Hanjuso Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Mam 1gb ramu + 3gb pamieci wirtualnej a system mi wyskakuje ze jest za malo gdy laduje gre. A samo granie odpuszcze sobie narazie. Praktycznie jedyne co widzialem to "connection failed" co minute. Na dodatek po kilku takich komunikatach przy logowaniu sie wyskakuje mi ze ta postac jest juz zalogowana ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Wam też nie dodaje tych statów z wyboru charakteru ? (np. evil - +4 str itd.) Zaczynałem z wszystkimi statami na 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Niby sie lacze bo pisze ile jest player online ale raz mi sie udalo to widzialem gnyska i cekola a tak potem to juz same connection failed i nie idzie... :( :( :( :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 A najlepsze to jest to, że widocznie nie wszyscy mają te dropy :/ Conajmniej 15 osób jest online cały czas i sobie zapewne dobrze grają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 A ja Borka widziałem, w takich niebieskich ciuchach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 To tak. Bugi: po zabiciu "buga" i wzięciu swojej kasy, obnizyli mi poziom respektu I jeśli chodzi o to wylogowywanie z serwa: Serwer nie ma problemów. To client nawala. podczas komunikatu "Conection coś tam" mozna dalej grać i się gra. wszystko się "rusza" a gracze chodzą. gdy do nich piszę to oni odpowiadają. to znaczy że tak na prawdę to my jesteśmy podłączeni do serwa a client myśli że nie. Po ponownej próbie podłączenia , pisze że mój gracz "już jest użyty w grze" , czyli że ktoś nim gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 A teraz najlepsze: Borek z Microsoftem to ugadał na bank: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 To tak. Bugi: po zabiciu "buga" i wzięciu swojej kasy, obnizyli mi poziom respektu I jeśli chodzi o to wylogowywanie z serwa: Serwer nie ma problemów. To client nawala. podczas komunikatu "Conection coś tam" mozna dalej grać i się gra. wszystko się "rusza" a gracze chodzą. gdy do nich piszę to oni odpowiadają. to znaczy że tak na prawdę to my jesteśmy podłączeni do serwa a client myśli że nie. Po ponownej próbie podłączenia , pisze że mój gracz "już jest użyty w grze" , czyli że ktoś nim gra. No tak ale jak mi wyskoczy ten blad to zaraz mnie do menu wywala ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Borek napisał w grze, że wie o tym problemie i już nad nim pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Co minutę pojawia się u mnie connection failed... pomimo tego, ze jeszcze gram i to dość komfortowo, ale potem mnie rozłącza. Do poprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Co minutę pojawia się u mnie connection failed... pomimo tego, ze jeszcze gram i to dość komfortowo, ale potem mnie rozłącza. Do poprawy. Powinno jak np. w starcrafcie, pauzowac grę i czekać przez np. 5 sekund, czy dotrą jakieś pakiety, jak tak, to wznawia grę, jak nie to see ya! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Borek szykuję nową wersje :) Do dziada: Dziadzie jeden! ładnie to tak kraść kasę? hę? Ok :P rozśmieszł mnie bug , uwięziony między 3 drzewka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Borek To jak robisz poprawkę, to proszę, niech gra się nie włącza na pełnym ekranie, bo mi sie monitor kaszani :P i niech zapisuje ustawienie Full/nie full screen w configu jakimś. ot co chcialem powiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Heh borkowi chyba coś się pomyliło. Wrzucił na gear-studio.com patcha 0.61 który miał zajmować 10mb natomiast zajmuje 42 mb i plik ma nazwę almora 0.60... EDIT: Eh no tak źle ustawiony jest odnośnik do pliku. Wkleić adres http://hqsoft.internetdsl.pl/Almora-OnlineV061.zip żeby pobrać łatkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keth Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Rozwiazanie problemu z braku pamiecia: Ustawilem kompresje JPEG wszytkich plikow w folderze Data na 25%. Teraz EXE zamiast ladowad 14 MB laduje tylko 4 MB. Widac troche gorsza grafike ale lepiej to niz grac wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 I tu już wiadomo dlaczego tibia ma tyle graczy.... Poprostu wielu graczom takie gry nie pociągnął na kompie... a tibia, ma małe wymagania itd... Ale nie mówię, że jest lepsza ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 http://hqsoft.internetdsl.pl/Almora-OnlineV061.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakalak Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Hmmmmmmm... nie działa mi ten patch... może dlatego, że to jest v 0.60 ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Hmmmmmmm... nie działa mi ten patch... może dlatego, że to jest v 0.60 ?! Pobierz to co dał gnysek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakalak Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Dzięki !!! Teraz będzie można porządnie pograć- choć tak szczerze i z tymi DC bym grał ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 A ja mam pytanie, czy ta osoba co tworzy muzykę do gry tworzy to w jakimś programie komputerowym ? Bardzo mi się podoba, a szczególnie jedna ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harlan Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Ja przed 15 minutami wróciłem z ustki ;)) ale już ściągam mam 22 % Bardzo podobają mi się posty tego typu. Jakie inteligentne, a ile wnoszą do wątku..hoho... :blink: Wnoszą niewiele więcej niż twój... Marmot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lampard Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Wha! Pobieranie zakończone... Tworzę postać... "Your client version is too old!" WHAT?!?! Nevermind. Nie żebym się czepiał czy coś... ale jak można wypuścić nową wersję na którą czekaliśmy tyle czasu, a sypie się na takim błędzie jakim jest "podłączenie do serwera" (poprawne). Wgrywam patch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Rozwiazanie problemu z braku pamiecia: Ustawilem kompresje JPEG wszytkich plikow w folderze Data na 25%. Teraz EXE zamiast ladowad 14 MB laduje tylko 4 MB. Widac troche gorsza grafike ale lepiej to niz grac wcale. Jakim programem zrobić to szybko i za jednym zamachem? Bo nie chce mi sie każdego pliku oddzielnie otwierać i zapisywać. [EDIT] Już znalazłem, bardzo pomocny okazał się IrfanView. Tutorial jak szybko kompresować pliki: http://www.aparaty.webstrefa.pl/irfanview2.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 A mi ten patch nic nie dał znowu ten błąd wyskakuje i nie moge się polaczyc... :crying: Zazdruszcze tym co teraz sobie w to graja bez problemu... :mellow: Widze ze sobie w to nie pogram... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Wy byście się bugami zajęli :mellow: Mam! złapałem kolejnego! Trzymam! Macie: Więcej chyba nie muszę mówić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 No kurde, borek zrob cos bo sie polaczyc w ogole nie moge caly czas connection failed. :( :crying: Edit: Borek zrób coś please. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 I mam kolejnego buga: :( Przez takie coś mam 5 gwiazdek (albo 4 :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 @UP: Tak samo miałem :P Grało się Fajnie Man :D wrażenia pozytywne lecz ma małe bugi właśnie takie jak pokazał cekol... chyba to nie są aż tak poważne bugi i jeszcze nie da sie zbić złodziejstwa :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Borek! zrób coś w koncu z tym conection falied u mnie zrobilem nowe konto moze by dzialalo ale nie dziala kurde... co ja robie zle ze mi nie dziala!?!?!?!?!?!?!???????!!??!?!?!? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi