Moho Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Witam Mam dosyć nietypowe pytanie... Kupiłem gaz od zapalniczek, wracając ze sklepu napełniałem zapalniczkę, z początku w pozycji od dołu do góry, nie chciała się napełnić, troszkę gazu się wytraciło, później do góry nogami napełniałem ją i napełniłem, moje pytanie brzmi czy wcześniej jak ta chyba niewielka ilość gazu się ulotniła mógł mi on zaszkodzić na świeżym powietrzu? xP Wiem wiem śmieszne ale czy w ogóle gaz od zapalniczek jest jakoś specyficznie szkodliwy, pytam bo troszkę się "dziwnie" czuję i szczerze mówiąc nie wiem do kogo się zwrócić, gdy z początku i później z resztą też jak napełniałem to cały dolny spód zapalniczki zamarzł, podobnie z tą końcówką do napełniania przy butelce, oni to robią na jakimś azocie? xP Pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 To zależy z czego jest gaz xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Ja z gazem do zapalniczek to tylko kojarzę, że z parę lat temu na moim osiedlu jakiś chłopak się tym zaćpał na śmierć i nawet TVNowska Uwaga była niedaleko mojego bloku ;x . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Lipca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Przejdzie, chyba że będziesz powtarzał takie kuracje. ;) Przypomniało mi się jak kiedyś polałem niedawno pomalowaną blachę gorącą wodą. Jak mi niespodziewanie opary poleciały, to myślałem że padnę na miejscu, tak mnie zamuliło... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Kurde dzięki za pocieszenie xDDD Chce podkreślić że ja nie mówię że się jakoś specjalnie źle czuje tylko jakoś tak dziwnie, często się dziwnie czuje ale tym razem mam zastrzeżenia do tego gazu... xP Przejdzie, chyba że będziesz powtarzał takie kuracje. :] Ranmus... Ja tego kurde nie wdychałem jak jakiś ćpun xP Po prostu napełniałem zapalniczkę i chyba na początku w zły sposób, bo się w ogóle nie napełniła tylko gazu troszkę uciekło... dopiero do góry nogami jak ją napełniłem to się napełniła w dodatku zdziwiło mnie to że spód zapalniczki zamarzł przez ten gaz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 BUHAHAHAHAHA...przyjdą diabły i Cię zjedzą!!! :P Taaaa...to, że zadajesz takie pytania świadczy tylko o tym, że rzeczywiście się źle czujesz. ;p A tak na serio...ta niewielka ilość gazu na pewno Ci nie zaszkodzi, tym bardziej, że byłeś na dworze. xD EDIT: Proponuję zrobić dział z "Najśmieszniejszymi..." i wrzucić ten topic tam. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Wiesz moho, moj kolega cpal takim gazem, i myslal ze go autobus gonil... edit: wiesz jak myslisz ze to cie moze zabic, to myslisz ze umierasz. Wiesz jak sie czulem na lekcji chemi gdy wachalem amoniak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Zaćpałeś sie, tą niewielką ilością... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 No i ładnie xP teraz wszyscy będą myśleli że ja ćpam gaz z zapalniczek xP Ale w sumie to nie było rzeczywiście dużo, kilka razy źle "psiknąłem" xDD do zapalniczki nie napełniał się tylko gaz się ulotnił, dopiero po tych kilku razach do góry dołem się napełniła, i to jeszcze na świeżym powietrzu, chyba troszkę przesadzam... xD -_-" Dzięki w każdym razie za odpowiedzi xD xP xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 lepszy gaz niż klej. hm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 No i ładnie xP teraz wszyscy będą myśleli że ja ćpam gaz z zapalniczek xP Ja mam kupla który wciąga gaz z zapalniczek i butapren - zachowuje się podobnie do szympansa, nawet owłosienie ma podobne, zwłaszcza jak sie nie ogoli - nawet głupi Ed z kreskówki jest od niego inteligentniejszy :P Chłopak pod koniec roku szkolnego zemdlał parę razy i go wzięli na badania, ale że strajki nic nie znaleźli - wiadomo jednak, że gaz, butapren, pety i alkohol swoje zrobiły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Lipca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Moho, bardziej niż tym incydentem martwiłbym się, że palisz... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Pewnie pety to pretekst do kupowania gazu i wdychania go XD A tak na serio, gdyby twen gaz byłby tak bardzo trujący, aby coś ci się stało, musiało by być gdzies o tym napisane. Po za tym zgadzam się z Ranmusem, mam nadzieje że ja kiedyś nie zacznę palić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Ja nie pale, nie pije i długo pożyje xP (Ach te moje rymowanki xD) @DOWN: Wg mnie to jest 2 powód, 1 to że truje xP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Ja nie pale glownie z powodu, ze strata mi kasy:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 też nie palę. palenie szkodzi na potencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 też nie palę. palenie szkodzi na potencje. Kupuj te z rakiem XD @topic Nie powinno ci zaszkodzić chyba, że się uzależniłeś XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi