pinker Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Czy ktos zrobił by mi skrypt pajęczyny taki jaki jest w tej grze? http://files.filefront.com/spiderman+3exe/...;/fileinfo.html Chodzi mi oto zeby przyciagało mnie do pajęczyny,zeby tez mogło sie na niej tak troche bujac w lewą i prawą strone oraz zeby mogło wypuscic sie 2 pajęczyny,czy da rade zrobic cos takiego?prosze was ja ciągle patrzałem tematy nauczyłem sie dokumentacji ale tego nie umiem,prosze o odpowiesz w sprawie skryptów,nie muszą byc wszystkie ale zebym mógł wypuscic chociaz 2 pajęczyny,to najważniejsze i zeby mnie przyciągało do niej.Tan ostatni skrypt który podałem to ma byc tak jakby na gumie sie powiesił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 SOrki znowu za doubla postac ale moglibyscie napisac cos w tym temacie jakies skrypty czy cus bardzo was prosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Myślę, że to nic innego jak przykład liny, których były tysiące :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 ale tam nie ma takiej jakby gumy mike,pograj w ta gre którą zarzuciłem z community forum i zobacz ze jest cos takiego ze jak lina jest bardzo rozciągnięta to przyciąga do objektu do którego sie przyczepiła i póxniej jest jakbys był na gumowym sznuru i sie hustał w dół i w góre.prosze napiszcie dla mnie chociaz 2skrypty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Ściągnij GMPhysics (Download) opanuj ten DLL(Trudny do opanowania), tam są już przykłady. Powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 dzieki ale po tych przykłądasz będe juz umiał robic tę siec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Ucz się tego DLL'a i sam myśl(Mało ludzi w GMClanie umie ten DLL opanować x)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Ale zapytałem sie czy będe mógł zrobic taką siec jak w tej grze spiderman 3?oczyweiscie po nauce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Będziesz mógł zrobić to co tylko zechcesz :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Ale mam sie uczyc w przykładasz z code execute? To jakas kicha,to jest za trudne,nic nie zrozumiałem po 10minutach,nie wiem gdzie sie mam uczyc czy w przykłądasz w execute code czy gdzie indziej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Sprawdź, czy coś zrozumiesz po tygodniu, wtedy pogadamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Ale z czego mam sie uczyc tam jest tylko cos o tworzeniu klockow i nic pozatym,a ja jeszcze nie opanowałem niczego,nawet gml,no moze troche,wole by ktos mi zapodał skrypt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Bardzo bym prosił by ktos wreszcie podał mi te skrypty albo bede odzswiezac temat codziennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Bardzo bym prosił wreszcie pomyśleć. EDIT: Przestudiuj przykład liny autorstwa Choosena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 przestudiowałem ale to co innego bo nie umiem za bardzo edytowac kodu,a nie chce by siec mi sie skracała,prosze o skrypty,bardzo was wszystkich prosze!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Żeby zedytować kod kliknij klocek z karteczką (po najechaniu pisze "Execute a piece of code") i kliknij dwukrotnie. Powodzenia :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Ale z tymi kodami ja nie wiem co tam moge zrobic,prosiłem o skrypty ludzie,następny post bez skryptu będzie karany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Pinker ale w czym ty masz problem? EDIT: Ooo, będę ukarany ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 nie umiem zrobic tak by rozbójac sie na pajęczynie i i zeby tą siec troche mogło sie kontrolowac,no prawie wszystko z pajęczyną co jest w tej grze co zapodałem,bardzo bym prosił skrypta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 przypominam ze to juz nie 3d ale 2d jako platformówka. Dwa double posty w jednym temacie, oba w odstępie nie większym jak godzina, wszystkie poniżej 12 godzin. To się rozbrykało towarzystwo! Studiowiać regulamin - i to już! Od jutra pytam na wyrywki! https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=3332 gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 SOrki znowu za doubla postac ale moglibyscie napisac cos w tym temacie jakies skrypty czy cus bardzo was prosze. A może nikt nie ma pomysłu, albo nie umie? Co to za żądania? Nie dość, że dzielimy się doświadczeniem za free, to jeszcze nam tu rozkazują. A figę z makiem bracie... A następnym razem dostaniesz ostrzeżenie za dwa posty pod rząd, bo to dodatkowy błąd jaki popełniłeś. Jak wymagasz coś od innych, to najpierw daj coś od siebie... Edit: A nie, napisałeś znów dwa posty, ostrzeżenie dostajesz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 ale nikt sie do mnie nie zgłasza o pomoc:(ja prosze tylko skrypta. EDIT:fajnie by wam było gdyby nikt nie chciał pomóc ani dac skrypta?wiecie jakie to wkurzające?człowieka po takich spamach łeb boli i robi wszystko by dostac ten skrypt albo cos tam.zrozumcie mnie jak sie czuje i pomóźcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Naucz się i spróbuj sam to napisać, a nie zawracaj nam d*py... Zrozum, że niektórym nie chce się tego ci robić, bądź nie umieją (ja np nie mam pomysłu :boxed: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 ale nikt sie do mnie nie zgłasza o pomoc:(ja prosze tylko skrypta. EDIT:fajnie by wam było gdyby nikt nie chciał pomóc ani dac skrypta?wiecie jakie to wkurzające?człowieka po takich spamach łeb boli i robi wszystko by dostac ten skrypt albo cos tam.zrozumcie mnie jak sie czuje i pomóźcie. przeczytaj raz jeszcze post powyżej Twojego i wyciągnij z niego wnioski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 S.P.R.A.W.D.Ź te przykłady w tym DLL'u, przecież tam są skrypty -.- ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 ale ja tam ni c nie kumam EDIT:napisz se w edicie ten skrypt bo nie wiem które linijki potrzbene są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Odpuść sobie tego spidermana jeśli nawet nie umiesz podstaw-podstawy GML'a -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Umiem podstawy,ale troche to potrwa zanim zaczne te trudniejszcze rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 fajnie by wam było gdyby nikt nie chciał pomóc ani dac skrypta?wiecie jakie to wkurzające?człowieka po takich spamach łeb boli i robi wszystko by dostac ten skrypt albo cos tam.zrozumcie mnie jak sie czuje i pomóźcie. Hehe, próbujesz wzbudzić u nas litość ? :D Przecież ci pomogli. A skrypty masz w GMPhisics, tylko trzeba ich ładnie użyć. Weź się lepiej za coś prostszego jak jeszcze nie potrafisz pojąć GML-a. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Hmm moze masz racje jeszcze raz przejze tamte gmPhisics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi