Krzy100f Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Mam program który sie nazywa jak wyżej . Mam go tworzy sie na nim gry z gotowych obiektó poniżej macie link z 3 grami stworzonymi na nim . https://gmclan.org/up2477_4_game_maker_3d.html :sp_ike: Nie wiem czy ten program tworzyła ta sama firma. :sp_ike: Napiszcie jak żle dałem temat . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Chodziło ci o 3d game maker? 1. To syf i tyle. 2. 3dgm nie ma nic wspólnego z GM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Po za tym gry z niego są beznadziejne i źle działają na XP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 @UP: Od tego są patche :P Ja ci mogę od sprzedać za 10 zł i przesyłki nie płace xD A tu patche o których mówiłem: http://www.lem.com.pl/pomoc00.php?produkt=...03D%20Gamemaker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Według mnie Game Maker 3d jest nawet fany :) PS: Jakby co to było dla żartów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Naklys zapewne jesteś dopiero początkującym w tworzeniu gier więc na razie podoba ci się ten program bo możesz zrobić w nim grę i pochwalić się przed kolegami. Lecz po pewnym czasie zrozumiesz iż ten program to syf dlatego iż tworzy on gry za ciebie. Zaczniesz rozumieć że gra napisana przez ciebie od 0 jest o wiele lepsza niż ta w ty programie. I jak napiszesz taką grę w GML od 0 to jesteś pełen podziwu dla samego siebie. No przynajmniej u mnie tak było. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Naklys zapewne jesteś dopiero początkującym w tworzeniu gier więc na razie podoba ci się ten program bo możesz zrobić w nim grę i pochwalić się przed kolegami. Lecz po pewnym czasie zrozumiesz iż ten program to syf dlatego iż tworzy on gry za ciebie. Zaczniesz rozumieć że gra napisana przez ciebie od 0 jest o wiele lepsza niż ta w ty programie. I jak napiszesz taką grę w GML od 0 to jesteś pełen podziwu dla samego siebie. No przynajmniej u mnie tak było. :P Ja tak napisałem dla żartów I sam jesteś początkujący :lol: :lol: Bo nawet mnie nieznasz, to że się zarejestrowałem to nie znaczy że jestem początkujący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 A poza tym, Game Makera nie stworzyła firma tylko Marek z pod 10. :P Przepraszam że pytam, ale... po co Ci to wiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Mam to gówno... kupiłem z 10lat tamu i żal mi tych pieniędzy do końca zycia będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszon Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 3D Gamemaker to co innego niż Game maker to oczywiste ale jak słyszałem jest bardzo ograniczony sądze że lepiej opanować GML i silnik 3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Mam to gówno... kupiłem z 10lat tamu i żal mi tych pieniędzy do końca zycia będzie Buahuahauahsuahusha! LoL Ty masz 16 :P i co kupiłeś jak miałeś 6?? haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Buahuahauahsuahusha! LoL Ty masz 16 :P i co kupiłeś jak miałeś 6?? haha Mozliwe , ten program niczym sie nie rozni w "robieniu" gier od zwyklego ukladania klockow lego , ktorymi w tym wieku sie bawilem , po za tym sadze iz ukladanie klockow lego jest trudniejsze od robienia gier w 3d game makerze , :) O temat z przed "roku" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 GM3d - po co robić gry, gamemaker3d zrobi to za Ciebie! yeah yeah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_K Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Na sam widok tego programu chce mi się wymiotować jest on tak beznadziejny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Bo to jest dobre dla pięciolatków, aby se gry w 5 minut zrobiły i przed kolegami z przedszkola szpanowali ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 testowałem to badziewie to taka układanka w której podmieniasz textury nie trzeba mieć specjalnych umiejętności ,niedobrze mi się zrobiło jak to zobaczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Buahuahauahsuahusha! LoL Ty masz 16 :P i co kupiłeś jak miałeś 6?? haha Gratuluję szybkości i bystrości umysłu! :thumbsup: @topic: Jedno powiem: syf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi