Firemark Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Zapraszamy ;] edit: i jak wyszlo? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 ładne, tylko ten neon ch[ding!]jowy :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Sehr gut! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Ciężko się rozczytać przy neonie. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Nom, neon jest za gruby, nigdy bym sie nie kapnal ze tam pisze gmclan.. A tak to bardzo fajnie wyglada :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 no on się powinien bardziej rozświetlać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Poza tym, wcięło ci przecinek po "zjedz" :/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Jakbym zobaczył to przy drodze to bym wolał nie wchodzić (z powodu braku klientów, co dobrze nie świadczy XD).Neon za nisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 No i dlaczego podłoga w tej knajpie jest gdzieś tak o 1/0,5 piętra niżej niż chodnik? :P Widać to po tym krześle przy drzwiach. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Takiego proga to ja jeszcze w żadnej knajpie nie widziałem. Neon źle wygląda, trzeba go poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Jakbym zobaczył to przy drodze to bym wolał nie wchodzić (z powodu braku klientów, co dobrze nie świadczy XD).Neon za nisko. Nie widzisz, że pada deszcz ? ;o Mi się podoba tylko ten napis #gmclan nad drzwiami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Nie widzisz, że pada deszcz ? ;o nie zrozumiałeś,nikogo nie ma w środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 nie zrozumiałeś,nikogo nie ma w środku Chodzi o to, ze nie ma nikogo, bo pada deszcz i nikt nie wystawia nosa poza swój dom. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 @up Właśnie o to mi chodziło ;) Jeszcze drzwi by się przydało poprawic - tą otwartą częśc, by wyglądała tak jak ta druga, a nie cała przezroczysta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Przeciez 2 tez przezroczysta tylko jest ciemno z tamtej strony lokalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 To wygląda tak jakby na dole drzwi po lewej (zamkniętych) była jakaś blacha czy coś, a u góry szyba... A na drugich drzwiach (otwartych) była tylko szyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 @Bixon: ale tam jest blacha :P EDIT: jak nie wierzysz to sobie sciagnij program freeware pt. gamma adjuster i sobie podjasnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 A, o to ci chodzi xD myslalem ze myslisz ze w lewych szyba jest przyciemniona :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Blacha, przez którą widac ścianę, za nia ? Jakaś przezroczysta czy co ? o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 O lol,jakie to krzywe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Widzę, że między wami zamieszkał pokój. :] Pozdrawiam, mroow. :cat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 do poprawienia: banner - rozmazany podłoga w karczmie - wystarczy wyciąć to krzesło przy samym wejściu :P tablica zapraszająca - nie ma chociażby przecinka :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Może być tak mi się spodobało że aż postanowiłem zrobić coś podobnego oczywiście nie zaprzeczę że wzorowałem się na twoim Dziele Puściutko bo dopiero co po remoncie XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Ten napis wyglada jak Homoclan xDD Myslalem ze tak pisze jak 1 raz spojrzalem. No jak z daleka patrzysz tak to wyglada jakby # to bylo H i widac taki napis homo xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 rozumiał bym cię gdyby był różowy lub w kolorach tęczy ale z zielonym i mieć takie skojarzenia XP Edit : Mogę zmienić na niebieski przynajmniej był by bardziej Game Maker'owski ^^ edit 2 : <3 nie wiem ja tego nie widzę XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 LionX: rozjaśnij trochę xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 ok gotowe; Edit: Ba zapomniałem że w mojej kafejce można by się na serio spotykać tylko potrzeba mieć grę serious sam 1 X3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 No, od razu lepiej po rozjaśnieniu ;D Fajnie wygląda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Całkiem całkiem. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Fajne ale przydało by się trochę też środek rozświetlić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi