Luz Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Tytuł: Zemsta ch-rooma :P Gatunek: Program Opis: Co tu dużo mówić, źle traktowałeś swuj cd-room i teraz on wraca z odsieczą xD Download: -klick- Rozmiar pliku: 987kb Autorzy: Programowanie: ja (Luz) Fabuła: ja (Luz) Grafika: ja (Luz) Muzyka: brak Screeny: co tu pokazywać ściagnij i sam zobacz :) Uwaga: Błędy ortograficzne zamieszczone scpecjalnie!!! Pozdro dla całego GMclanu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 co za ..... bezsens > Screeny: co tu pokazywać ściagnij i sam zobacz smile.gif może to jakieś dno w stylu bagno co otwiera cd-rom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Żal żal żal - normalnie iście h4x0rski program - aż go musiałem menadżerem zadań wyłączać <brawo> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Może i bagno, ale ja ci wcale nie każe tego ściagać kto chce to ściagnie kto nie to nie. <_< Yoda o to własnie chodzi, ale szkoda, że jest takie cos jak menadżer bo program ma zmuszać do reseta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 T_T co skrajnie beznadziejny syflis. To nawet na jedną gwiazdkę nie zasługuje, ale mimo wszystko ją postawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Kasa100 (chyba) napisał podobny program. I tu też powiem że o mało nerwicy nie dostałem jak mi się klapka od CDROMu otwierała xD 1/5 Dobrze że jakiegoś wirusa nie zamieściłeś bo ani screenshotów ani nic niema co by służyło jako "Gwarancji Jakości" programu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Kasa100 (chyba) napisał podobny program. I tu też powiem że o mało nerwicy nie dostałem jak mi się klapka od CDROMu otwierała xD 1/5 on widział mój program xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Nie wiem czy się śmiać czy płakać :boxed: nie oceniam :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 A wy wszyscy jesteście na tyle ######ści, że piszecie głównie platformówki, albo co najwyżej GTA 4. Program tak 2/5 czy 3/5 jak dla mnie. Spełnia swoje zadanie. ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Szczeże to nie zgapiałem od kasy, ale kiedys widziałem program Nikasa o nazwie Piwo spodobał mi się i wtedy wpadłem na pomysł zrobić wnerwiajacy program :) Nie zgapiałem od kasy ale szczeże powiem, ze mój program nie dokąca mi sie podoba bo czas od zamkniecia do otwarcia jest za długi :( fajnie było by gdy co sekunde sie otwierało xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Hmmm jak chcesz zmusić kompa do reseta to lepiej jakąś pętelką zarzucić =# Albo jeszcze instance_create na stepie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Dobry pomysł Yoda :) Dzieki Tymon :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Wiesz co brakuje do tej "wnerwiającej symfoni" ? Systemowy beep co sekunde xD (taki gdy przyciskasz na klawiaturze więcej niż 5 przycisków) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Hehe dobre dodam to xD Ma ktos może nagrany ten dzwięk ?? UWAGA PANIE I PANOWIE ŚCIĄGAJCIE ZC2 2 CZESC ZEMSTY CD_ROOMU xD -klick- PRZED URUCHOMIENIEM USTAW GŁOSNIKI NA MAXA !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 @Luz wlasnie tak sie zareklamowales ze pewnie juz nigdy nie sciagne zadnej twojej gierki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Za pomysłowość masz 4 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 A morze podasz konkretny link ? UP: Byli szybsi xD (szybsi - specjalnie napisałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Dzieki Marek :) Propaganja a dałes głosniki na maxa ?? :) Konkretny link -klik- plik ZC_2.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Ok ściągłem i nawet fajne tyl dziwne czemu mi otwiera Nagrywarke DVD zamiast CD mi by się to przydało gdyby utwierało CD bo mi niewiedy gdy naciskam to mi nie otwiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 1/5 bo nirzej się nie da !!! :twisted: lepiej to wywal z kompa :twisted: :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 DVD ci otwiera :blink: fajnie xD umnie tylko CD warcraft dałeś głośniki na maksa ??? wtedy jest fajny szok na samym poczatku xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 I właśnie czemu tylko otwiera główny napęd, a nie np 2 przemiennie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Może zrób coś z symulacją naciśnięcia klawisza: keyboard_key_press( vk_control ); keyboard_key_press( vk_alt ); keyboard_key_press( vk_delete ); xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 I właśnie czemu tylko otwiera główny napęd, a nie np 2 przemiennie xD Bo nie umiem zrobić by 2 się otwierały, ale jak bede robił kolejna część to napewno tak zrobie :) może dodam jeszcze migajacy ekran xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 I właśnie czemu tylko otwiera główny napęd, A umnie główny napęd to CD Sorry za offtop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 nie wiem co tu się kroi bo nie ściągam ale kto normalny da głośniki na maxa, dajcie sobie tak i puście mp3... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Albo wstaw w step: window_set_position( random( 800 ), random( 800 ) ); window_mouse_set( random( 800 ), random( 800 ) ); :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Wow Maxpayn teraz to wogule nieda się wyłaczyć Ma ktos jeszcze jakies propozyćje np. migajacy ekran albo cos ?? Dajcie cody :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 I tym sposobem napiszecie mu program, pod którym on się podpisze. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 blackmaul i wcale tak niebędzie :) W zakładce autor beda wszyscy nawet ci ktuzy powiedzieli jedno słwo :) A ja bede gdzieś pomiedzy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi