aaaaaa Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Czy jest możliwość aby dać moją gre zrobioną na gm-ie na strone www.gry.pl albo ww.miniclip.com ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 spytaj typów z tych witryn nie nas ;-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Oo miałem taki sam temat zakładać. Też czekam na odpowiedź :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 jak spytać? EDIT : kubos wejdż na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Teraz na kolacje ide :D spróbuj tu sie z nimi skontaktować http://www.gry.pl/contact.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Masz duzo możliwości... Możesz oficjalnie, możesz wstylu "Te!" albo mozesz do nich z grubej rury! :) Njalepiej napisac "Czy istnieje możliwosc umieszczenia mojej gryna pańskiej stronie" albo cos w tym stylu. Nie widzę problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 aale oni chyba nie przyjmują w formacie exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Nie da sie bo gry znajdujące się na tantych stronach to FLASH a nie EXE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 tak wiem a może oni je konwerterują? A może jest jakaś strona w którą mopżna dać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Są programy do robienia prezentacji i gier w flash... inaczej sie nie da... Adobe Flash (dawniej Macromedia Flash) – program komputerowy, technologia tworzenia animacji z wykorzystaniem grafiki wektorowej na zasadzie klatek kluczowych. Powstałe pliki .swf, zwane często "plikami Flash" można odtwarzać na stronie za pomocą przeglądarki internetowej z zainstalowaną odpowiednią wtyczką lub w oddzielnym programie do tego przeznaczonym. Pliki Flash są najczęściej wykorzystywane do reklam internetowych, internetowych prezentacji i animacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Jaki problem dać na download strony grę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Ale jemu chodzi aby gra działa tak jak ta na przyklad http://www.gry.pl/game48415.html Mam racje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 mniemam że masz racje,i w gm-ie dupa,tylko we flashu się da zrobić taki gry. Sam nawet zakładałem taki temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Nie da się dawać gier zrobionych w GM-ie na stronach internetowych w formie gier online. Kiedyś nadzieja jeszcze tkwiła w konwerterach G-java i G-flash, ale Mark Overmars wykluczył możliwość konwertowania plików z GM7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Ale jak pamiętam to był coś takiego co przekłada .gm6 na flasha ale to takie ubogie było ze porażka ;/ Wiele złego nie zrobił wykluczając konversje bo i tak to *ówno konventerowało :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 jaklub a z gm6.1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 TU-MACZE że z gm 6.1 sie da ale mowie ze to tylko podstawy podstawowych funkji przekłada na flash, java niewiele więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 A może jest jakaś strona w którą mopżna dać? Są strony na których można umieszczać gry (a raczej link do pobrania) , np. www.fajnegry.krakow.pl , ale jest wiele innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Tak sie da no ale nie o tym jest temat xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 A coto za problem zrobić grę we Flashu ? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Droga wolna, kup sobie aplikacje za 500$ i rób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Tak sie da no ale nie o tym jest temat xD Wiem iż jemu chodzi o coś innego, chciałem mu tylko uświadomić iż exe można dawać jedynie do ściągnięcia, i przy okazji podałem przykład strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Droga wolna, kup sobie aplikacje za 500$ i rób Kupiłem sobie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 W przypadku Flasha zawsze można jechać na Trialach. Jeśli masz regularne instalki systemu, to możesz sobie instalować trialkę, używać, a gdy się zużyje, poczekać na kolejną reinstalację Windy lub Mac-osa i tak w kółko. Ale przestańmy rozwijać off-topic. TU-MACZE że z gm 6.1 sie da ale mowie ze to tylko podstawy podstawowych funkji przekłada na flash, java niewiele więcej Na g-javie można było skonwertować tylko (a może aż?) zwykłą platformówkę, a na g-flashu wyświetlanie kresek. Shylios najprawdopodobniej użył kiedyś tylko g-flasha. @DOWN: Ja znam sztuczkę ze zmienianiem zegara - codziennie można zmieniać, żeby był o dzień wcześniej i Flash tego nie widzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 @UP: A ja znam inny sposób do oszukiwania trialów(Nie crack'ami ani cd-key'ami, )można to zrobić systemowo :P. Od czego jest www.yoyogames.com ?? Tam możesz wstawiać swoje produkcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 18 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Wiecie co napisałem im że gra jest w formacie exe i czy włoża nasrtone powiedzieli że to że jest w exe to żaden problem i jak im wyśle gre to ocenią i może dadzą na strone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 TAk 100% prawdy nie chce mi się uczyć kolejnego programu wole lepiej opanować GAME MAKERA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 A pokaż mi tą swoją grę. Chciałbym zagrać. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Cytuj TAk 100% prawdy nie chce mi się uczyć kolejnego programu wole lepiej opanować GAME MAKERA nie ucz się go na pamięć tylko go zrozum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi