zalu Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 jak zrobić żeby muzyka grała w tle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Musisz ustawić dźwiękowi "Background music" i wstaw kod "sound_play(nazwa);" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Przy wczytywaniu muzyki do gm'a zaznacz "background music" Edit: Konrad szybszy <_< no i zapomniałem: Pozdrawiam Lord Marcelot :wheelchair: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 21 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 gdzie dać kod w roomie czy w obiekcie? pozdro :death: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Znowu chyba postów nie przeczytałeś, nie piszeasz kodu tylko w DŹWIEKU! Jak wczytujesz dźwięk masz takei okienko z kilkoma opcjami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 A ja mam pytanie co to znaczy w tle, ciszej czy jak. Bo dźwięk i tak gra i tak bez znaczenia czy jest zaznaczone background czy coś innego. PS. Ale z nooberskie pytanie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 W roomie, zakładka settings, creation code i tam wpisujesz sound_play(); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 dzięki kubos :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi