Punisher Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Proszę was byście podali jakieś fajne hosty FTP Podane wady i zalety mile widziane choć niekonieczne STRONY FTP: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Po co ci serwery FTP? Takich nikt za darmo nie udostępnia, chyba, że masz na myśli darmowe konta www z dostępem przez ftp ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 jak to nie. dhost.info, mozesz porozrzucac ludziom haslo/zrobic menedzer plikow i juz masz ftp do uzytku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 www.republika.pl extra stronka możesz za darmo załozyc kato a teraz dodatkowo jest kurs tworzenia stron. ja osobiscie robie strony od około 3 lat i od zawsze robiłem na republice :) Puzniej włazisz tylko ftp.republika.pl wpisujesz nick i hasło i wkładasz pliki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Zwłaszcza że na republice jest 9 mb miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Zwłaszcza że na republice jest 9 mb miejsca. nie 9 tylko 30 mb ;) (warto również dodać że są też reklamy zasłaniające pół strony :P) Ja polecam http://60free.ovh.org :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Października 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 www.republika.pl extra stronka możesz za darmo załozyc kato a teraz dodatkowo jest kurs tworzenia stron. ja osobiscie robie strony od około 3 lat i od zawsze robiłem na republice :) Puzniej włazisz tylko ftp.republika.pl wpisujesz nick i hasło i wkładasz pliki. Oo to masz postępy, ja robię 4 lata i z republiki zrezygnowałem po pół roku, ten serwer nie oferuje nic ciekawego. A kurs tworzenia stron jest dostępny i bez tego i w sieci jest wiele innych lepszych kursów (choć najlepszym kursem jest życie :P) - jednak bez szukania i podglądania innych daleko się nie zajdzie. Jeśli to jest kurs Wimmera, to jeszcze pół biedy, ale znając te kursy z republiki to nie uczą niczego ciekawego. Ja ten republikowy kurs który pamiętam sprzed 4 lat przerobiłem w kilka godzin i było mi zdecydowanie za mało. Z darmowych FTP polecić nie ma co, poza znalezieniem sponsora lub kolegi który posiada serwer i udostępni nam troszkę miejsca na nim. Bo znając polskie warunki na serwer Cię nie stać (nie to, że masz mało kasy, po prostu w Polsce jest drogo). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 @gnysek: Kursy HTML Wimmera są bardzo dobre, ja się kiedyś uczyłem HTMLa z jakiegoś jego kursu, który był dołączony do pewnego numeru ENTERa. Prosty, zrozumiały język, dużo przykładów, tylko oprawa nie najlepsza, ale to chyba nie najważniejsze ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Na w8w (http://www.w8w.pl) masz 500 mb miejsca, tylko musisz się chwilkę pobawić z zakładaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 ostatnio (czyli wczoraj) założyłem stronkę na http://winweb.pl/ 100 MB powierzchni Transfer 12 GB 2 domeny 2x baza Microsoft SQL 32 MB na bazy Support 24x7 BEZPŁATNIE !! więcej niż 100 mb mi nie potrzeba. żadnych problemów. Polecam :D żadnych problemów z zakładaniem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Hm, niezły ten hosting od Marka, pierwszy raz widzę darmowy host z ASP i ASP.NET :o . Tylko ten transfer miesięczny 1GB jakoś mnie zniechęca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 12GB, nie jeden ;P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Października 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 1GB, czytaj dokładnie szczegóły ofert. Tutaj też darmowy hosting z ASP.NET (niestety także 1GB na miesiąc): http://ms.windows-hosting.pl/page5.aspx Wyżej wymienione oferty nie służą do tworzenia normalnych witryn, tylko do testowania asp.net... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Ja używam lua.pl. http://www.lua.pl/ -250 MB powierzchni na pliki -rozmiar 1 pliku do 20 MB -nielimitowany transfer -PHP 5.2 -1 baza danych MySQL 5.0 -100 MB na bazę danych -dostęp do bazy danych za pomocą phpMyAdmin -do 5 kont FTP -konta pocztowe 3 GB -do 5 kont e-mail -do 10 subdomen -do 5 "zaparkowanych" domen -preinstalator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi