mike_p Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Tytuł: Shot in the Dark Gatunek: strzelanka multiplayer Opis: zasadniczo nie chodzi o nic. Chodzimy po planszy 1200x1600 i próbujemy zastrzelić innych graczy ;). Pięć broni. Trzy plansze. W polu IP wpisujcie: "shotinthedark.dyn.pl". Download: wypasiona gra (wersja 0.35) (http://shotinthedark.yoyo.pl) Rozmiar pliku: 1,33 czy coś takiego Autorzy: Programowanie: mike_p Engine: Marbs Online, mike_p Fabuła: jeśli jakaś jest to mike_p Grafika: net, mike_p, Yoda Muzyka: ni mo muzyki, za to jest parę marnych dźwięków z neta ;) (wyłączamy komendą /sound) Screeny: jeden skrin drugi skrin Więcej skrinów na http://shotinthedark.yoyo.pl ! Zapraszamy do testów! Wszystkich którzy zauważą błędy prosimy wpisywać je tutaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Jako oficjalny beta-tester :P powiem że gra się bardzo fajnie - gra jest prościutka i przez to bardzo przyjemna w obsłudze i ładnie wygląda. POmysł jest bardzo ciekawy. Co do mojego servera - dzis nastąpi moje przemieszcenie o 40km:) W związku z czym zmieni się IP servera - podam je oczywiście. Co do minusów gry to jak dla mnie trochę wszystko jest za małe no i przydałoby się więcej opcji - ale w końcu to demo. Daje 4 gwiazdki :) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 ściągam odp dam w edit dlaczego nie daliście tej gry na uploaderze? Edit: daj adres ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 spytam,robiliście od zera czy pracowaliście na jakimś silniku/przykładzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 7 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Po pierwsze - ja pracowałem ;) Przykład taki jakiś z samochodzikami był z 39dll, kojarzysz? :D W hamachi się loguj na shotinthedark i hasło lurker :P 5.73.71.23 A do uploadu nie dawałem bo jestem troche zabiegany dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Juz lepiej bylo zrobic no-ip niz sie walic z tym calym hamachi -.- Ja np sie nie moge polaczyc caly czas pisze konfigurowanie, hamachi sux ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Mój IP (tymczasowy) 5.73.71.23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Widać na screenach że zastosowali przykład Ranma_man miotacz ognia Zaraz zagram ładuje się. I nic piszę ze nie orze podpiąć serwa. Głupi pomysł z tym hamachi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Jak tak patrze to gra powstała z samych przykładów,ale co tam ściągne Po pierwsze - ja pracowałem smile2.gif Przykład taki jakiś z samochodzikami był z 39dll, Kojarze,kojarze=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 7 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Flamethrower, wszystkie przykłady (chyba) wypisane w creditsach gry :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Kurde o co chodzi z tym hamachi powiedzcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Zrobcie to na no-ip -.-' #down Malo mozliwe -.-? Wchodzisz na no-ip i zakladasz co za problem jezusie -.-' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Jak wo gole używać hamamchi dajcie ludzie torturiala. A ty sie nie upieraj na no-ip bo to raczej mało możliwe Dajcie program mi do tworzenia serw i ci co nie mają Neostrady sobie pograją ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 http://www.shotinthedark.yoyo.pl/ Tutaj macie wszystko... @Down: Za późno :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Po otwarciu programu Hamachi zaloguj się do sieci (przycisk w lewym dolnym rogu), następnie kliknij przycisk "sieci" i wybierz opcję "dołącz do istniejącej sieci". Nazwa naszej sieci to "shotinthedark" a hasło "lurker". Następnie otwórz plik z grą (upewnij się czy w tym samym katalogu co gra jest również plik "39dll.dll". Kliknij na nick aktualnego serwera (zobacz - serwery) i wybierz opcję "kopiuj adres". Po włączeniu gry wybierz "Dołącz do gry". W okienku "IP Serwera" wklej skopiowany adres. Następnie wpisz swój nick i hasło (byle jakie ;)). Miłej gry! Ze strony www.shotinthedark.yoyo.pl EDIT: no coż spóźniłem się Ja tutaj nie mam neo i wszystko chodzi :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Buuuuu!!! Klikam żeby strzelić i gra mi sie zawiesza to znowu przez dźwięki a miało ich nie być BUUUUU!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 7 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 ? :| muzyki nie ma, dźwięki są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Dobrze że jeszcze nie daliście tego na rapid'a <_< zaraz przetestuje jeśli mnie to nie wkurzy te czekanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 7 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Dałem link do uploada ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Server tylko na hamachi?Jak tak to raczej nie pogram bo nie mam hamachi ,a nie chce mi się ściągać=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Pograłem i jest nawet. Tylko za pusta ta mapka, i przydało by się dodać jakieś urozmaicenia typu jakiś murek drzewka i kamienie nawet jakieś samochody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 7 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 No dobra to je demo nie? :) Jadę na wczasy, może Yoda będzie czasem włączał serwer ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Przetestował bym gierke wejdzie ktoś na hamachi i postawi ktos serwer ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 7 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Mogę postawić, możemy pograć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 No to pograłem, giera fajna ale jak już mówiłem twórcy - bardziej urozmaicone plansze - wyświetlanie ilości amunicji i przydało by się sterowanie w a s d Rozwijaj gre dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Boże dzieci wchodzi się na "dyn.pl" robi się ip czyli klik "rejestracja" później ściągasz "DynClient 2.2" i wpisujesz dane i koniec -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Mój nowy IP w Hamachi : 5.50.65.47 !!! Pozdrawiam! PS. Server będzie chodził przez większośc dnia więc chyba nie będzie problemów z włączeniem się do gry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 kto ma chec na partyjke? :P Chetnie z kims zagram xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Grałbym ale mam 15fps :) i ping taki jak... Nie wie ktos co jest? Mam neo 1,3mb a tu mi takie bomby wyskakują. Wcześniej grałem na Radiówie 70kb bodajże i szło jak masełko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 U nikogo nie ma serwie, samemu to zryto grac.. :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi