Shockah Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 A mi nie wiem czemu nie udało się wyjść z tego budynku czy co to jest w którym zaczynamy grę... Jak się z niego wychodzi? A tak wogóle to dam na zachętę 2 gwiazdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marzec Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Jak to co pokazałeś w grze dla Ciebie jest życiem, to ja jestem Styczeń, albo Luty :thumbsup: 2/10 za filmy i muzykę :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 @bartekGM Hmm no wiesz twoje gry nie są w porzątku xD OK jak tam idą prace nad New York 2235 ? jezuu ludzie nauczcie sie pixel arta zanim zaczniecie robic gry, albo chociaz robcie grafike w gimpie a nie w paincie.. Soryy za oftoop Pusty łebie :P A może ty się nauczysz pixel arta co ? Paint też jest dobry to rysowania i się ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Nawet W swoim Easy Man Włozylem wiecej pracy w grafike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Ale niedobory głupia gra <_< 0/1000000000000000000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Twoja grafika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 przecież to arcydzieło dla klubu "nocne koszmary" :P niech zgadne -oftop? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Screen jest okropny. Ta grafika wymaga określenia "ochydna". Sam nie jestem mistrzem, ale mam przynajmniej tego kogoś, kto potrafi.. Poproś może ci narysuje ktoś budynki itp. :mellow: Bo to brzydkie takie.. Eh.. A ludzik też jakiś taki.. Życie chyba tak nie wygląda..? Jeśli ma być to symulator to sorry.. :blink: Ale dam 2 na zachętę.. Popracuj nad tym.. Ciekawy pomysł.. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarutobi Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 moja ocena to 3/5 dlatego że Cóż grafa slaba ale ziomkowi sie spieszylo (niecierpliwosc) i chcial speedem Ale calkiem fajne lotto buhahaha Z domu wychodzi sie tam nie widac drzwi ale po prawej stronie domu na srodku jest wyjscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 15 Grudnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Powiem jedno: większego chłamu w życiu nie widziałem. Jak widzę taki śmieć (gra to to nie jest), to wstydzę się, że jestem człowiekiem tak jak ty. Mnie się zdaje, że ta gra specjalnie jest taka syfiasta, żeby sprawdzić, jak zareagujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kychu Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Odważyłem się ściągnąć i powiem tak 1/1000 bo jedyne co jest fajne to muzyczka gdy chodzimy po mieście :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Niech ktoś zamknie (moderator ,JAdmin)ten temat na wieki wieków amen :twisted: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi