Radziu Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Jak zniszczyć obiekt kodem... ? Bo nie moge znaleść funkcji .... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Nie wiem, może instance_destroy(); Pozdrawiam, Iv!n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Albo: with(other)instance_destroy() Ja mogłem źle napisać więc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 instance_destroy(); - niszczy obiekt w którym znajduję się kod with(other) { instance_destroy(); } - niszczy obiect który dotyka obiektu w którym jest ten kod with(obiekt0) { instance_destroy(); } - obiekt będzie niszczył obiekt0 Mam nadzieję że zrozumiałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 instance_destroy(); - niszczy obiekt w którym znajduję się kod with(other) { instance_destroy(); } - niszczy obiect który dotyka obiektu w którym jest ten kod with(obiekt0) { instance_destroy(); } - obiekt będzie niszczył obiekt0 Mam nadzieję że zrozumiałeś Zapomniałeś dodać: with(self) { instance_destroy(); }- Niczym się nie różni od "instance_destroy();" tylko że więcej pisania xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Postanowiłem że nie będę tego pisać bo po co :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 A jednak warto o tym wspomnieć :P np. taka sytuacja: with(argument[0]) { instance_destroy(); } I jak tu sprawić aby wybrać obiekt który ma być zniszczony, ale żeby można było wybrać także w którym jest kod :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Masz rację Konrad zwracam honor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziu Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 kumam, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Polecam się zaopatrzyć w action decodera :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi