Hanjuso Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Tytuł: Sirtet Gatunek: zrecznosciowa Opis: Klon tetrisa, chyba kazdy go zna. Jest to rowniez gra online na 2 graczy (jezeli komus sie nie chce szukac przeciwnika, tylko zobaczyc co to jest i wyrzucic, moze uzyc klawisza shift po zalozeniu gry). Download: tu Rozmiar pliku: 2.37MB Autorzy: Programowanie: Hanjuso Grafika: Hanjuso Muzyka: vgmusic.com Dzwieki: z jakiejstam strony Screeny: gra menu Jezeli ktos nie mam z kim grac, moze sie skontaktowac ze mna przez gg (nr w profilu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 No super gierka daje 5/5. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Fajna gra z miłą grafiką. Masz ode mnie 4/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Ładne wykonanie, ładna grafika, dźwięki ok, tylko muzyki brakuje np tej: http://www.vgmusic.com/music/console/ninte...ris_karinka.mid :D No fajna gra :) 8/10 czyli 4 gwiazdy, gdyby była jakaś klimatyczna muzyka to dostałbyś 5 ! Tak ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Kradziej pomysłów! xP Cóż. 5/4 łodemnie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zrobilem maly update - dodalem muzyczke. Dzieki snake za przypomnienie o istnieniu stronki vgmusic ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zasmucę cię, ale jest już gierka o takiej nazwie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Super gra :) . Niezła grywalność. 5 gwiazdek :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zasmucę cię, ale jest już gierka o takiej nazwie: Ale i tak nie ma szans dorównać tej. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Chociaż, właśnie przeczytałem, że zmienili nazwę tamtej gry na KSirtet, więc nie ma sprawy co do nazwy ;p . @Maxpayn: Czy ja wiem ;p . Nie wchodzi na pełny ekran, można grać na dwóch, ogólnoświatowa tablica najlepszych wyników i ogólnie, fajnie się gra ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Szukalem juz czegos o takiej nazwie, ale nic nie znalazlem, widocznie za slabo szukalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Fajna gieeeerka daje 4/5 xD PS: I tak niewiem co znaczy "xD" Niewiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 xD ~ :D sorry za takiego krotkiego posta ale... dam edita. EDIT: no tak... :D nie oceniam poniewaz moj super ekstra wypasiony komputer sie nie polaczyl... <_< (nie przejmuj sie to nie wina gry :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshysiek Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 No no, nowa odsłona gry dla miłośników Tetrisa na dodatek w polskim wydaniu i online! Grafika 4/5 Dźwięki/Muzyka 5/5 Ogólna moja ocena, 4/5 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Fajna gra daje 5/5. Nie widze nawet tu nic do poprawy. Czy ktoś postawi serwa? EDIT: aha moje gg 2714073 może się przydać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Świetna gierka 5/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zawsze chciałem zrobić tetrisa na multi, ale jakoś nie zrobiłem. Zrób grę w 1024x768 i daj możliwość grania 8 osobom jednocześnie. (2 w pionie i 4 w poziomie). To dopiero będzie jazda. Wtedy zagram, a tak z tylko jedną osobą nie chce mi się grać. :P update: Nie lubię tych podpowiedzi pozycji klocka na dole oraz to, że spada od razu. Powinno być to do wyłączenia w opcjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hriser Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Fajne wykonanie ;) 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Fajowa gra! 5 gwiazdek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Dobra gra. Ładna grafika i online :) 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi