Oriental Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Jak wstawic do działu download swoj plik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 było już gdzieś to pytanie i pewnie gdzieś na stronce jest opis... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Yyyyyyyyyyyyyyyyy. Przykro nam ale podany post jest bezuzyteczny, please try again... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 do downloadu tylko redakcja dodaje, a do uploadera - stwórz swój katalog i po prostu wrzucaj (jezeli jeszcze nie masz katalogu, jest funkcja "stwórz spersonalizowany katalog" w uploaderze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 mam mam juz dawno. ale mam ciewaky plik. klocki do robienia invetory z przykladem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 jakie klocki? :) Jakis nowy sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 klikasz na uploader na str. glownej, szukasz swojego folderu, klikasz i masz tam przegladaj. tam wrzucasz swoj plik mniejszy niz 30 mb i gitara :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Mati. ja juz mam od firsta uploadera. @Yoda TAK! mam heh bardzo fajnego liba :) https://gmclan.org/up2192_4_lib.html Bierzcie i zasysajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Ty je zrobiłeś? Trochę słabe. Wątpie by ktoś je dodał do zasobów. A ja także czekam na odpowiedź :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Yyyyyyyyyyyyyyyyy. Przykro nam ale podany post jest bezuzyteczny, please try again... to co zrobiłeś jest bezużyteczne, wątpie że ktoś to doda...więc się tam nie pchaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Mati. ja juz mam od firsta uploadera. @Yoda TAK! mam heh bardzo fajnego liba :) https://gmclan.org/up2192_4_lib.html Bierzcie i zasysajcie O boże to sobie możesz w d*** wsadzić. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Słabiusieńki lib, Oriental. Za mało opcji modyfikowania iventory. Ja go na pewno nie dodam downloadu. Kiedyś było forum "Formulasz zgłoszeniowy", ale zostało usunięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi