Nikas Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Tytuł:Crazy Labirynts 3 Gatunek:Platformówka Opis: Siemka!zrobiłem CR3 bo mi się nudziło i proszę ocencie czy ta wersja jest fajniejsza od tamtych.A tak w ogóle jest 8 plansz czy tam 9 :P chodzimy i unikamy przeszkody,jest ich sporo...nawet xD zbieramy punkty.Może wam się spodoba! Pamiętajcie! F1 pomoc! Download: http://www.gmclan.org/up1486_4_Crazy_Labirynts_3.html rozmiar:1018kb Autorzy: Programowanie:Nikas Grafika:Nikas Muzyka:Z neta Fabuła:nie ma Screeny: http://www.gmclan.org/uploader/1486/CR_3_scr_1.png http://www.gmclan.org/uploader/1486/CR3_scr_2.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 chlopie (albo babo), tego sie nie da przejsc! ocena: 3\5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 hahahha nie jestem dziewczyną!!! to da się przejść przeszedłem całą gre bo chyba to testowałem jakby się nie dało przejśc to bym pozmieniał. To jest gra platformówka zęcznościowa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrixx Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Według mnie gra jest ciekawa najlepsza ze wszytskich części. Tylko dodaj jakąś klimatyczną muzyke i będzie ok. 4/5 bo brak muzyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Muzyka jest wybieramy ją cyferkami od 1 do 4!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Niezła gra!Przeszedłem całą :) 4/5 Znacznie lepsza od poprzednich :) Co do kasa100, cienki jesteś, że nie mogłeś przejśc tej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrixx Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Sorki Nikas moja pomyłka własnie grałem dałem F1 przeczytałem wchodze na forum i patrze i ty już mi napisałeś o tym. Chciałem się poprawić zanim ktoś napisze ale za puźno. W takim razie według mnie 5 gwiazdek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 kasy się nie słuchaj ;) Fajna gierka, podoba mi się... popracuj jeszcze trochę nad nią... 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi_Master2 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 nawet fajne! jest ok 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Gra ma pełno bugów... (porażka) Nadodatek jest za trudna... Muzyka powinna sie sama włączac... Brak menu xD Muzyka: brak 0/5 1/5 (listośći) Dzwiek: brak 0/5 Gryw: 3/5 Grafika: 2/5 Dam 1 gwiazdke... EDIT: 2 poziom nie możliwy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 ha 2 plansza nie do przejścia??to ty cienka dupa jesteś :] dzięki wam za pozitiv komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 No to chyba zmuszony jestem dać jakąś ocenkę - przeszedłem całą grę. Więc: Nareszcie stworzyłeś coś grywalnego! Muzykę to ty sobie włóż sam wiesz gdzie. Słyszę ją w chyba 10 grze. (Tą spod klawisza 3, inne w ogóle klimatu nie trzymają...) 1/10. Grafika (Podobają mi się animacje ;)) 7/10 Grywalność: (wysoka. przynajmniej tak uważam :)) 7/10 7+7+1=15:3=5/10= 2,5 gwiazdki=3gwiazki (bo 2,5 dać się nie da ;P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 :) jeszcze raz dzięki za dobre posty ale co ich tak mało ?? :) Pozdr. Nikas Whoooaaa! nawet Guxiowi się spodobało :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Gra nudna, przeszedłem ją całą. 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 jeszcze raz dzięki za dobre posty ale co ich tak mało ?? Uważaj, bo być może od tego posta będą same złe opinie. :P to ty cienka dupa jesteś A warna byś nie chciał? To jest obrażanie. :] A dla mnie nie jest tak różowo. (Ostatnio bardzo narzekam... ;( ) Gra jest lepsza od poprzednich części, ale jest baardzo nudna. 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Yyy taka se. Mogłeś to troche fajniejsze zrobić.... Ale ogólnie to tak tragicznie nie jest :D Moja ocenka 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 2 gwiazdki tylko bo -wkurzające jest wracanie do początku za każdym razem -brak Menu -brak treningu -muszyka nie jest na początku włączona i nie da się jej wyłaczyć Ale pomysł dobry nawet przypomina mi to gre Książe Persji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMLand Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Łał. :] No stary (albo młody, nie wiem... :P), wreszcie jakaś dobra gierka... I widać, że robiona przez sie (czyli przez samego siebie), w pozytywnym słowa znaczeniu. :D Daję 4+/5, ponieważ musisz popracować nad klimatami w swoich grach (ciekawsze fabuły wymyśl :D). Przyznam jednak, że gra jest b.d.! B) P.s. Pozdro, GMLand :thumbsup: EDIT: Jak wam się podoba moja nowa sygnaturka? - GMLand :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 A nie za duża ta sygnaturka radzę ci ją zmniejszyć bo jakiś admin albo mod ci da warna o ile już tego nie zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Jak wam się podoba moja nowa sygnaturka? - GMLand Twoja sygnatura to wielka przesada. Wybajerzona - nie mam nic przeciwko, ale za wielka. Nikas: Bierz się za jakiś kolejny projekt, bo coraz lepiej robisz gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMLand Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 A nie za duża ta sygnaturka radzę ci ją zmniejszyć bo jakiś admin albo mod ci da warna o ile już tego nie zrobił. Hej! Co masz do mojej sygnatury? :lol2: Nie jest wyższa niż 150px... :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Chyba cię... Ten obrazek powinien mówić ci wszystko! Nie szerokość, tylko wysokość! -_- A tak poza tym jestem modem i zawszę mogę dać warna i obciąć sygnaturę, ale jako że staram się być dobry, daję ci 24 godziny na zmianę. A teraz koniec off-topu: albo szanowny GMLand obcina swoją sygnę, albo dyskutujemy dalej na PM-y. @Down: Dzięki, pomyłka. Też jestem człowiekiem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Chyba GMLand anie GMClan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Mnie sie podoba daje ci 4\5 +TRUDNOŚĆ +Własna Grafika(chyba) +Gra bez dźwięku więc moge se pograć :) -BUGI -BARK SYSTEM ŻYCIA CO JEST UPIERDLIWE PS: jestem w 6 poziomie i nie mogę przejść Gra jest spoko Pozdrawiam MO :death: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Fajne, przeszedłem całą grę w 10min xP. Gra zasługuje na te 4 gwiazdki. Oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Fajne i są kody do wybierania misji. Ale nie powiem bo Autor może mnie zabić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Nazwa pasuje do gry. :thumbsup: Ale dużo napisałeś. Jakaś ocena? Jaklub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Hmm ciekawa gra .. jak na "mini gre" to calkiem calkiem .. Szkoda ze po raz kolejny w kolejnej grze sciagnietej z tego forum slysze znow nie swoje utwory tylko jakis znanych gwiazd :P Raz mi sie chlopek zaciol na schodku ale zaraz wyszlem i to znowu nie jest tak przeszkadzajace Jak by byl zroznicowany poziom trudnosci to by bylo lepiej .. Brak menu xD Mysle ze 3 gwiazdki to dobra ocena :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scorpion Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Jak dla mnie, to ten stworek tak jakoś nienaturalnie wysoko skacze. Muza za ciężka, przeszkadza w grze. Oprócz tego gierka fajna. 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi