Crash Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Bardzo proszę kogoś o dodanie animacji tej oto postaci: Wystarczy kilko klatkowy bieg :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Myślisz, że ktoś będzie dla ciebie rysował?? Życzę Szczęścia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 @up: a niby czemu służy ten dział? :| btw niby czemu nikt nie miałby mu zrobić paru klatek animacji... gdybym tylko umiał robić ładne animacje sam bym to zrobił... ale niestety w tym jestem kiepski xd @down: dokładnie :D A zwłaszcza mam problem z nogami ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 2 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 No ja jestem kiepski w animacjach ;/ . Albo np noga gdzieśtam wyskoczy, to ręka pójdzie nietam gdzie trzeba, i jeszcze animacje nie płynne... wyśmiali by mnie jakbym zapodał grę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Jak ja chciałem, aby mi zrobili to oni nie chcieli :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Jak ja chciałem, aby mi zrobili to oni nie chcieli :/ Jak się ma zbyt wygórowane wymagania lub takie, którym nikt nie może sprostać, to nikt nie zrobi. :/ A ze mnie słaby animator, więc raczej ci nie zrobię, ale wal na www.cportal.webd.pl - kiedyś poprosiłem o animację i całkiem fajną dostałem. Choć radzę ci tam dłużej nie siedzieć, ale dla tej animacji chyba to będzie konieczne. ;P (Tam takie rzeczy kupuje się za wirtualną walutę.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 @ Crash Ja ci mogę Sticki zrobić @ Jaklub Nie to, że oni nie mogą sprostać tylko im się nie chce (no chyba, że za kase) powiedziałem grafikowi, żeby zrobił to zrobił, ale nie za ładne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 A ze mnie słaby animator, więc raczej ci nie zrobię, ale wal na www.cportal.webd.pl Ale fajnie, mamy moderatora reklamującego konkurencję ^^ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Ale fajnie, mamy moderatora reklamującego konkurencję ^^ . Taka z nich konkurencja, jak - przepraszając - z koziej dupy trąba. Z GM-a to oni nic nie pomogą, tylko teoretycznie i to admini. A nawet można otrzymać odpowiedź w stylu "A Event Every ... to co"? (W GM-ie nie ma takiego eventu, są alarmy.) Więc co to za konkurencja, jedynie można tam puścić jakąś grę na jakiś czas i tyle. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Ale fajnie, mamy moderatora reklamującego konkurencję ^^ . Tam jest nawet ranma i tymon ^^ (sorki za offtopa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 kurde małe to trochę jakby było większe to szłoby pociachać i wrzucić do programu co robie animacje zaraz dam bo coś tworze :) https://gmclan.org/up2034_7_burak.html lewe jakieś he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 pyr pyr... miałem to w upie https://gmclan.org/up1558_11_CB.html trochę podobne do twojej ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Proszę bardzo. http://www.gmclan.org/up2575_7_lisek.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 @UP; Hehe... jak żeś taki zabawny to mu zrób to co chce xD sorki za tego offtopa ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi