Yoda Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Ja bym proponował popracować tak z miesiąc i dopiero wtedy wrzucać nową wersję. tongue2.gif No przecież demo wyszło po dłuższej przerwie ;) tylko betatesterzy dostają częściej nowe wersje żeby sprawdzać czy kolejne błędy udało się załatać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Może trochę się spóźniłem, ale gratulacje dla mike_p za trailera, szczególnie za muzykę ^^ . Kawałek "The Wicker Man" Iron Maidenu, który tam jest, wymiata ;D . A i sam trailer nawet nieźle wykonany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Akurat pomysł na podłożenie tego kawałka był mój :] hehe jakoś mi tak spasował ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 no Yoda czekam na pelna wersje :D BTW zmien to 'come soon' na 'comming soon' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 @up: czemu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 'soon come' jest niepoprawne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 ...bo to ostatnio modna pisownia >.>? http://www.google.pl/search?q=comming+soon Ot, co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 'soon come' jest niepoprawne tongue2.gif Oo no chyba jednak nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Ja bym zmienił na "Wkrótce..." ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Eeee tam ide na świat xD Pełna wersja będzie po angielsku ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 %^%^&%^ Znów po angielsku!? Polacy a robią gry po angielsku! Rozumiem tytuł, ale nie całą grę! Sorki za to oburzenie, ale to, że angielski jest modny, nie oznacza, że powinniśmy go używać zawsze i wszędzie przy tworzeniu gier. Proszę, rób po polsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Nie robię po angielsku dlatego że jest modny... Tylko dlatego że nie chcę tej gry publikować tylko w kręgu gmclanu... Chce wyjść trochę dalej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 to zrob wersje polska a potem przerob na ang. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 @up: nie chce mi sie wszystkiego przerabiać... Jeezu ludzie angielskiego nie umiecie? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Choć gra jest bardzo dobra, za bardzo jedzie amatorszczyzną, żebyś mógł myśleć o publikowaniu jej poza tym forum ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Eeeee tam - dużo gorsze gry dają czasem na yoyogames :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 To nie znaczy, że masz brać z nich przykład. Chcesz nas opuścić ;<? Aha - coming soon, gdyby ktoś jeszcze miał wątpliwości ^__^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 To nie znaczy, że masz brać z nich przykład. Chcesz nas opuścić ;<? Lol - dajcie spokój ;p Co mi szkodzi wrzucić tam tę grę? Skoro dostaje tutaj 4 i 5 to chyba jest dobrze nie? I ani myślę was opuszczać :Y @down: bidniście ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Ale my chcemy mieć cię tylko dla siebie ;'< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 %^%^&%^ Znów po angielsku!? Polacy a robią gry po angielsku! Rozumiem tytuł, ale nie całą grę! Sorki za to oburzenie, ale to, że angielski jest modny, nie oznacza, że powinniśmy go używać zawsze i wszędzie przy tworzeniu gier. Proszę, rób po polsku.Nie pokażę paluchem, kto umieszcza w swoich postach angielskie wstawki. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Hmmm tak sie zastanawiam czy wrzucić jeszcze demko z najnowszymi bajerami i poprawkami, czy się wstrzymać do pełnej wersji? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Albo mam pomysł co do języka :3 Zrobić 2 pliki INI 1. "Polski.lan" 2. "English.lan" I w opcjach wybiera się język, a przy grze odbierało by z wybranego pliku INI teksty, proste i by było łatwe do modyfikacji języka i tekstu :3 A co do demka poczekam/y na pełną ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Wstrzymaj się do pełniaka, bo nie zdążę ci wszystkiego zrobić ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 'soon come' jest niepoprawne :P jest poprawne, w patios (jamajski dialekt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 O_O nie wiedziałem że napisałem se na bannerze tekst po jamajsku xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 @Dark: Że ja? Zacytuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 @Dark: Że ja? Zacytuj! hm? o_0 o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Chodziło o Maximala xD EDIT: New skrins: ,, , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legalize Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Kiedy planujesz wypuścić pełną wersje ? a i fajne screeny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Przewidywana premiera - Boże Narodzenie 2007 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi