Matthew Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 A właśnie, Borek ten napis na początku gry ("welcome in Almora...") trochę za długo jest widoczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Jak sie pojawia pierwszy napis (zaraz po loadingu) wystarczy nacisnac enter i od razu przechodzi nam do main menu :) EDIT: Aha. Tak wiec zwracam honor :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 nie o ten chodzi, chodzi o ten po zalogowaniu, zawsze jak masz recconect to sie pokazuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 OK Wrzucam Update - zobaczymy jak to będzie. Sprawdzajcie www.gear-studio.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Wreście :D:D odrazu sciągne i bede grał całą noc:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Serwer będzie stał na laptopie ( jest cichy i mało prądu pobiera ) ale mogą być lekkie opóźnienia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Borek a czy dodałeś jakies nowe miejsca bo widziałem na screenie z itemami & potworkami że są takie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Borek a czy dodałeś jakies nowe miejsca bo widziałem na screenie z itemami & potworkami że są takie ma a byłeś już w kryptach i podziemiach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Potwory mają o wiele więcej mocy, także uważajcie :D, może być nawet za dużo, ale lepiej za dużo jak za mało :P Powodzenia i pamiętajcie o eventach, bo można fajne rzeczy wygrać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Zabijałem już wszystkie stworzonka oprócz tych smoków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Borek a jak z walkami pvp? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 o widze update jest, ale ściągać się nie da jeszcze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielku Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 jest link do ściągnięcia..... ale się nie da pobrać napraw :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Kurcze wyskakuje mi błąd 404 jak klikam w link do sciagania;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 :( Klikam na link podany na stronie ( http://hqsoft.internetdsl.pl/Almora-Onlinev0.65PATCH.zip ) A tu co?: Wystąpił Błąd Błąd 404 Strona nie znaleziona Link który chcesz obejrzeć nie został znaleziony. Jeśli jesteś administratorem serwera, sprawdź jego ustawienia. An Error Occured Error 404 NotFound The requested URL was not found on this server. ;( ED: Działa! :D http://hqsoft.internetdsl.pl/Almora-Onlinev0.65PATCH.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 heh... Borek mowil ze bedzie trzeba sciagac wszystko od nowa, no to pokasowalem stare wersje Almory jakie mialem na dysku, a co sie okazalo? Ze trzeba podmenic tylko exe i folder data xD No i sciagam jeszcze raz wersje 0.60 :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 a już mam i zaczynam grać :D update: guzik, pobrałem uszkodzone archiwum +2 minuty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Ja też już zassysam to normalnie trzeba wypakowac czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 A da sie nie normalnie wypakowac? Zreszta na stronie gear-studio.com masz wszystko napisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Kurde FTP nie przyjął pliku mimo, iż go wrzuciłem :boxed: Teraz już leży, ale wrzucam v0.60 FULL bo musiałem usunąć. Ci co mieli już 0.60 to wystarczy, że PATCH ściągną 0.65 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielku Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 już mi się to "ssie" hehe xD zaraz będę grał ;D a tak ni z gruchy ni z pietruchy to do Borka ja tylko chce abyś ty postawił serw, [albo dał narzędzionko do postawienia serwera] i dał nam grać w tą gierkę, moim zdaniem ona jest b.dobra i nie warto tutaj marnować tak zuchwałego projektu ;( i to by było na tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Borek, mam nadzieje ze nie kasujes z servera wersji 0.60 (tej starej)... bo wlasnie ja sciagam :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 AAAAAAAAA koleś w tawernie mi zabrał 600 złota za czytanie newsów! (raz mi zabrał, drugi raz sprawdziłem). btw. znowu błąd z połączeniem (ale za to jak wszedłem, byłem jedyny online :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Ale super potworki daja teraz po 3k expa nawet:D i 10k golda:PP ale tez potrafia walnąć 60:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Borek, a patrz na to: https://gmclan.org/up23_5_almora.html - komp m sie zwiesił aż :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Borek te Death Spidery wala hity po 220 niemam z nimi szans a wczesniej bralem kilka solo naraz:/ ale jest cool:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 13 Lipca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 No właśnie, stwory teraz są silne, ale może to i dobrze, bo jest trudniej. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Nom o wiele wieksze wyzwanie:P a te Hell Spidery daja po 14k expa:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielku Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Borek jak boga kocham ta gra jest nadzwyczajna, lepiej jej nie zawieszaj, bo ten patch wszystko zmienił tera się gra super i chyba lepiej leci EXP aha i mam jedną sprawę, możesz mi powiedzieć jak się zarabia pkt. reputacji [ang. reputation] bo niektórzy mają ^^ idę spać już po.... wiczorynce o f dupkę 0.53 Oo aha i żeby lepiej rano o 7-8-9 był załączony serw O>O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Ja teraz siedze na innym kompie i juz zassysam zaraz przetestuje i tam edita... mam nadzieje ze pojdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi