I am Lord Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Wpadłem na pomysł żeby na forum był licznik pomocy. Chodzi mi oto że obok przycisku quote były by nowy przycisk helpl+ albo coś takiego. Gdy ktoś go naciśnie to użytkownikowi dodała by się wartość w liczniku pomocy o jeden. Widziałem coś takiego na innych forumach między innymi na na <a href="http://www.osiol.com" target="_blank">http://www.osiol.com</a> . Wiem że to trudne ale to tylko pomysł. heh zły link miał być http://www.osiol.com/forums.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Chodzi o to że np. Proxx pomógł tyle a tyle razy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 noo, fajny jest taki ficzer, ale mi tam w sumie obojętne. chociaż fajnie gdyby był :P z tego co pamiętam to ten temat był już chyba poruszany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 no właśnie oto chodzi bo głupio tak że poziom użytkownika liczony jest po ilości postach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 A co jeśli by ktoś dla jaj dodawał komuś punkty?? O.o Lepiej by było jeśli ktoś postawi temat (pytania z/p) to tylko on może postawić 1 punkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 niewiem jak to jest zrobione na 'ośle' zobacze wcisne komuś to. Edit fakt można komuś nabić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Sam zakładałem o tym kiedyś temat. Było by tak jak na tibia.org,że koleś musi podać powód o przekazanie komuś punkta. Jak dla mnie oczywiście pomysł bardzo dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Albo coś takiego że po naciśnięciu rozwija się pole do wpisywania tekstu i trzeba podać powód. Każdy mógłby oglądać to tak samo jak bany i warny. A za podanie durnego textu w stylu "Jesteś super kolo" groził by warn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Aco ja niby napisałem? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Chyba to samo wybacz ale nie zauwarzyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Fajnie by było. Ale jest takie coś na IPB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...p;hl=pom%F3g%B3 Tu macie o tym mój poprzedni temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Fajnie by było. Ale jest takie coś na IPB? Są nawet do głupszych rzeczy. :P Imho bez sensu, w końcu każdy wie ile razy ktoś komuś pomógł, a takie zbędne ficzery zmniejszą prestiż forum. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 To ten topic był już 2 razy a to na pewno nie wypali. Ale i tak to by było niezłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 ktoś juz kiedyś tu pisał o takim "pomógł" ale pomysł nie został przyjęty :P. I tak tymon miałby najwiecej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 1. Taki temat był (ale odkrywcze XD) 2. Sądze iż Ranmusowi nie chciało by się zmieniać kodu 3. Jeśli user jest od dawna, to wszycy wiedzą czy jest pomocny itp. Więc "starym" userom to się nie przyda, natomiast jesli user jestn nowy, to tak samo jak mówią często o ilościach postów "Myslisz że jesteś mądrzejszy bo masz więcej postów?" będą mówili teraz. 4. Najwięcej punktów miały by osoby które by odpowiadały nawet na poczatkujące, bardzo częste pytania,a za czym idzie a-Przybywało by więcej nic nie rozumiejących noobów. b-Coraz więcej osób będzie miało nawyk aby nie szukac c-Nie bedzie pokazane kto jest naprawde dobry. Co do 4, chodzi mi o pytania typu "co zrobić aby obraz podażał za graczem", rozumiem iz kazdy jest poczatkujacy i dlatego często pomaga początkującym, ale czy nie wkurza was to iż widzicie nawet 4 tematy dziennie "co zrobić aby obraz podażał za graczem", w każdym odpowiada ta sama osoba podając rozwiązanie, ani razu nie wspominajac o szukajce, a nabija sobie punkty za nic? (Może troche przesadziłem, ale często są podobne sytuacje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 @Micanser: A po co miałby modyfikować kod? Istnieje coś takiego jak dodatki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi