KoRn Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Hejka! :bye1: wiem ze juz byl taki program (zrobiony przez BYLEGO bagna) ale ja mam lepszą wersje. Nazwa: Windows XP Opis: cos takiego jak windows xp. normalnie, start, internet explorer, itp. gatunek: windows :) Grafika: kasa100 i microsoft Muzyka: brak Fabuła: brak oceniajcie. Edit: sorry tu macie download: http://www.gmclan.org/up2204_4_windows_XP.html i screeny: http://img249.imageshack.us/my.php?image=asgip9.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 a download gdzie? :hmmm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 a moze tak download? <_< poza tym czy jest taki gatunek jak windows? chyba raczej "symulator" czy "parodia systemu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 gdzie są screeny,i gdzie link do samej gry?=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 powiem szczerze ze nie postarales sie. jednak jedyne co mi sie spodobalo to przegladarka www... ale nic poza tym. aha. fajne ze po wlaczeniu pc od razu sa wlaczone 4 progsy... daje 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Włączyłem to i rzeczywiście lepsze niż Bagna 2/5 EDIT: Ta ikona to Carbona a nie Most Wanteda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Trochę takie 4fun. :P 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 wiem ze juz byl taki program (zrobiony przez BYLEGO bagna) ale ja mam lepszą wersje Jaki skromny/a :P Co do programu to taki se... Nic wielkiego, no tylko ta przeglądarka jest nawet, nawet.... 2/5 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Lepsze niż Bagna, ale nie kwalifikuje się na dostateczny. :D 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Szajs, Szajs, Szajs. Przecież to nie jest ani śmieszne, ani ciekawe ani nic. Stanowcze 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 BEZNADZIEJA BEZ_NADZIEJI x 10 większości funkcji nie da się użyć np notatnik po co komu coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Przestań tak krytykować,sam dużo nie umiesz,a wszystko jest dla ciebie proste i łatwe...zal a pozatym aaaaaa ty wszystkim wypominasz ze glupia, beznadziejna gra a twoja byla nie lepsza.. Widzisz,nie tylko ja tak uważam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Beznadzieja... Żal... Obraz nędzy i rozpaczy tak szczeże... Postarajcie sie ludzie jak robicie KLONA WINDOWSA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 To nie jest klon tylko parodia ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 To nie parodia - tu nie ma nic śmiesznego lub stylizowanego na śmieszne. To nie symulacja - WinXP nie jest tak zabugowany. To jest zero. Nie wiem, po co robiłeś ten "system". Jeśli chciałeś potrenować swoje umiejętności, mogłeś zostawić to dla siebie. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Ludzie to ja już potrafię zrobić PARODIE Z CHUMOREM al nie dziwadła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Katastrofa... 1/5 . Symulatory to się robi tygodniami, miesiącami, a ja bym to w 30 min zrobił. Smutne, ale taka jest prawda. Jak widzę gry, które zrobiłby ktoś o wiele gorszy niż ja ( a każdy z tego forum by to zrobił :P ), to mi się niedobrze robi. Mogłeś chociaż już użyć całej grafiki od Microsoftu. Ciekawiej by wyglądało. A komunikaty to katastrofa. Przecież to jest grafika Marka Overmarsa :blink: ... @Jaklub: Ale parodie nie muszą być śmieszne :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Proxx w takim razie pokaż mi post w którym powiedziałem że moja gra była lepsza Napisałem tylko że można było to lepiej zastosować a pozatym Beznadzieja... Żal... Obraz nędzy i rozpaczy tak szczeże... Postarajcie sie ludzie jak robicie KLONA WINDOWSA! Katastrofa... 1/5 . Symulatory to się robi tygodniami, miesiącami, a ja bym to w 30 min zrobił. Smutne, ale taka jest prawda. Jak widzę gry, które zrobiłby ktoś o wiele gorszy niż ja ( a każdy z tego forum by to zrobił ), to mi się niedobrze robi. Mogłeś chociaż już użyć całej grafiki od Microsoftu. Ciekawiej by wyglądało. A komunikaty to katastrofa. Przecież to jest grafika Marka Overmarsa ... Szajs, Szajs, Szajs. Przecież to nie jest ani śmieszne, ani ciekawe ani nic. Stanowcze 1. Czyli nie tylko ja sądze że to szajs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 @aaaaaa No tak nie tylko ty napisałeś że to badziewie ale ty to piszesz przy każdej grze. @Mag Ognia To pokarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 I co, nie może pisać? To jego prywatna opinia. Nie każdy krytyk musi od razu robić produkcje porównywalne do tej co ocenia. Widzieliście, żeby kiedyś jacyś krytycy filmowi robili filmy? Recenzenci gier robili gry, albo lepsze gry od tych co recenzują? Żeby coś ocenić nie trzeba robić czegoś lepiej i nie rozumiem, dlaczego do wielu osób to nie trafia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 @Marmot Jeśli chodziło ci oto co napisałem do aaaaaa to przecież jemu się żadna gra nie podoba. Podobają mi się tylko te które on zrobił jak chcesz to mogę ci dać kilka przykładów. A jeśli chodziło ci oto co napisałem do maga ognia to on napisał że potrafi zrobić lepszą parodię więc chciałem zobaczyć tą jego lepszą parodię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Mi właśnie chodziło o aaaaaa. Nie musisz mi dawać jego wypowiedzi, bo forum śledzę na bieżąco i widzę. Nie możecie się pogodzić, że komuś najzwyczajniej się może coś nie podobać? I co z tego, że każdą grę tak ocenia. Jeżeli mu się nie podobają to co, nie może? A ile w tym jest jego prywatnej zemsty zostawmy jemu, nie przejmujmy się tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Wow, windows xP zainstalowany z Need for speed, o dziex. Bardzo fajne. Ocena:5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 O_O Ty sobie tylko tak żartujesz, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 2/5 wymaga dopracowania.... Popraw, to by się dało wyłączyc start.... by działała ikonka wszystkie programy, czemu tych ikon co są w pasku nie da się włączyc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebag67 Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 gorszego w zyciu nie widzialem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Głupie to..... Moja ocena to: 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Dno . Totalne dno . Totalne k...a dno . Totalne k...a dno , oraz beznadzieja . Totalne k...a dno , oraz beznadzieja do tyłu . Totalne k...a dno , oraz beznadzieja do tyłu słonia . I tak w kułko .... Jak chcecie jakąs dobrą parodię ,to walcie na www.newgrounds.com ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Ej no, stary temat :P locked. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi