szymek11116 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Tytuł: Uratuj brata! Gatunek: Zręcznościówka Opis: Ja polega na odnalezioniu brata, bo porwał go profesor doktor piotrek.W demo go nie odnajdziesz ale w full tak. Download: Gra Rozmiar pliku: 1172KB Autorzy: Programowanie: Szymek 11116 Fabuła: Ni ma Grafika: Szymek 11116 Muzyka: Game Maker Screeny: Screen Miłego grania! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 W demo go nie odnajdziesz ale w full tak. Na co nam gra bez celu?? o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Nie rozumiem dlaczego nikt nie komentuje :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Bo już widzieliśmy tysiące takich 'gier',nic ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Ściągam zaraz skomenyuje ... ... Grafika estetyczna To chyba twoja pierwsza gra Pomysł już takich gier było kilka więc 2 gwiazdki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Naciągana podróbka SuperInko. Dwie gwiazdki ode mnie otrzymasz. Za co? Nie chce mi się pisać. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 faktycznie drugie - i faktycznie gorsze super inko, wiec mamy fightclubową kopie kopii jeszcze jednej kopii, sytuacje ratuje fakt ze trzecia kopia byla i tak lepsza od pierwszej ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Cóż, no ale miał prawo do zrobienia bardzo podobnej gry. Almora nie jest jedynym MMORPG i nikt nie narzeka na to, że jest bardzo podobna. Jeszcze nie pobrałem gry, ale po screenach dałbym 3 gwiazdki. Zaraz edit. @Edit: Fajna gierka. Grafika ładna, dzwięki już średniawe. 3.5 gwiazdki (po zaokrągleniu 4 :) ) PS Przeszedłem całą grę :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Mi się podoba ;) Trzeba tylko dopracować wiele rzeczy... Czekam na full wersję ;) 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Grafika kropki bardzo nie ciekawa, no i bardzo oklepany pomysł z tymi platformami. Z chęcią przeszedłem pierwsze 2 etapy. Jak na razie 3starsy. ...Marek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi