Borek Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Witam Po długim oczekiwaniu z pełną dumą mogę podzielić się nową wersją Almory, oznaczoną numerkiem 0.60. Do ściągnięcia 44MB. Mam nadzieję, że nie będzie większych błędów podczas grania. Zdjęć na razie nie wrzucam, bo Almore każdy zna :), a jak nie zna, to są w odpowiednich tematach. Zapraszam do zabawy :D Almora MIRROR 1 Almora - MIRROR 2 Update do wersji 0.62, rozwiązuje problem z rozłączaniem, healthbarem, reputacją, doszły wiadomości w tavernie: http://hqsoft.internetdsl.pl/Almora-OnlineV062.zip (tylko EXE, resztę plików pobieramy z wcześniejszym pakietem) gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 O Mój Boże nareszcie :D:D Może będę pierwszy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Wkońcuuu!!! ale chyba nie sciagne dzisiaj ;(( bo musze konczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 A oficjalna strona/forum ?? nie chcę już więcej tu zaśmiecać :/ PS. Już zasysam ze speedem 8 KB/s :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielku Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 tak wytrzymałem i teraz ściągam zara jak coś zedytuje posta i zdam relacje...chociaż nie zdam bo nie grałem w bete jakąś inną więc adios ide grać w to :evil: aha i mam jeszcze pytanie czy to już nie jest beta bo ja czytałem ]:-> że jak jakaś gra ma 0.xx to znaczy że to jest jeszcze beta ;p [...głupie pytanie nie?...] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Mi leci 127/s :D Na testowym serwerze będziemy grać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 250 - 320 kb/s :D hehe, zaraz do was dołączę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Nom to za jakieś 7 minut odpalam Almore... ale łączymy się na test server tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 tomalas - raczej tak, bo tylko on jest online. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keth Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Buehe, napisalem bota do Tibii to tera zrobie pierwszego bota do Almory. zart :P anyway, mam nadzieje, ze Wasz projekt stanie sie popularny i zostanie zaakceptowany przez Waszych graczy. Jakie sa minimalne wymagania komputera do uruchomienia gry? Kiedys jak probowalem uruchomic Almora 0.5x to zacinalo sie przy ladowaniu - prawdopodobnie brak ramu bo komputer ledwo wyrabial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Ja grałem na 256 ram, 2GHz i grafa 32 i nie narzekałem w poprzednich wersjach. Zobaczymy jak będzie teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 @Offtop: A mi leci 150kb/s :P No fajnie że Borek opublikował Almore... ale żeby go zaraz kochać, nie mówię o dziewczynach ale chłopak??!! xD Niedługo editne i napisze co i jakie wrażenia z Alomorą - Online :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 "players online: 2;" hmm niech zgadne: Borek i Ranmus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Konkurs !!!! KTO ZAMIEŚCI PIERWSZY SCREANA WYGRA!!!!!!!!!! edit: skoro udało mi się zamknąć wszystkich po 5 sek wbiciu 20 postów powtórze pytanie A oficjalna strona/forum ?? nie chcę już więcej tu zaśmiecać :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 BUG pojawia mi się napis Connection failed, chociaż nadal mogę grać, a po chwili mnie wywala. Serwer nie wytrzymuje, czy wina mojego neta ? btw. na http://almora.gear-studio.com/ jest inny port wpisany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Temat : Dyskusje o grze można już chyba otworzyc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 BUG pojawia mi się napis Connection failed, chociaż nadal mogę grać, a po chwili mnie wywala. Serwer nie wytrzymuje, czy wina mojego neta ? Mam dokładnie ten sam problem EDIT: O natomiast teraz mi pisze "Server acceptation failed" i w ogóle nie mogę do gry wejść -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Niezupełnie możesz grać, po prostu nadal chodzisz po świecie ale już nie widzisz co się dzieje, to zwykły time out... Raczej nie bug, ale lag... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keth Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 BLAD! Tak jak poprzednio. "Brak pamieci wirtualnej": Moj komputer: 800 MHz 512 MB Ram Prawdopodobnie ten pierwszy raz gdy sie uruchamia to rozpakowuja sie pliki. Jest moze jakas wersja gry odrazu z rozpakowanymi plikami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Wszyscy się napalają, piszą ile już mają % i zaraz temat zaśmieci milion postów nie wnoszących nic do tematu. Ja naprawdę nie jestem aż takim zapaleńcem, żeby o ok. 23:20 pobierać Almorę :P Szczerze mówiąc nie pali mi się do ściągania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 eee tam... nie dosc ze wywala mnie z servera to jeszcze strasznie duzo ta Almora pamieci zabiera :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 U mnie gra się wczytuje już chyba 7 minut, a wczytało dopiero 1/3 gry -_-. Chwile sobie poczekam zanim zagram. [edit] Lol, Almora zabrała tyle pamięci, że nie zostało nic dla reszty programów i system zaczął wariować :P W niektórych programach nie było kilku zakładek, lub obcinało tekst :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 A u mnie wywala "Unknown Password" :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielku Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 a mnie ciągle wywala disconnect a jak wpisałem te IP ze strony http://gear-studio.com/almora/index.htm to mnie wogule nie loguje :( niech mi ktoś pomoże nie wiem jest może jakiś JUŻ patch że to naprawia ale ja se chce pograć a mnie ciągle wywala :( HELP ME Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 wpisz port 14804 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Co 3-4 minuty wywala mnie z serwera... a u was jak ? Heh a Borek sobie łazi i potworki zabija jakby nigdy nic ^^ DOWN: Nom mnie teraz także szybciej wywala... około 10-15 sekund mam na grę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 częściej mnie wywala, do tego jak włączałem, cos sie z rozdziałką stało i musiałem regulowac monitor, a jak wyłączyłem pokazał się znany z windowsa błąd "wystąpił błąd z aplikacją i zostanie ona zamknięta, bla bla bla, nie wysyłaj" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Mi się nie chce załadować... Wiesza się tak w 3/4 ładowania... 1,75GHz 256RAM to powinno starczyć na taką gre jeżeli nie to Borek straci wiele graczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Kurde caly czas nie moge sie polaczyc raz tylko mi sie udalo to zaraz mnie wywalilo szlag gram gram i nagle blad ze connection cos tam i wywala to se pogralem... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 albo przejdzie z game makera na co inne w końcu :P btw. moim zdaniem jak jest connection failed, powinien być auto reconnect, jak w przypadku śmierci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi