Boro Casso Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Witam. Prosił bym jakiegoś zdolnego grafika o narysowanie dal mnie wilka oraz robaka w rzucie izometrycznym. Rozmiary 87x74 Proszę o umieszczenie spritu razem z animacą w 4 strony. Za pomoc z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Z tego co widziałem, twój MMORPG nie jest izometryczny, to zwykły top-down, więc nie wiemy, w jakich kierunkach. Skośnych (góra-lewo itp.), czy prostych (góra)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 widziałeś stare screeny teraz będzie nowa grafika, tylko mój grafik wyjechał a ja potrzebuje sprita jakiegoś stworka ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 widziałeś stare screeny teraz będzie nowa grafika, tylko mój grafik wyjechał a ja potrzebuje sprita jakiegoś stworka ;-) Nie znamy stylu graficznego twojego nowego grafika, więc jak mamy to narysować? Nie będziesz chyba mieszać styli? Nadal też nie wiemy, w jakich kierunkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 to jest top down a nie rzut izometryczny. wystarczy zrobic wyglad potworka w jedna strone a potem wstawic image_angle w kodzie i hakuna matata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 rzut taki jak w tibi ;] a styl ehh jaki zrobisz taki będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Jak tibia?? ^^ : http://www.anjchang.com/khwaj/images/spr.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Grafikę z tibi to mogę sobie sam znaleźć. Ale liczą się chęci więc dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi