Ziutt Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Czy w przyszłości jest możliwość zrobienia konwentu dla fanów Game Makera ? Dużo ludzi mogło by przyjechać , wymieniać opinie , grać w gry i przede wszystkim rozerwać się ;) . Myśle że nie jeden fan forum by pojechał na taką zabawę ( powiedzmy , 3 - 8 dniową ) . Zostawiam temat do przedyskutowania :thumbsup: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 było już kilka prób robienia takiego zlotu. wszystko zakończyło się nie powodzeniem, więc raczej nie ma o czym dyskutować i kolejny raz wałkować ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Jaki był powód ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=5847 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=6193 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=5004 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=2931 I wszystko jasne. =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Ten pomysł jest bez sensu, jak lokata! :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Woock .... ale tekst WoW ( taka gra xD ) . Może jeszcze uzasadnienie ? Pomysł jest dobry . Realizacja zła . Pierwsze co robimy , to zakładamy temat 3 miesiące przed wakacjami ( będzie czas na powiadomienie rodziców/szefa , i zaplanowania Sobie . A nie na ostatni moment...). Ustalamy datę zlotu ( najlepiej na środek wakacji ) , i szukamy ośrodka atrakcyjnego pod względem atmosery , ceny itp. Przykład ? ( to tylko przykład, z pierwszej strony googli ) : http://www.janowo.com.pl/cennik.htm Pięknie , tanie ceny wychodzą na osobę . Każdy kupuje przed wyjazdem wyżywienie ( ja mogę być kucharzem ;) ) , w czym nie widzę problemu . Nawet taniej wychodzi . Ok , robimy listę osób które przyjadą . Te osoby wysyłają organizatorowi z forum pieniądze żeby mógł już wszystko wykupić . Nikt kto by nie jechał by na próżno nie pisał " Tak będę na 100% " . Robimy kilku osobowe grupki w każdym mieście , i stamtąd ruszamy wspólnie z innymi !!! Koniec filozofii ;) . Każdy bierze co mu się podoba i ruszajta :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Matka na pewno mnie nie puści (Nawet na szkolny kemping) :P Wiecie... Jak to jest, papierosy i alkohol (A może i coś więcej xD ) A w tym sęk że ja nie palę i nie piję ;p EDIT: A ile masz lat że organizujesz takie coś? pytam z ciekawości :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Nie mówiłem że ja chcę organizować . Nie jestem tu długo z Wami i nikt takiej osobie by nie zaufał . Podsuwam pomysły dla jakiegoś admina , moda pełnoletniego ;) . Ja mogę podsuwać info i babrać się z regułkami - komuś innemu zostawiam rolę szefa . To jak mówiłem grupki . Rodzice zadzownili by do kogoś pełnoletniego kto jedzie , odwożą Cię do miasta gdzie ma się spotkać grupka . Pogaducha i jedziesz ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 LOL, przecież to jest głupie XDDD Nie wspominając już, że czas spędzony na konwencie lepiej spożytkujemy na robienie gier :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 jakby juzerki czuły potrzebę konwentu to by zmotały za którymś razem takowy, a jak widać nie czują, to inicjatywa jednej osoby. bez sensu :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 LOL, przecież to jest głupie XDDD Nie wspominając już, że czas spędzony na konwencie lepiej spożytkujemy na robienie gier :o Mów za siebie, bo ja bym chętniej pojechał na jakiś konwent gdzieś na jakieś Mazury czy Pomorze (bo to najlepszy teren na zloty, większość ma tam daleko, no i rekreacyjny teren to jest, a nie zadymiony Śląsk :P ) niż robił gry :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Wiecie , ja nikomu nie każę . Jeśli nie chcecie jechać - trudno . Ale myślę że znajdzie się kilka osób na forum które by chciały wspólnie spędzić czas , poznać swojego kumpla z forum itp. . Stworzyć tak zwaną społeczność . Są gusta i guściki - nie można nigdy mówić że coś jest głupie , bo dla kogoś innego może to być całkiem cool . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 to nie pytaj tylko organizuj, bo marnujesz czas :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 1. Kilka postów wyżej pisałem że nie mam zamiary organizować niczego . Podałem tylko pomysły , jak tanio itp. można zorganizować fajny zlot w miłym otoczeniu . Jak chcecie mogę podać cennik ile wyjdzie za osobę i dokładniejszy plan organizacji . 2. Nie ma już czasu - wakacje się skończył . W następnym roku na wakacje możemy zrobić jeśli ktoś będzie chętny na organizację ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 A ile masz latek tak w ogóle :D ? 13, 9, 12 :P ? Sądze, że sam się nie umiesz zorganizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Sądzę, że w przyszłym roku w wakacje Gnysek będzie znowu próbował zrobić zlot, to trzeba poczekać na jego zdanie. Ostatnio też było dość spore zainteresowanie i tyłek z tego wyszedł, bo za mało chętnych. Jak zlot byłby w tym roku, to postarałbym się pojechać :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 ZAL i po co byśmy się mieli spotykać. Sami chłopacy. I co bysmy robili na takiej wsi. O czym byśmy gadali? O niczym. Nic byśmy nie robili. A tak wogule byśmy się siebie przestraszyli xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 A kto ci każe jechać? Zresztą, takie zloty są po to, żeby się oderwać od kompa, poznać nowych ludzi, pogadać z nimi na różne tematy, ogólnie zabawić się. Zresztą, kto powiedział, że sami chłopacy :P ? Zawsze można z osobą towarzyszącą przyjechać, ew. w koszta zlotu by się doliczyło zatrudnienie paru pań :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Hehe te panie by mi odpowiadały xD Ale co byśmy gadali jak zrobić platwormówke czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 A z kumplami jak wyjdziesz na podwórko to rozmawiasz o jakości desek na ławce? To chyba logiczne, że jak się rozmawia z ludźmi to na różne tematy :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 To jak mówiłem - ktoś nie chce jechać ? Świetnie ;) . Dajcie se siana i tyle. Jak ktoś wyraża chęć jechania ( Marmot i stare tematy )to zawsze jest sens robienia takiego zlotu . Mistrzunia - mam trochę więcej lat niż podałeś ale to i tak nie zmienia faktu że jestem nie pełnoletni . Gdybym za to był , to bym bez większych problemów zajął się organizacją . Więc każdemu kto chce zorganizować ( np. gnyskowi ) podesłałbym ogólny plan co , gdzie i jak . Po co ? Piękna okolica , jezioro , las , rowery , różne korty itp. - możesz spędzić aktywnie czas ze swoimi kolegami z forum . A wieczorkiem jakaś partyjka gierek na lapku , sesje itp. . Dla mnie bomba ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Nawet gdyby niekuturzy jechali to ja też bym nie jechał :] To co organizował Gnysek to byłą ciekawa oferta Sorry: Jeżeli to offtop ;] Edit: Jeszcze w który dzień ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Chcecie to się zbierajcie, tylko mnie Ziutt już w to nie mieszaj. :] Ja tam bym się z Ranmą spotkał, ale tak we własnym zakresie bez chórków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Hmmm......a to nie jest ciekawe ? Domek 6-cio osobowy 130 zł Namiot 1-2 osobowy 8 zł Namiot 4 osobowy 12 zł http://www.janowo.com.pl/cennik/woda.html Piękna okolica ;) .... A - ten temat kieruję do wszystkich którzy chcą jechać ..... Nie chcesz jechać ? Nie pisz.....jeden problem mniej ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 O, ja bym za namiotami optował :] . Taniej wyjdzie i ciekawiej będzie. Po co ? Piękna okolica , jezioro , las , rowery , różne korty itp. - możesz spędzić aktywnie czas ze swoimi kolegami z forum . A wieczorkiem jakaś partyjka gierek na lapku , sesje itp. . Dla mnie bomba smile2.gif . A z koleżankami to już nie :( ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 W sumie .... 15 zł na osobę za 4 dni wychodzi . W porównaniu z tymi 200 zł...hyh... Z koleżankami ? Czemu nie.... Wszystko zależy od tego czy ktoś będzie chciał to zorganizować na następny rok . Dla dopakowania , każdy by mógł 1 osobę zabrać jak to mówiłeś ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 I tak kisza z tego wyjdzie, bo tylko 3-4 osoby pojadą na 100%, a reszta "może". A po kija organizować konwent dla 5 osób? >_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 To tak ....... Ja , Marmot . Z 4-5 osób które chciały jechać z innych tematów . To daje 6-7 . Połowa weźmie kumpli , i mamy 9 - 12 osób . To już jest coś ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Erm... konwent GMClanu z osobami postronnymi? Nie, to nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Połowa weźmie kumpli Nie wiem jak ty, ale ja bym wolał wziąć ze sobą jakąś dziewczynę i pod jeden namiot, a nie kumpla :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi