Boro Casso Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Tytuł: Boro Sercher Gatunek: Wyszukiwarka Download: Pobierz Rozmiar pliku: 832 kb Autor: Boro Casso Screeny: Nie daje ss bo nie ma sensu. bo tu nie ma praktycznie czego fotografować ;) Robiłem to niecałe 10minut ;] wiec nie spodziewajcie się czegoś super ekstra, i chyba nie bedzię wersji pełnej no może wersja w której podajemy z jakiej strony wyszukiwać ;) jak koś chce sources to na pw ;] chociaż wątpię że ktoś by to chciał ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Grrr... 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Kun Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 fajny prosty programik ale i tak mi szybciej wejść w google :D daje 3/5 taka ocena bo sie niebralem za zeczy z przeglądarkami internetowymi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Grrr... 1/5 Spodziewałem sie takiej oceny ;] daje 3/5 A takiej sie nie spodziewałem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Bezuzyteczne :/ Poco wogóle tworzy ći dawać takie programy ? Pytanie do samego Boro Cassa ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 daje 1/5... naprawdę nie ma sensu tworzyć takie programy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Ludzie! Powstała najnowsza internetowa wyszukiwarka! Jest dużo szybsza niż inne...a tak naprawdę to dno totalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Przydatne <_< ...1/5. Nie widzę za bardzo sensu tworzenia czegoś takiego. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Bezuzyteczne :/ Poco wogóle tworzy ći dawać takie programy ? Pytanie do samego Boro Cassa ;/ Nudziło mi sie a na tym kompie aktualnie nie miałem fildin, wiec nie miałem co robić. Początkowo nie miałem dawać tego na forum. ale co mi tak ;) Ludzie! Powstała najnowsza internetowa wyszukiwarka! Jest dużoszybsza niż inne...a tak naprawdę to dno totalne. A to nie jest wyszukiwarka tylko program który tworzy i uruchamia link do google ;) Przydatne dry.gif ...1/5. Nie widzę za bardzo sensu tworzenia czegoś takiego. smile2.gif Ja też :0 Myślałem ze podjedzcie do tego z dystansem ;) to jest 8min roboty ;) naj dłużej robiłem grafike xD ale to was chyba nie obchodzi. A program poco zrobiłem hmm pisałem już na początku tego posta. xD Chcecie to sie naśmiewajcie ;) ps. sam sobie dałem 1 gwiazdkę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Myślałem ze podjedzcie do tego z dystansem ;) to jest 8min roboty ;) naj dłużej robiłem grafike xD ale to was chyba nie obchodzi. Nie no, moją figurkę z gówna też tak oceniali, i jakoś nie obchodziło ich że najdłużej robiłem kupę i to był wielki wysiłek. I też tak ok. 8 minuty roboty było. To już dużo, żeby przynjamniej same 3/5 mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Nie no, moją figurkę z gówna też tak oceniali, i jakoś nie obchodziło ich że najdłużej robiłem kupę i to był wielki wysiłek. I też tak ok. 8 minuty roboty było. To już dużo, żeby przynjamniej same 3/5 mieć. Czyli według ciebie programy w gm to to samo co robienie kupy ? Dobra nie będę sie z tobą kłócił bo nie po to jest forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 jak sie zasmieca forum niepotrzebnymi tematami i bezuzytecznymi programami to nikt z dystansem do tego nie bedzie podchodzil :P Swoja droga jakby kazdy wrzucal programy 'made in 10 min' to by to forum dlugo nie pociaglo i moderatorzy zaczeliby cos z takimi smieciami robic. Autor tematu rowniez nie powinien od tego miejsca besztac poczatkujacych ktorzy wrzucaja swoje klony klauna skoro sam lubi wrzucac beznadziejne rogramamy na forum. good job :thumbsup: 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Twój program to trzy linijki kodu. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Czyli według ciebie programy w gm to to samo co robienie kupy ? Dokładnie tak samo, jak moherowe babcie uważają non-stop chodzenie do kościoła i spowiadanie się jako drogę prowadzącą do prawd Chrystusa i zbliżenia do Boga. Zresztą, gdyby robiły to conajmniej 40 lat wcześniej to może by na świecie lepiej było. Zresztą, znaleźć tym programem można wiele lepszych programów i o tym chciałbym rozpocząć z tobą kłótnię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 ja z nikim nie chce sie kłucić bo nie po to jest forum, a z resztą wiem że program do dupy i nie 4 linijki dodu a 8 bo troche po przeciągałem ;-) Omg myślałem ze ktoś sie spostrzeże że wrzuciłem sobie to tak dal jaj ;] ps.nie jestem teraz na ff i mogą być orty za kture serdecznie przepraszam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 No to po co zaśmiecasz forum twoim "programem", skoro mówisz, że on jest do dupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 No to po co zaśmiecasz forum twoim "programem", skoro mówisz, że on jest do dupy. hmm zgadnij ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi