/Mother 2 może być, czy musi być silnik typowego RPG-a w stylu Hidden Swords? Co rozumiesz jako "Silnik typowego RPG"? Expienie, levelowanie, skillowanie - nieważne jak to zrobisz, byle by było. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Okej ja startuję zrobię top-downa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Ja jednak nie wezmę udziału :P PS. Jeszcze żadnej gry nie oddano ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 A mam pytanie czy do tej gry obowiązkowy jest ekwipunek bo ja zrobiłem taką że się chodzi bestią która ma specjalne ciosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 nie jest obowiązkowy. Z kąd to wiem ? hm... bo przeczytalem caly temat :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Też jednak nie wezmę udziału, mam do zrobienia dwie prezentacje i masę assignmentów ;< Część endżajnu (przeznaczonego do gry tekstowej :)) zrobiłem wczoraj, ale niestety dzisiaj nie zdążę zrobić niczego ponad tłuczenie szkieletów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Nie oddano żadnej gry w tej turze. zostało 2h 6m chyba trzeba będzie się spieszyć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Nie możnaby ciut przedłużyć? Już kończę ostatnie poprawki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 7 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Jeśli przekroczysz limit o kilka(naście) minut, podaj link do gry, a ktoś ją wstawi. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Chcę dodać mój silnik, ale gdy nie wiem za bardzo, gdzie mam ją wgrać - skąd toto wczytuje adres, czyli gdzie ja mam wgrać plik. Jest na uploadzie, ale stamtąd nie czyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Wstawiajcie do tego tematu gry jeśli link: http://www.gmclan.org/index.php?liga24&...meadd&zm=35 wam nie działa. Tura trwać będzie jeszcze przez najbliższe 10 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 7 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Jaklub: A działa Ci ten link, co Tymon podał? Bo jeśli tak, to wgrywasz z dysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik9 Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Data rozpoczęcia: 10.06.2007 16:30 Data zakończenia: 10.07.2007 16:40 Myślałem, że to Liga 24, a nie Liga 24.10 a mino to Nie oddano żadnej gry w tej turze. edit:Ktoś jednak zdążył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Pawlik9, przeczytaj moje poprzednie posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Mission Complete! Nie ma systemu rozwijania postaci, ale jest ekwipunek, zakładanie "ciuchów, expienie i walka. Nie pamiętam kto, ale wiem, że ktoś proponował mi żebym zrobił wybieranie rzeczy z ekwipunku za pomocą myszki, no i zrobiłem. A tak w ogóle to ktoś oprócz mnie i Jakluba coś dał? E: A więc Jaklub nie oddał. :( Ueee... Jestem jedynym uczestnikiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 W sumie tylko ty oddałeś pracę na czas. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Jaklub zamierzał dać... podkreślam to drugie słowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 eh, już dawno minęły 24h, a maximal znowu zapomniał zamknąć temat... i startuje tylko jedna gra... :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik9 Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 A w tej grze po co tyle miejsca w ekwipunku? Jak jest tylko parę przedmiotów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 7 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 eh, już dawno minęły 24h, a maximal znowu zapomniał zamknąć temat... i startuje tylko jedna gra... :blink:Daję Jaklubowi szansę na oddanie gry. -.-' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 O cholera! Alem ja glupi! Zebym wiedzial ze bedzie jeszcze troche czasu to wzialbym z domu to co mam i dal... I jak zwykle nie zdazylem :( Oby kolejna tura byla mniej skomplikowana i bardziej konkretna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Kurczę, nie mogłem skorzystać z tego linku. :( Przeklinam te *!@#@! MMORPG, w które grywa mój brat... Teraz czas się skończył... A gra jest na uploaderze. Co zrobić? EDIT: Dzięki, już wiem jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Dodałem. ;] Pogadaj z Maximalem, to Ci wytłumaczy jak dodawać gry do tur - będąc redaktorem oczywiście. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 7 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Jaklubowa gra zaraz znajdzie się w module. Póki co zamykam. ;) Edit: O masz, Tymon Pędziwiatr! =o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi