Maxpayn Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Ehh... mi pisze wszystkie miejsca zaklepane. :[ Zwiększ limit na serwie. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Sprytne ;] kto spamował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Jak spamował??? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Chodzi. Dodanych kilka blokad związanych z nickami. edit: Widzę że komuś jest do śmiechu, więc chyba muszę wypuścić nową wersję klienta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Przepruszam za doubleposta, ale nowa wersja już jest! Zapraszam do ściągania: Link. W polu IP wpisujemy "shotinthedark.dyn.pl". (zmiany: odnawialne apteczki, licznik amunicji, masa blokad antyspamowych :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 O co chodzi ze starą wersją?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 A ściągnąłeś najnowszą? Nie można grać na tym serwerze przez starszą wersję klienta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Ściągnąłem z tego linku O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Mi z tego linku chodzi, Maxpayn najwyraźniej ściągnął i mu chodzi, to ja już nie wiem o co chodzi. Sprawdź czy nie wpisałeś pseudonimu krótszego niż 4 znaki, dłuższego niż 20, zawierającego coś innego niż litery. Powinien o tym powiedzieć ale nigdy nic nie wiadomo :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Server stoi? Wczoraj nie mogłem zagrać bo Hamachi było przepełnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Użyłem nicku: Gaffax I nie działa <_<, pokazuje się że mam starą wersje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Serwer stoi, tylko że nie na Hamachi :P shotinthedark.dyn.pl. Konrad.. <_< a jakbyś bez wielkich liter spróbował? :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 lol... UMIEM CZYTAĆ <_< , I nie ucz kreta kopać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Hę? Mówiłem do Micansera :D Próbowałeś z samymi małymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Lol... mi też teraz nie chodzi... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 I tak pokazuje się ŻE STARA WERSJA O.o... choć nie wiem dlaczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Faktycznie, coś tu nie gra. A kim jest Saus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Mi się pokazuje że server jest pełny. lol! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Chyba coś nie teges z niezarejestrowanymi nickami. Macie teraz nicki Maxpayn, Gaffax i Micanser i hasła gmclan :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Hmm... ja wszedłem i mnie wywaliło... <_< Może za dużo zabezpieczeń dałeś przed tymi jakimiś spamerami? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 No zauważyłem. A powiedział coś? Edit: Chodzi. Naprawione bugi z niewpisanymi hasłami i dopuszczaniem do wypowiedzi znaku nowej linii Oo Edit namber tu: Możecie podziwiać super wypasiony status serwera o tutaj: http://michalstrona.mi.funpic.de/status.php :P potem przeniosę na shotinthedark.yoyo.pl i dodam gustownego cssa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 sciaglem klienta i czekam az postawisz serwer ;) gierka wyglada bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 28 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 No chodzi. shotinthedark.dyn.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millenium Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 ludzie jak nie chcecie sie *ćabej* z tym hamachi dajcie komuś serwerek kto ma zew. ip np ja mam i chętnie pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 28 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 A co to ma wspólnego z Hamachi? Przecież ten adres jest zewnętrzny :P Małe kłopoty z serwerem były dotyczące nadpisywania statusu, na razie to odpuściłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millenium Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 ja czytałem co drugi post i każdy dziwnie narzekał na hamachi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 28 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Bo wtedy było na hamachi :P @edit Jakby więcej osób grało można spróbować na teamy się podzielić ]:-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 No gra się fajnie tylko przydałoby się poprawić grafikę i dodać więcej map. No i przydałaby się jakaś muzyczka w grze albo jakiś ambient :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hans1121 Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Sterowanie nieco uciążliwe, gra stanowczo zbyt mroczna. Szkoda, że nie widać "latarki/światła" przeciwnika. Ale wiadomo, ja to bym takiej nawet w 30% nie wykonał :lol: Moim zdaniem - całkiem całkiem. Dałbym grze 4/5 :lol2: P.S. Muzyka - możliwy lag. Jest ok xD Grafika zła nie jest. Za ciemno jak dla mnie (ale z nazwy wynika, że tak być musi :P). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 ;O A tak po za tym zaraz wchodzę! Buahahahh. Edit: Pisze, że mam starę wersję klienta ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi