Dangon Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 KAMIKAZE !! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harlan Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 A ja dam screena z zaznaczonymi pozmiemimi i z pytaniem: Jak do cholery dostac się na dolne części mapy? W podziemiach jest Dungeon Keeper (dozorca podziemi), ktory mowi cos w stylu "There is no way out" (Nie ma stąd wyjścia) widocznie jakby blokowal przejscia na dól. Może coś pominąlem ? Prosze o pomoc :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Widocznie nie ma na razie przejscia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Nie ma to jak po cieżkim dniu zrzucic z siebie ta ciężka zbroję i poopalac się na rybkach :P Rybki A oto tłuczenie Wicza przez 17lvelowca :) Wicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 A oto inwazja w dungeonach: Inwazja! xD U góry: Ja (Solmis) Z lewej: Nasz boss-u (Borek) xD Z prawej: Boski shooter (JakimPL) :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Lol te wilki na ścianach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 nieźle ci fps spadł :P mi się trzyma zawsze tak 80/90% ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Jakim, The Guardian :D Popijawa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Najpierw starsze screeny ;). Huh? Niedobry pocisk Co podać? Prezenty! A dzisiaj? Oj, dużo się dzisiaj działo :). God of Almora przemówił do mieszkańców Almory. Ostrzegł nas przed heretykiem zwanym AlmoraGodSlayer. Na szczęście God był z nami i bronił nas duchem przed Slayerem, a jedynie słuszna religia została uratowana. Relacja tutaj :). Ugodziłem Slayera!!!!111one Zły Slayer nie miał szans w walce z grupą mężnych wojowników (i magów ;)) i padł na arenie, chociaż bronił się długo. Warto było. God of Almora pobłogosławił nas za dobry uczynek i przyznał nagrodę. Inwazja? Teraz tylko trzeba uważać na pająki ;). Osoby, które dzisiaj nie grały, wiele straciły. Chociaż nie ma róży bez kolców, teraz trzeba poziom nadrobić ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kendzop Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 A oto moje screeny : Jakim tez mnie zabil ... Bylo ciekawie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Ciebie Kendzop powinni cie zbanować za t że jak tylko kogoś widzisz odrazu go zabijasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Exp w dungeonach :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Moje ulubione miejsce do robienia INVASION OF INFINITE SPIDERS :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Dungeony (jak zwykle xF) Kolejny screen z serii "Tylko u nas - śmiertelna dawka double-hita!" *-* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Ano po dzisiejszej "INVASION OF INFINITE SPIDERS" zdobyłem 26 lvl ^^ moim kochaniutkim magiem xPP tylko nie zrobiłem screena bo nie zdążyłem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 A oto i moje wyrąbane w kosmos możliwości komputera: http://wrzutka.net/img.php?id=324 http://wrzutka.net/img.php?id=325 http://wrzutka.net/img.php?id=326 Looknijcie na fpsy! :lol: NIe wiem co jesty z tym moim kompem. Mati, Maxpayn nie wierzyliscie ze taki maly miałem fps - oto dowód :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Co to jest ruszczka, hę? Nieśmiertelny pajączek. Pranie :). Do szeregu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Hehehehehe pranie jest świetne :D Dobrze to wyłapałeś Jakim :) Normalnie nadaje się do historii :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Kilka screenow z dzisiejszej invazji ;) http://www.gmclan.org/uploader/1829/screenshot47.png Wszystko zaczęło sie od wilków http://www.gmclan.org/uploader/1829/screenshot50.png potem przyszedł borek i pająki ;) http://www.gmclan.org/uploader/1829/screenshot51.png kilka drzewek na opał ;) http://www.gmclan.org/uploader/1829/screenshot55.png obiad, a po nim zginął borek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 A to screeny z cheatowania ;] Najpierw magik zaczepił mnie i zaproponował zrobienie triku z goldem, a potem... Dobra, kto nas wsypał? Nie dam się tak łatwo! Potem zalogowałem się na inne konto, ale Borek znów mnie wsadził. Potem zalogowałem się na jeszcze inne (również prison). Potem jeszcze na inne (i również prison), a potem stronicowanie pamięci i zwiech kompa. (Skreeny takie fajne złapałem z tej historii, ale nie wiem czemu się nie zrobiły, może było za dużo (12)) I tak się nigdy nie dam! muahahahahahahaha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Win! Shit! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Jacy my dzielni! :] Edit: O sry nie widziałem mojego posta na górze :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 mogę się założyć ze to był jakiś błąd servera i ten spider już był martwy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 A właśnie: Jakim mówił mi, że moby nie giną od ognia, trucizny lub zamrożenia. Zawsze zostaje im 1HP i trzeba dobić. To nie fair! My giniemy! Powinno być takie samo ograniczenie! Erm... Widziałem Bestie w Forest, ale potem gdzieś zniknęły. Mam dziwne podejrzenia... (pewnie się rozlazły). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 A właśnie: Jakim mówił mi, że moby nie giną od ognia, trucizny lub zamrożenia. Zawsze zostaje im 1HP i trzeba dobić. To nie fair! My giniemy! Powinno być takie samo ograniczenie! Erm... Widziałem Bestie w Forest, ale potem gdzieś zniknęły. Mam dziwne podejrzenia... (pewnie się rozlazły). Bo GodOfAlmora zrobił Invasion Beast wszędzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Teraz zarzucę kilkoma fotkami, zarówno sprzed, jak i po zamknięciu serwera ;). Ale luda! Tchórze! :) Za co* :(. Max w opałach ;). * - były spore lagi serwera, więc można było wejść do więzienia (nie pojawiało się okienko "There is a prison (...)". Wyjść z niego było trudniej ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 God chce zabić Borka :) Inwazja w sali inwazji :D A tu banda tygrysa czyli ja i Jakim ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Że co god chce zabić borka? Przecież god to borek wkoncu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Chodzi o gracza o nazwie God Of Almora ^^ Serio nie wiesz? Chyba ze to byl sarkazm :P @down lol? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 No przecież gracz God of Almora i Borek to ci sami ludzie co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi