murdalow Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 fala nie działa, fala chyba ma nie działać bo jej nie ma w tej wersji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 No i super. 5/5, choć grafika mi się nie podoba. =) Pozdrawiam, mroow. :cat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Super! A z racji, że to twoja 1. gra to daję 5/5! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Pierwsza gra,ładna grafika,dobra grywalność.5 ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Zagrałem w fikuśnego z dźwiękiem i powiem że fajne ale wywal tą muzykę z jakieś reklamy WYWAL ona jest okropna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 ej ludzie to jego pierwsza gra! lepiej popatrzcie jakie byly wasze pierwsze gry o ile takie byly! (cos dziewny zbieg okolicznosci, wszyscy dawali 5, przyszedl dziadekkleofas, dal 3 i wszyscy ssrrruuu 3,3,3,3,3... tylko co poniektorzy nie biora przykladu z w/w uzytkownika i dali Markowi.S 5,4 gwiazdki... <_< czyli jednym zdaniem: cos mi tu smierdzi i to na pewno nie jestem ja! :P Krytykow nie obchodzi czy to jest pierwsza gra czy 20 czy 30 .. krytycy to krytycy .. Oceniaja jak sami uważają nie patrzac na jakies inne rzeczy , typu historia gry , proby stworzenia itp. Gra sama w sobie fajna i ciekawa .. 4/5 bo na 5 to wg mnie zasluguje tu jak narazie z tego co widzialem z 2-4 gry . Pozdro :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Będe mówił szczerze... Gra zeje*ista... Będzie się miło grało... Szkoda że grafika nie twoja... ;/ DAJE 5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hriser Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Fajna gierka :thumbsup: Jedyne co mnie w niej denerwuje to jest to, co denerwuje mnie też w moich grach :D - a mianowicie to, że po stracie życia runde zaczynamy od początku :angry: :P 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Bez tego gra była by za prosta, idziesz jak czołg przez całą mapę wpisując tylko kody na heal xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blizzard Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Bardzo dobra platformówka 5/5 :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arivald Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Fikuśna gierka. Podoba mi się to rzucanie pięścią :) Daję 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Spoko gierka dam 4/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieuatoryzowany Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Całkiem to sympatyczne. A z tą muzyką to żeś dowalił :D Ogólnie dam 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Fajna gierka a'la Mario :) Daję 5/6 za to, że w grze strzelam jo-jo :D Życzę sukcesów w robieniu gry :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Fajna gierka ale to nawet nie jest minimum twoich możliwości... Przeglądałem stare tematy i wiem ze dużo umiesz. Mógłbyś zrobić super bonusy typu spowolnienie czasu czy tryb armagedon. 4(ale to za to że jest taka ładna graficzka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Chłopie siedzisz juz na tym forum ponad 1 rok i zrobiłeś 1 GRE? Jak NA 1 GRE 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 @UP Ja pierwszy raz swoją gre zamieściłem po ok 5 latach zabawy w game makerze ;-0 potem co prawda wrzucalem jakies starocie.. (takie po 4 latach zabawy;-] ).. Ale to jest najlepsze z mozliwych podejsc, robienie gier ambitnych, po co wrzucac w net gre nad ktora spedzilo sie np. tydzien? Jesli robi sie jedna gre kilka miesiecy (nie mowiąc o latach) - i wtedy się ją wyda - to wtedy gra jest zauwazana i doceniana, a satysfakcja całkiem sympatyczna ;-) i coś czuje że pan fikuśny będzie doceniony. widać że nie robisz jej na odp*****.. a każda poświęcona nad grą godzina na koniec wychodzi ;-) powodzeniska Bless ya. sorry za bezczelnego i chamskiego offtopika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 @Lord Vayaa: A co w tym dziwnego ;p ? Ja odkąd jestem na nowej edycji tego forum to opublikowałem tylko grę na Ligę 24, a jestem od samego początku tej nowej wersji ;p . Na starym forum zaprezentowałem nawet jedną grę, ale szkoda gadać xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Ja jakoś tego nie moge zakapować ja siedze przed gmem po 6 godzin dziennie a wy kurcze prawie wcale i wszystko wiecie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Czy ja wiem czy prawie wcale nie siedzimy? Siedzimy siedzimy... To że nie publikujemy wszystkich swoich gier to nie znaczy że nic nie robimy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3X Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Grałem juz wczesniej ale zapomniałem ocenic...bardzo fajna muzyczka i dobrze wykonana gra =) 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Super platwormówka :D Dam 5 gwiazdek :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Yoda więc ty po ile godzine dziennie siedzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Lord Vayaa, godziny spędzone nad GM nic tutaj nie mają. Jak umie się logicznie myśleć, zna się angielski i umie się posługiwać dokumentacją, to można siedzieć nad GM nawet 5 minut dziennie i znasz go bardzo dobrze, bo w sumie to jedyne umiejętności jakie trzeba posiadać przy robieniu gier w Game Maker jak się założy, że masz grafikę, muzykę, etc. ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 @up dokładnie - nie zawsze ma się też ochotę siedzieć ciągle przed gm'em... raz mam ochotę raz nie :) Ale z 2 godzinki dziennie to posiedzę żeby ruszyć projekt do przodu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 9 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Postanowiłem wznowić projekt Pan Fikuśny ^^ postaram się u aktualizować i ulepszyć kod gry w miarę możliwości dodam też nowe moby i różne urozmaicenia Z pomysłami do gier u mnie nie najlepiej, a więc proszę was o pomoc.. napiszcie co by pasowało do gry i co chcieli byście w niej zobaczyć proszę też powymyślajcie jakieś bonusy i inne różne bajery a ja postaram się zamieścić je w swojej grze... Następnym wielkim problemem dla mnie ( wręcz nie nawiedzę ) jest tworzenie roomów, w tym też proszę was o pomoc postaram sie w jak najszybszym czasie zamieścić program pozwalający wam na kreacje i edycje roomów, które potem możecie z uploadować i pochwalić się nimi w temacie. Oczywiście autorów 3-5 najlepiej wyglądających roomów wyróżnię w CREDITSACH jako pomoc w kreacji gry. ;) Acha i jeszcze jedna bardzo ważna sprawa. Nie jestem najlepszym grafikiem i plastykiem, brakuje mi również pomysłów na wygląd potworków. w tym też proszę o pomoc. Zamieście jakieś wasze propozycję mobów :) Za wszystkie propozycję i grafiki będę bardzo wdzięczny. :) Pozdrawiam Marek.:whip: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Hehe nie ma sprawy załatwię ci nico materiałów i roomów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 @Marek: Poszukaj mojego posta z tym jak zrobić levele zapisywanego do pliku i ich odczytywanie, a do Mizzy'ego mam dołączony leveldesigner. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 O to mój HellGlut :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Pisz mnie na grafika. :P No i jak coś to GG, sam wiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi