Nirvan Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Pełna wersja gry shadow mask warrior . :twisted: download (aby pobrać kliknij download) klawisze : strzałki poruszanie , numpad 1,2,3 kombosy numpad 0 magiczny stzał i numpad del superskok . Fabuła : ja Grafika : ja (oprucz kształtów potworów z rundy 3 oraz teł do rundy 1,2,3) programowanie : ja myzyka : vgmusic.com dźwięki : ja Fabuła : Jestes najlepszym wojownikiem w wiosce , i okolic . A ziemiami na ktorych mieszkasz zadzi bezlitosny "Vexados" . Ma on w posiadaniu maskę cieni , dzieki ktorej ma zamiar przejac wladze nad swiatem . Kto ja ubierze to zaczyna plynac do niego cala zla energia swiata. Staje sie dzieki temu silniejszy i potezniejszy . Lecz legenda glosi ze gdy wyzuci sie ja do wulkanu południowych kurchanow to zacznie wyplywac cala lawa z jadra ziemi oraz posiadacz maski stanie sie niesmiertelny . Jak nie zdazysz przed tym , to cala ziemia ulegnie zagladzie ! Wiec ruszaj ! Droga nie bedzie prosta . Spiesz się aby "Vexados" nie zdazył wżucic maski do wulkanu ! Gdy juz zdabedziesz maske , zniszcz ja jak najszybciej ! Oceniajcie i komentujcie screeny : http://img122.imageshack.us/img122/9379/screenshot021lz2.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Po screenie nie wiem o co chodzi :) Plik dużo waży... może jakaś fajna gierka :) Zaraz dam edit i ocenię :P Grafika: 3/5 (Nie jest aż tak źle, w dodatku większość robiłeś sam) Muzyka: 5/5 (Pasuje idealnie) Wykonanie 2/5 (Kiepskie) Fabuła: 0/5 (Nieznam) Dźwięki: 3.5/5 (Dobrze dobrane) Zmień to że po dotknięciu przeciwnika traci się HP. I'll give you: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 może być :) 3.5/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 OMG ale to waży... :o Zaraz ocenię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Za łatwo zginąć, grafika ujdzie, muzyka dobra, sterowanie nie wygodne. 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Wciągająca gierka, tylko za trudna ;) grafika ma swój klimat, muzyka może być dam 4/5 :) ( Spróbuje przejść cała grę ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Według mnie gra jest nie zoptymalizowana - cięła się u mnie jak nie wiem... ładnie wykonana ale radziłbym ci wywalić dużo grafik i wczytywać je z pliku :) Muza fajna... Ale nieststy nie dało się u mnie dłużej pograć - nie wiem u was się nie wieszała? A i ładowała się pół godziny xD 3 * @down: to dziwne bo mam 1GB RAMu więc się powinna ładować szybko... hmmm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Mi się gra uruchamia szybko, i jest wciągająca, zapewne przejde ją do końca. Moge pomóc przy poprawieniu grywalności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 cholernietrudna.. nie udalo mi sie przejsc 1 misji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 LOL!!! 12.6 MB :blink: ile empetrojek tam dales? zaraz to oblookam :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil795 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Za dużo zajmuje 12 mb :] ale gierka taka nawet, troszkę nie dopracowana grafika ale daje 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 1. Zastosował byś sie do szablonu! 2. Chyba nie ma na tym świecie takiego ciecią który potrzebował by instrukcji downloadu więc zaoszczędź tej żenady i usuń ten poradnik :P I wystarczy kliknąć w nazwe i sie ściągne jak juz :P Testuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 @UP: LOL... nie którzy nie wiedzieli jak użyć uploadera GMC ( A jeszcze łatwiejsza sprawa ) xD Kurde... jak przejść tą 1 misję?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 LOL!!! 12.6 MB :blink: ile empetrojek tam dales? zaraz to oblookam :twisted: zadnych mp3 nie ma . same midi . obrazki zajmują większość EDIT : Aby otworzyć okno z fabuła wejdź w opcje i kliknij na obrazek mapy z czarnym napisem fabuła (możliwe że nie widać tego napisu bo zakrywać może go opis sterowania) lub po prostu naciśnij F1 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Grafika 3/5 (większość sam wykonałeś, to dobrze) Muzyka 4/5 (dobrze pasuje do gierki) Grywalność 3.5/5 Wykonanie 3/5 :thumbsup: Trzy Gwiazdki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Zapraszam do poradnika : http://www.forumgamecreator.yoyo.pl/viewtopic.php?p=48#48 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 bosze zmniejsz alarmy żeby walnąć trzeba czekać nie wiadomo ile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 bosze zmniejsz alarmy żeby walnąć trzeba czekać nie wiadomo ile Chyba nie wypada używac ciagle tesamego ciosu ? Gra wymaga tworzenia kombosow wszystkimi 3 atakami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Grafike gry...można przeżyć :) Nie mogę przejść pierwszej misji xD 4/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Chyba nie wypada używac ciagle tesamego ciosu ? Dobra, ale zmniejsz te głupie alarmy przynajmniej o 1 lub 2. 3/5 - fajna gierka, combosy, grafika ujdzie. -1 za poziom trudności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Po opanowaniu ataków gra wydaje się prosta, i bajer że można odbijać strzały przeciwnikom :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 4/5 +1 za trudność 3/5 Bardzo fajna gra,zmiejsz tylko poziom trudności bo jest naprawdę cieżki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoffer Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 a tam..wy to byscie chcieli latwe gry..a tak pogracie dlyzej i sie namenczycie Gre oceniam na 4/5 Tytan dobra robota tylko faktycznie moglbys ja zoptymalizowac bo mi sie tnie i wczytyje dlugo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 trudnagramoze byc trudna. ale jeslimnie 5x z rzedu zabil1 przeciwnik to ocsik jednakz tymnie tak ;p albo ja taki laps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 eee każdy tak ma...Kiepsko zrobione sa ataki przeciwinków przez co nawet w starciu z pierwszym potworkiem mozna nieźle ucierpieć.Gra ma dawac frajde,przyjemność,grywalność.Ale nie to że w 1 planszy mnie już zabija byle stworek.ehhhh...Poczekam na łatwiejszą wersje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 25 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 eee każdy tak ma...Kiepsko zrobione sa ataki przeciwinków przez co nawet w starciu z pierwszym potworkiem mozna nieźle ucierpieć.Gra ma dawac frajde,przyjemność,grywalność.Ale nie to że w 1 planszy mnie już zabija byle stworek.ehhhh...Poczekam na łatwiejszą wersje... Dwójka będzie łatwiejsza :) . Bez straty zdrowia mogę przejść pierwszą rundę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Dwójka,dwójką.Ale co z jedynką jak nikt jej nawet nie przejdzie?Po co wogole tą gre wydawać jak nikt nie będzie w nią grał z powodu wyoskiego poziomu trudności.Ja bym radził tylko zwiekszyć pasek żyć i żeby mniej zlatywało kiedy jest się w kolizji z potworem.Myslę że to by rozwiązało problem.Przemysl to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 19 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Rozpoczynam pracę nad dodatkiem do tej gry , poziom trudności będzie o wiele niższy . Ale żeby wam pomóc teraz podaje takie tipsy : kliknij lewym guzikiem myszy podczas gry na rycerza a wypadnie przed nim klucz do lvla przedostatniego kliknij prawym guzikiem myszy podczas gry na rycerza a wypadnie przed nim klucz do lvla ostatniego naciśnij * podczas gry a rycerz zacznie lecieć do przodu w bardzo dużej prędkości . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi