Yoda Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Nie. Żałosny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 A ten? kliknij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Jeszcze gorszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Śmieszny ; ))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Szczyt żenady mallo... -Zbanuj go Ranma - A co on zrobił? - Nie wiem... Poza tym niezbyt pasuje. Ten niby "Ranmus" cały czas mówi halo? halo? do słuchawki, a ty mu dałeś normalną rozmowę. Lepiej naucz się robić gry, a nie bierz się za śmieszne filmiki, bo ci one wcale nie wychodzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Ch3mical.... to o to chodzi, przeciez sam nawet nie rozumiesz co oni mowia, a co jesli halo, holo to dwa rozne slowa? nie wiesz. Lecz przyznam, Korodzik jest śmieszniejszy :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 A ja do filmu dalem Ch3micala (;)), to tak apropo herbatki... Przypomniała mi się pewna sytuacja. Może to nie dotyczy szkoły, ale kościoła smile.gif Kiedy w ostatnią zimę chodziłem po kolędzie (wchodzisz do domu, śpiewasz kolędę i zbierasz kase biggrin.gif) z Egzekutorem, to pod koniec dniówki weszliśmy do pewnego domu. Zaśpiewaliśmy, babcia wyrzuciła kaskę, wtedy to po 5 zł na jednego, zaparzyła nam herbatki i powiedziała, że za chwilę przyjdzie. Egzekutor tak się patrzy na tą kase i patrzy i w pewnym momencie ja mówię: - No coś mało no nie? -...ale przynajmniej herbatka dobra smile.gif (jak ktoś nie łapie to radzę sobie pooglądać reklamę herbatki Sagi xD) >Filmik< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Dobre Kamil ;) Za ten filmik masz ode mnie piąteczke w profilu :D A ja takie coś wysrobałem :) Koniec kariery PsichiX'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 @Kamilek nieśmieszne. :< Lecz przyznam, Korodzik jest śmieszniejszy :3 Bo z nimi jest jak z rocznikiem wina. : P Im starszy, tym lepszy, aczkolwiek i mallo kiedyś osiągnie równy z bratem poziom, wierzę se w niego. : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 A moze cos w ten desen? >LINK< :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Ten już trochę gorszy ;) ale kombinuj dalej, moze wymyślisz coś tak śmiesznego, z czego cały gmclan będzie sikał w majtki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Również mnie nie śmieszy, ani troszeńkę, ale życzę postępów. (; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 No nawet ale mnie to nie śmieszy :P Zrób jakiś o Psichixie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Ch3mical niezły filmik :) Ehh.. a jak wy je robicie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Ch3mical niezły filmik :) Ehh.. a jak wy je robicie?? http://www.grapheine.com/bombaytv "make a movie" wybierasz film a potem wpisujesz obok slowa w "subtitle". Podajesz maila i swoj nick i klikasz "send". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 E, jak to jak? http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?lang=uk Po prostu, wszystko jest w sumie objaśnione na stronie. A co do: Ch3mical niezły filmik smile.gif Korodzika o niebo lepsze. : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Aha... ok Ale i tak nie bede umiala :P Nie widzialam jeszcze filmikow Korodzika ... bede musiala przejrzec ten temat dokladniej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Aha... ok Ale i tak nie bede umiala :P Nie widzialam jeszcze filmikow Korodzika ... bede musiala przejrzec ten temat dokladniej :) Poprzednia strona chociażby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 TuxManowy taniec... Mój pierwszy filmik :P. Enjoy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zaraz beda filmiki o sytuacji w foto-galeri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 A moze cos w ten desen? >LINK< :P Całkiem wporzo, może to dlatego w ramach GS współpracujemy z Robem od czasu do czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Puszczam teraz filmiki mojemu głupiemu kuzynowi. Pierw był hymn stwórcy. On się pyta: Kto to jest? Ja: Ranmus. Teraz puszczam KONIEC KARIERY PSICHIXA i sie mnie pyta: Kto to? Ja: PsichiX On: Przecież to Ranma! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 26 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Puszczam teraz filmiki mojemu głupiemu kuzynowi. Pierw był hymn stwórcy. On się pyta: Kto to jest? Ja: Ranmus. Teraz puszczam KONIEC KARIERY PSICHIXA i sie mnie pyta: Kto to? Ja: PsichiX On: Przecież to Ranma! No i co z tego? W pełni uzasadnione. Przecież w obu filmach "grani" są przez tego samego gościa (jakiegoś głównego bohatera tego tajskiego filmu). Po co od "głupich" wyzywać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Ehhh... ty go nie widziałeś. On jest taki (nie chcę warna, to nie powiem)... Niektóre sytuacje trzeba widzieć, żeby się uśmiać. Ostatnio wmówiłem mu, że ja to Ranmus xD Uwierzył. Korodzika o niebo lepsze. : P Ja tam w filmiku Korodzika o "przełamaniach graficznych" nie widzę nic śmiesznego. Najlepsze to są filmiki Egzekutora i BartkaGMClana o PsichiX'ie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 http://www.grapheine.com/bombaytv/index.ph...550aec50d0b481a Głupie, bo głupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 27 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Hehe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 http://www.grapheine.com/bombaytv/index.ph...cec1f49de7ed24d na szybko skleiłem suchara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 "co to za pingwiny grajace w rozbieranego pokera?" To rozbraja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 http://www.grapheine.com/bombaytv/index.ph...78ddaca3168e908 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 28 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 :rockon: Świetne, chociażby za to, że się rymuje, ma rytm i brzmi podobnie do tajskiego tekstu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi