Gasteruk Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Bardzo mi przykro za brata ktory napisal pytania:pare pytań... :( Mam nadzieje ze nic sie nie stalo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 ?? o kogo chodzi ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Heh... nie warto zakładać tego tematu a jak już to nie ten dział... o ile wiem to nie pytanie... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Nie wystarczyło tego napisać w shoutboxie..? A jak już koniecznie chciales to napisac na forum to nie w pytaniach dla początkujących, ale conajwyżej na Valhalli <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gasteruk Opublikowano 14 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Wiem ale wolalem tutaj...zeby bylo wiadomo Choc faktycznie to nie pytanie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 ?? I tak nie wiem o kogo chodzi xD ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 ?? I tak nie wiem o kogo chodzi xD ?? Z tematu można sie wykapować że chodzi o Gasteruka <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gasteruk Opublikowano 14 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Chodzi o mojego brata jak ja poszlem z kumplami zostawilem kompa zeby sobie posiedzial... Ale sie nie wylogowalem....On dorwal makera i czarna magia....bede sie juz wylogowywal :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Coś mi się zdaje, że ty nie chcesz sobie psuć reputacji i nie chesz być brany za 'noobka'. To tylko moje spostrzeżenia ^.^ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Coś mi się zdaje, że ty nie chcesz sobie psuć reputacji i nie chesz być brany za 'noobka'. To tylko moje spostrzeżenia ^.^ . A jest ktoś kto chce? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Gasteruk, bujaj las, a nie nas. ;p Już nie pierwszy raz mamy tu do czynienia z tego typu tematami. ;3 A następnym razem napisz o tym w shoutboxie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Lipca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Ja dopowiem tylko tyle, że w takich sprawach nie ma sensu się tłumaczyć, bo jest 50% na 50%, że nas bujasz. Po prostu następnym razem nie dopuszczaj do takich sytuacji. Ja nawet nie wiem o co chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi