Bagno Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Ej no srry, ale nie musicie wiedziec o tym, że się znam na hackingu, ważne że ja wiem, nie musicie o niczym wiedziec i nie musicie mi wierzyc! Tymczasem: Tytuł: Windows 3.1 Satire Sim Gatunek: Symulator Opis: Pomysł urodził się podczas grania w pewną grę, gdy się pecet zawiesił. Postanowiłem zdenerowac Billa Gatesa, wypuszczając taki oto prog. przedstawiający satyrycznie i no tak jakby "wkurzająco dla MS-u" jeden z pierwszych systemów operacyjnych w środowisku graficznym korporacji Microsoft. Jak widac grafika nie jest ładna, nie jest standardowa, jest ochydna. Ale wypuszczam to tylko dlatego żeby się dowiedziec czy to wypali? Czy to ma szanse na rozwój? Download: TUTAJ Rozmiar pliku: 1200KB. Autorzy: Programowanie: Bagno Fabuła: Nie ma Grafika: Bagno, Microsoft Muzyka: Microsft Screeny: SCREEN SCREEN O kurka dałem edita, bo o hotkeyach zapomniałem: / na keypadzie - wyłącza dźwięk * na keypadzie - zamyka app - na keypadzie - info o wersji + na keypadzi - wznów dźwięk Przy ładowaniu kliknąc na flage wina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Wystąpił błąd podczas wczytywania http://filip289.net/?core=win31_s2: Nieznany serwer filip289.net Poza tym, jaki jest sens robić Windowsa, który działa tylko pod Windowsem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 12 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Wystąpił błąd podczas wczytywania http://filip289.net/?core=win31_s2: Nieznany serwer filip289.net Poza tym, jaki jest sens robić Windowsa, który działa tylko pod Windowsem? Blackmaul, to nie winda tylkjo sim satyryczny :] Zaraz poprawię co do screenów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Przyznam, zaparło mi dech w piersiach jak zobaczyłem screeny. Nawet ja tak nie potrafię! Gra której screeny wywołują niewłączenie się screenów gry w Firefox, unbelievable :o . Mój komputer najwyraźniej nie sięga jeszcze ku twemu poziomowi, biedny szarak ze mnie :/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 O kurde, rispekt! Przekierowanie z JPG'a na stronę z błędem Firefoksa! ;o A sądziłem, że to niemożliwe. Ech, widać muszę się jeszcze wiele nauczyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 omg! ile to ma błędów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Hm, chciałbym sobie ten system zainstalować obok Debiana, możesz mnie naprowadzić jak to zrobić? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 12 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Hm, chciałbym sobie ten system zainstalować obok Debiana, możesz mnie naprowadzić jak to zrobić? :( Hahaha, to nie OS, tylko symulatror :lol2: Ja tylko chcę wiedzieć czy tu wypali jak poprawię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 12 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 A tak wam naprawdę powiem że Winda 3.1 nie jest taka zła... Dla niewierzących screeny w moim up Ma Netscapa, i jak prosto app w niej napisac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Bagno, daj sobie spokój. Takie coś dawał nam już Nikas. Ani to śmieszne ani ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Dałbym 0 gwiazdek. Dałem 1, mniej się nie da. Powody? - Niezbyt śmieszne toto. - Po dwukrotnym kliknięciu menu start jest błąd: Moving to next room after the last room. - Ma niewiele ikonek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 12 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Dałbym 0 gwiazdek. Dałem 1, mniej się nie da. Powody? - Niezbyt śmieszne toto. - Po dwukrotnym kliknięciu menu start jest błąd: Moving to next room after the last room. - Ma niewiele ikonek. Wiem wiem rozumiem, ale jakby to rozwinąc i to solidnie? Przy okazji, kupiłem sobie drugi słabiutki pecet 8086, i zainstalowałem sobioe na nim Winde 3.11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Jakby to to potężnie rozwinąć to mogło by być fajnie. Ale z wyrażeniami typu "Lubię mu lizać pałę" daleko nie zajdziesz, bo to śmieszne nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Wiem wiem rozumiem, ale jakby to rozwinąc i to solidnie? Pomyśl. Poczytaj w CD-Action dział pt. "Na luzie", poserfuj po stronkach z dowcipami itp. Weź jakieś śmieszne fotki, wpakuj do symulacji. Usuń bugi, ulepsz grafikę... Dużo by tu pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 12 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Pomyśl. Poczytaj w CD-Action dział pt. "Na luzie", poserfuj po stronkach z dowcipami itp. Weź jakieś śmieszne fotki, wpakuj do symulacji. Usuń bugi, ulepsz grafikę... Dużo by tu pisać. Thx Jaklub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Pomyśl. Poczytaj w CD-Action dział pt. "Na luzie" Ja bym nie radził tym się sugerować, bo humor w CDA już dawno temu zszedł na psy :/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Co wy chcecie od win 3.11. System jest stabilniejszy od 95 czy 98. Ostatnio nawet zainstalowałem sobie taki system. Wystarczy emulator (ja korzystałem z Microsoft Virtual PC (do ściągnięcia z www.microsoft.com :P) ). Następnie potrzeba nam MS-DOS w wersji chyba 6.22 oraz win 3.11 na 10 dyskietkach ( wszystko można znaleźć w internecie). Ja miałem jeszcze emulator stacji dyskietek. Z instalacją chyba każdy sobie poradzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Ja bym nie radził tym się sugerować, bo humor w CDA już dawno temu zszedł na psy :/ . Dodaj, że to twoje subiektywne zdanie, bo jak dla mnie nadal można się pośmiać. Nie zawsze masz rację, ja też nie zawsze mam. :] Jednego śmieszy wsadzenie komuś do d**y parasola i jego otworzenie, innego nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Jednego śmieszy wsadzenie komuś do d**y parasola i jego otworzenie, innego nie. A moim zdaniem to żenujące. Kiedyś w CDA był fajny humor, można się było pośmiać, a teraz to ciągle stare kawały które dawno przestały śmieszyć, stare cytaty z basha i śmieszne zdjęcia sprzed ponad roku. Dawniej było ciekawiej i to dużo. Weź sobie z jakiejś biblioteki czy od kumpli CDA gdzieś z 99 roku i porównaj sobie poziom humoru z tamtych lat z tym co jest teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Jednego śmieszy wsadzenie komuś do d**y parasola i jego otworzenie, innego nie.Tym bardziej jeśli jesteś ofiarą tego parasola. Pozdrawiam, mroow. :cat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 O kurde, rispekt! Przekierowanie z JPG'a na stronę z błędem Firefoksa! ;o A sądziłem, że to niemożliwe. Ech, widać muszę się jeszcze wiele nauczyć... myślę że ten pan myśli że hackerem jest i chce przez exploita firefoxa wprowadzić nam do kompów złośliwy kod by w razie zemsty zrobić nam jak to ujął "włam"... Wystąpił błąd podczas wczytywania http://filip289.net/?core=win31_s2: Nieznany serwer filip289.net Poza tym, jaki jest sens robić Windowsa, który działa tylko pod Windowsem? tak jak mówiliśmy już.. gość robi domenę na swoim DSNie i myśli że my ją widzimy... po prostu żal ... jesteś full pro h4x10r Bagno.. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 To "coś" bardzo mocno kojarzy się mi z Twoim nickiem. Tak-kompletne bagno. :/ Nie widzę w tym nic śmiesznego, ciekawego, budzącego podziw. W dodatku jest to brzydkie, a muzyka w tle irytuje. -5/5, jak nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 12 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 @Kubx - ok ok, ja wiem że stabilniejszy, mam nawet Worda 6.0 i Excela 5.0, tylko powiedz, jak mam go zainstalowac bez formatu w języku hiszpańskim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Odinstalować i zainstalować? Pozdrawiam, mroow. :cat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Jeśli to ma ośmieszyć Bill Gates'a, to chyba dlatego że takie programy powstają pod Windowsa. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 12 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Jeśli to ma ośmieszyć Bill Gates'a, to chyba dlatego że takie programy powstają pod Windowsa. 1/5 To beta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Jeśli to ma ośmieszyć Bill Gates'a, to chyba dlatego że takie programy powstają pod Windowsa. 1/5 To beta biggrin.gif Hmmm, tylko nie mów, że w nowej wersji dojdzie 50 takich samych, dennych okienek. :/ To już mamy w aktualnej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Gra ideał. Ma jeden błąd, gdy sie przycisnie dwa razy start. Ależ to przecież wersja beta. Same full versje mają wiele błędów, a co dopiero beta?! :o btw. umisz ściągać pliki przez telnet? :/ bo jak zmieniam port zeby odczytac folder to mi sie zacina, nie wiem czemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Wiem wiem rozumiem, ale jakby to rozwinąc i to solidnie?ja wiem! ja wiem! wywal to z dysku i weź się w końcu za coś porządnego/pożytecznego, bo to możesz co najwyżej dawać ludziom w publicznych klopach żeby mieli czym dupę podetrzeć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 @Kubx - ok ok, ja wiem że stabilniejszy, mam nawet Worda 6.0 i Excela 5.0, tylko powiedz, jak mam go zainstalowac bez formatu w języku hiszpańskim? Można wykorzystać emulator np Microsoft Virtual PC na którym ten system działa bardzo dobrze. Nie musisz robić żadnych formatów, tylko instalujesz emulator, konfigurujesz i możesz instalować na, np. wirtualnym dysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi