kryniak Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Tytuł: Miernik wydajności Gatunek: teszt Opis: Program został napisany w języku CCC. Inkrementuje ciągle wartość o 1 w ciągu sekundy. Download: Linux :: Source code :: windows®© Rozmiar pliku: Linux: 3KB Source: 1KB Windows®©: 5KB!!! wtf? Autorzy: Programowanie: Kryniak Fabuła: Kryniak Grafika: Kryniak Muzyka: Kryniak Screeny: Skrin PS. Pokażcie swoje wyniki =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Grafika: Kryniak Muzyka: Kryniak Przykro mi ale tam nie ma grafiki, tylko napisy i nie ma muzyki. A co do programu to troche dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 No i co, a ocena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Mój najlepszy wynik: 17750317 Fajne 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Mój największy wynik to: 35659820 Program dość ciekawy chociaż zbyt wielu osobom się nie przyda. Ocena: 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creav Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Mi nie chce wyświetlić średniej, po tych czterech wynikach od razu się zamyka :| Małe i piękne - 4/5 ;). @DOWN Core2Duo 2.13 GHz ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Może za szybko inkrementował wartości, że procek nie wyrobił =P. OMG, jakiego Ty masz procka? Ja na moim mam 2,4GHz :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 hmm... to dobrze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Lepiej ode mnie o 2 razy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 U mnie było gdzieś tak w średniej 29600000. Niezbyt ciekawe - 3/5. PS. Userów Linuxa jest dużo na GMClanie, okienek też, więc chyba linki powinny być napisane tą samą wielkością liter? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Byłoby trochę więcej, ale komputer zajęty kilkoma ważnymi "sprawami". ;) Daję 3/5-taka ciekawostka... EDIT: Kryniak-a programik obsługuje w pełni dwurdzeniowce, czy nie? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 To już kwestia systemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Lipca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 To już kwestia systemu. Kwestia programu (musi być wielowątkowy). Nie myl tutaj ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Ja wlasnie mam dwurdzeniowy i nie wiem jak to mi patrzylo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Ja wlasnie mam dwurdzeniowy i nie wiem jak to mi patrzylo :P I ja też. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 http://www.wrzuta.pl/img/file/pVwkXYp4AD/sprite.bmp ale mam grata :P Jak wam sie link załaduję do do niego dopiszcie .bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 ja niemoge... kolo 20000000 a ma dopiero 7 lat xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3X Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Więcej nie wyciągne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Po czym dopadł go Łowca Zgubionych Procesów. Zaraz powtórzę pomiary. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Przydałaby się jeszcze jakiś odnośnik, do którego moglibyśmy porównać swojego pieca (A najlepiej w ogóle kilka odnośników do kilku konfiguracji :) ). Zaraz "editnę" i podam swój wynik jeszcze raz, tym razem bez żadnych dodatkowych "obciążaczy" w tle. Mój procesor: AMD Athlon 64 3000+ (nie kręcony) EDIT: Mała poprawa, ale zawsze jakaś. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Fajny program. Daję 3/5 . Aha, a co do rozmiaru na Linuxie (małym), to Linux wyssał -.- , buhehehhe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi