Maximal Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Start tury: 30.06.2007 - 23:05 Temat: Klon Wormsów Czas: 24h Uwagi: Gdyby ktoś nie wiedział, co to "Łormsy", należy skorzystać z Wikipedii. Powodzenia! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Temat fajny choć trudny <_< wiec zaczynam robić :D może coś wyjdzie :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Ech, a jednak Maxiu wziąłeś ten temat. ;) Ja ci mowię, że nikt nie zdąży, albo będzie tylko jedna praca :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Skoro klon Wormsów, to rozumiem, że turowo, mam rację? xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Nareszcie jakiś fajny temat :) od razu biorę się do roboty. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Ta. W dobrym czasie dałeś. Niestety - nie startuję :( Zajęty jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Yeah, temat wybitny. :D Może coś zrobię - mam dużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Ja jednak nie robie, za trudne :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Ciężko będzie ale spróbuje coś zrobić. Ale i tak nie mam szans bo Jaklub startuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Ja się już zabrałem do roboty. Mam dużo pomysłów, większość już zrobiłem. Pytanie odnośnie ligi: czy do gier można dodawać nie swoją muzykę/dźwięki? W regulaminie NIE jest o tym wspomniane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Ja nie robie , nie mam czasu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 czy do gier można dodawać nie swoją muzykę/dźwięki? Wszyscy dodają nie zrobioną przez siebie oprawę dźwiękową i jest ok. (Ja nawet raz dll-a użyłem do muzyki ;P) Maximal rozumie, że nie wszyscy mają mikrofony. (Tak?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Ja też nie mam czasu bo robie dla kumpla strone z grami FLASH :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 A może ja spróbuję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Na śmierć zapomniałem o dodaniu tego punktu do regulaminu. ;p Już uaktualniłem. 6. Dozwolone jest korzystanie z gotowych utworów, dźwięków itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Klon Wormsów czyli o tej tematyce czy tylko sprites pozmieniać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Życzę powodzenia tym którzy tworzą grę na Lige 24 Pozdrawiam Nakyls :red_indian: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Echh kurde za dużo bugów... Poddaje się Pozdrawiam MO :death: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Ja też się poddaje nie zrobie tej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Uff... no to biore sie do roboty :P może sie wyrobie do 23 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Ja się poddaje (drugi już raz :P) jak już mówiłem "za trudne" Powodzenie tym którzy podejmą się wyzwania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Przypominam, że w tej turze możecie otrzymać dodatkowe punkty np. za oryginalność, więc nie zniechęcajcie się tak łatwo. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Przewiduję przyszłość: Dziadekkleofas zafunduje grę Jaklubowi! :P PS: Tak na prawdę, to trzymam kciuki że na tą turę nikt nie odda niczego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxex Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 A czy musi być koniecznie turowo? np. Jak Liero może być? Rozumiem że nikt nie robi wormsów chyba że Jaklub... Może już teraz dać grę i tak będe w pierwszej trójce ;] skoro nikt nie robi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Okej zrobiłem już grafikę ludków. Tury także są no i oczywiście chodzenie i grawitacja. Zostaje mi tylko zrobić siłę rzutu i tam takie małe drobiazgi. :) Widzę iż na razie to tylko ja i Jaklub robimy gry. Robi się interesująco. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Dawno nie grałem w worms'y więc jaki jest dokładny cel gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Dawno nie grałem w worms'y więc jaki jest dokładny cel gry? Rozpierd... przeciwnika. W turach ograniczonych czasowo i za pomocą broni. Ja już mam calutkie menu (piękny pseudotrójwymiar) i kawałek silnika. Chyba się wyrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Ale ten przeciwnik jest od początku(jeden przeciwnik) czy wylatuje z jakiegoś obiektu (armia przeciwników) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Ale ten przeciwnik jest od początku(jeden przeciwnik) czy wylatuje z jakiegoś obiektu (armia przeciwników) Przeciwnik jest taki jak ty - jak jesteś robakiem, on też jest robakiem. A z resztą, trudno ci sprawdzić definicję w wikipedii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Sprawdzałem ale było napisane tylko że trzeba pokonać przeciwnika. Ale dzięki chyba już sobie poradzę. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi