Uzjel Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Tytuł: Bacteria 2 Gatunek: logiczna Opis: Bacteria 2 PL - Nie jest to gra OxGames, lecz jest przez nas tlumaczona. Jest to cudowna, lecz trudna gra logiczna. Twoim zadaniem jest zniszczenie wszystkich czerwonych kamieni, przez polaczenie ich z zielonymi. Jednakze gra jest znacznie bardziej skomplikowana niz na to wyglada, a przeciwnik Download: Bacteria 2 Rozmiar pliku: 2,61 MB Autorzy: Programowanie: Simon Donkers Fabuła: Simon Donkers Grafika: Simon Donkers Muzyka: Simon Donkers Tłumaczenie: OxGames - Mufin & Uzjel Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Spolszczenie - 4+ pożądna robota , ale nic po za tym . Grafika - 4 - przeciętna , ale nic po za tym. Wyciśnięty prawie max jak na taką grę . Grywalność - 4= Szybko się dosyć nudzi , ale jak na grę logiczną całkiem spoko ;) . Ogólnie : 4 z małym minusem jako gra logiczna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Bacteria 2 PL - Nie jest to gra OxGames, lecz jest przez nas tlumaczona. To po co dajesz grę która nie jest twoja ? Mogłeś dać ten temat do "Valhalli" bo to tylko spolszczenie. Jest to cudowna, lecz trudna gra logiczna. Co za tekst :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Valhalla to dział na spam, że tak sie wyraże :/ nie na zamieszczanie gier :/ i nie baw się w moda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 To tłumaczenie to raczej jako taka ciekawostka... chociaż co w tym ciekawego ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Fajna gra ale szybko się nudzi .... Fajne gry tworzy autor ... Mam pytanie jak robić animacje i jak je wstawić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Fajna gra ale szybko się nudzi .... Fajne gry tworzy autor ... Mam pytanie jak robić animacje i jak je wstawić . "Masz ładne oczka... masz ładne włosy... zrób mi loda." Przestań się podlizywać i załóż nowy temat gdzie się dowiesz że to już było i trzeba znaleźć samemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Pisz kultularnie , nie lubie takich co tak piszą ... (("Masz ładne oczka... masz ładne włosy... zrób mi loda.")) Napisze nowy temat jak będe mażył o takim programie .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil795 Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Bacteria 2 PL - Nie jest to gra OxGames, lecz jest przez nas tlumaczona Zgadzam się z poprzednikiem to po co zamieszczac czyjąśc grę rozumiem spolszczenie tak a nie wystarczy tylko samo spolszczenie??? Nawet jak nie wystarczyło to nie ten dział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Ale poco spolszczenie jak wystarczy z eMule ściągnąć :] A ogółem fajna gra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Nom, mam to juz dawno z plikiem .gm6, gra jest swietna ale denerwuje to ze komp jest uparty (zmienia te same klocki na swoje, ktore my zmienilismy na nasze az mu sie skoncza mozliwosci). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Ale poco spolszczenie jak wystarczy z eMule ściągnąć :] Nie kapuje :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Nie kapuje :boxed: A nieważne Topic: Bardzo fajnie, że napisałem spolszczenie niektórym ludziom się to przyda (naprzykład mnie :lol2: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Mnie sie gierka bardzo podoba :) prosta ale rzeczywiscie trudna, wystarczy jeden blad i wszystko sie sypie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi