Mistyk Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 A zrób mniejsze roomy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Czy silnik jest dalej rozwijany? Przez miesiąc nie było żadnych informacji <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 @up Właśnie chciałem napisać to samo pytanie... ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Gra się odpala nawet na Wine, uwaga... 3 FPS. Najnowsze kompilowane wine, zaraz będe wgrywał directa do tego zobacze róznice. #edit: To samo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zesio13 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 a ja to bym zagrał ale widze tylko czarny ekran i te paski ze skillem itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 leee mógłbyś zrobić mniejsze roomy :) bo wielkie nie wejdą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Narazie zrobilem sobie przerwe od robienia gier, mam inne sprawy na glowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 OK nowa wersja do testowania z dnia dzisiejszego, sprawdze jak wam chodzi i czy wam chodzi. Oczywiscie opiszcie jakie macie problemy, ile FPSu itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 U mnie jak zawsze - chodzi. Tylko ile bym dał, żeby chodziło szybciej, wyciąga max 5 FPS... To chyba przez te wszystkie włączone programy i tą płytę główną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Mi wywala Access Violation przy ładowaniu miniRPG :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Mi nie chodzi... (na athlonie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Dobra dzieki chlopaki widze ze to nic nie daje. Wypuszczam wiec nastepna wersje, okroilem ja ze wszystkich niepotrzebnych grafik i skryptow. Link do testu 3 w pierwszym poscie. Jesli to wam nie bedzie chodzic to zostaje mi juz tylko napisanie calego silnika od podstaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 niestety..... mi dalej nie chodzi tzn. dalej okienko z statsami, ekwipunkiem + czarny ekran. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 niestety..... mi dalej nie chodzi tzn. dalej okienko z statsami, ekwipunkiem + czarny ekran. bo to jest jedyny room w grze. i tak, uprzedzajac pytanie, jestem jasnowidzem. (edit) ale duzy room, moze cos nie tak z viewami masz i nie wlacza sie ten co trzeba lub tez wyswietla w zlym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Niestety nadal nie działa :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Mi tam dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Zauważyłem, że tylko na Athlonach nie działa... Ale też dziwne bo moja babcia ma INTEL CORE 2duo 2,8Ghz i u niej nie działa... a u mojego brata na INTEL CELERON 2,8 działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 ja mam pentium i nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Też mam Pentium i nie działa ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 U mnie chodzi ;3 Athlon +3200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 niestety..... mi dalej nie chodzi tzn. dalej okienko z statsami, ekwipunkiem + czarny ekran. Tak to ja mam jak wylacze view ktory podaza za bohaterem. Pewnie FPS masz w rogu lewego czatu? bo to jest jedyny room w grze. i tak, uprzedzajac pytanie, jestem jasnowidzem. (edit) ale duzy room, moze cos nie tak z viewami masz i nie wlacza sie ten co trzeba lub tez wyswietla w zlym miejscu 3xxx na 4000 nie jest duzo. Jest jedyny w wersji 3, w test2 jest ich wiecej tylko i tak nie ma mozliwosci przejscia do innych roomow. OK, w kazdym razie widze ze bedzie trzeba przepisac ten silnik linijka po linijce, optymalizowac i zobaczymy co z tego bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Pewnie FPS masz w rogu lewego czatu? nie mam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 W takim razie to inny blad, czyli jeszcze gorzej, ahh musial sie akurat moj silnik spier***c :( :rip: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Naprawisz, no przecież musi działać... a ty jaki masz sprzęt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Zauważyłem, że tylko na Athlonach nie działa... To zle zauwazyles , bo u mnie dziala. Tylko ze sprawdzalem to "minirpg0703test3" . Nie wiedzialem ktora to ta dobra :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Mi ciągle nie działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Może udostępnij źródła komuś zaufanemu i niech skompiluje na innym sprzęcie, może to wtedy zadziała. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 No moze wtedy, zobaczymy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 David Dark dał mi kod do skompilowania, sprawdźcie czy działa: http://www.gmclan.org/up2763_3_miniRPG2_0_7_0_3.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 dalej nie działa ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi