Gryzli Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zrobilem Gierke o nazwie Atarnia Online Atarnia jeste przez hamachi ale ma lacze 10 mega a nawet czasami 21 mega!!! Atarnia jest 24/7 Postac sie robi w cliencie Aby wejsc na server trzeba sciagnac hamachi jesli ktos ma to wlaczyc nastepnie sciagnac clienta potem urochomic go i tam bedzie napis CONFIG i nato kliknac i tam pisze IP:wpisac tam tak IP:5.152.45.165 , a na koncu potrzeba w hamachi dolaczyc do sieci: Siec:Atarnia Haslo:123 Siec:Atarnia2 Haslo:123 Siec:Atarnia3 Haslo:123 Nastepnie w cliencie wejsc i po wpisaniu IP nalezy zakceptowac i dac New czyli zrobi nowa postac jak juz zrobicie postac dajemy Login i wpisujemy Login oraz Haslo potem dajemy New Character i wpisujemy w 1 ramke dowlony Nick Postaci-Imie postaci i tam wybieramy profesje Warrior,Magic,Paladin,Warrior jest 4 Warrior ale niebedzie ;) i akceptujemy nastepnie klikamy na postac i dajemy Use Character Download Client Jesli zrobilem jakies bledy ortograficzne niezwracajcie uwagi prosze;p ZAPRASZAM!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Coś mi się wydaje że nie tan dział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli Opublikowano 30 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Ups to sorka powiedz jaki dzial bo jestem nowy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 A screeny to gdzie? I lepiej zastosuj się do szablonu. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Wstarczy że popatrzysz na nazwy działów to się domyślisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli Opublikowano 30 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Dobra zara dam screnny Oto Screen ;p https://gmclan.org/up2551_5_ziom.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Nazwa zlapiona prawie on Almora - Online O lol juz po screenach widac ze przerobiony przyklad... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli Opublikowano 30 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Nieprawda ta nazwe wymysllem se A pogra ktos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Ta siec nie istnieje... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli Opublikowano 30 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 ok juz jest bo pomylilem e z a Nazwa sieci:Atarnia haslo:123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 A wiesz co ci kurde powiem nie dales dlla do katalogu z gra, i daje ci 1/1000 w wykrzyknikiem nawet graf nie zmieniles..to nie jest twoja gra.. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli Opublikowano 30 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 ;p masz racje Ale wchodzic pograjcie se Zrobie zara wlasna platformówke ;p ale mozecie se pograc ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Phi. Po co mamy w to grać?a tak wogóle to skąd wiecie że to przerobiony przykład? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli Opublikowano 30 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 bo chcialbym zobaczyc czy wejdziecie i zobaczycie jak tak to zrobie swoja MMORPG bo juz wiem jak ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Prawie jak twój silnik, Prawie jak twoja gra, Prawie robi dużą różnice... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Kun Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 zobacz to touchofdeathproductions.com i ściągnij eclipse zobaczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 To se po testowałem... jakiś błąd wyskoczył że komp mi tego nie ruszy xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Supergra. Szkoda, że nie działa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Bo nie dał dlla. :] Cham jeden xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 https://gmclan.org/up1592_4_39dll.html link do dll'a dla tych co nie mają a gra... coś się połączyć z siecią nie mogę XD EDIT: heh nie mogę nawet gry otworzyć bo błąd windowsowy wyskakuje :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1_1 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Mi wywala błąd: Run-time error '339': cośtam ćośtam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 BROKEN LINK Wchodzę w twojego UP i jak klikam to nic się nie pobiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi