Firemark Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Start tury: 27.09.2007 - 19:06 Temat: Gra przygodowa Czas: 48h Uwagi: Zaczynamy od czegoś prostego i przyjemnego. :) Oczywiście nikt nie każe Wam tworzyć od razu całej fabuły, wystarczy kilka lokacji, przedmiotów i zagadek. Czas przedłużony ze względu na rok szkolny i lamenty niektórych userów. ;p Powodzenia! :) Maximal ja cie zabije zabije ! Musiałeś właśnie kiedy mi windows padł na 3 spusty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 no gra LUDZIKSA jest niezła :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 No, LudziX, jestem pod wrażeniem. Świetne dialogi i dobry pomysł... (no może nie ten wątek z Almorą :P) Jak na razie wygrałeś. "To magazyn z bronią. Żeby nie było wątpliwości, trzymamy tu broń." :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 A ja dla odmiany nie zachwycam się grą Ludzixa :P (nie spasowwała mi jakoś :/) Ale czekam na gry KonradaGMa i Psichixa :) Ciekaw jestem co też oni wykombinują - liczę na coś fajnego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Września 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 No, LudziX, jestem pod wrażeniem. Świetne dialogi i dobry pomysł... (no może nie ten wątek z Almorą :P) Jak na razie wygrałeś. "To magazyn z bronią. Żeby nie było wątpliwości, trzymamy tu broń." :F lepsze było o tym, żeby nie szukać misia bo nie ma go w grze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik9 Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Ludzix stworzy wspaniałą grę. To było najlepsze: Dostaję broń rakietową i podchodzę do tego/tej co szuka misia, a on/ona odpowiada: "Nie okłamiesz mnie, to nie jest miś!" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Oz kurde... nie skończę na czas ;p Powodzenia :) A poza tym, gra Ludzix'a wcale nie jest taka zabójcza... teksty to jakbym gdzieś już czytał ;p a grafika... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Oo Konrad no wiesz co :P A tak czekałem na twoją grę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik9 Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Bączek :) nie śmiać się :] Ta gra to : 3 etapy w których robi się to samo(tych samych przedmiotów się używa), pieniądze(nie wiadomo po co), po każdym poziomie napis "runda druga", jak kliknie się na skrzynię to trzeba włączyć od początku i błąd na końcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi