kryniak Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Tytuł: Super Rogal Gatunek: Roguelike Opis: Musisz przetrwać. Aby chodzić graczem musisz nacisnąć klawisz (wsad) i ENTER. Możesz używać kombinacji. Download: Binarka Linuksa - 7KB (special thx to Blackmaul :D) Source code - 2KB wingdows - 126KB Autorzy: Programowanie: Kryniak Fabuła: Kryniak Grafika: Kryniak Muzyka: Kryniak Screeny: https://gmclan.org/up739_0_rogal_menu.html https://gmclan.org/up739_0_rogal_game.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 (special thx to Blackmaul :D) :twisted: Gierka fajna, szkoda, że taka krótka i że, po każdym kroku trzeba naciskać Enter. :) 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Gdy wymordujesz wszystkich wrogów to możesz pójść do drzwi i walczyć z silniejszymi. Mapka się sama generuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Fajna gra tylko przydał by się jakiś sklep aby można było wydać te zarobione pieniądze na np. zwoje lub inne rzeczy. Moja ocena to 3/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Na początek ok, ale rozwiń to jakoś. Poza tym menu wykrzacza się przy podaniu nieznanej komendy, konieczność zatwierdzania wszystkiego enterem jest irytująca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Nooo Boracasso jakie szczegóły,jak ładnie opisane co Ci się podoba a co nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Na szczęście Zakol mi pomógł żeby się poruszać bez entera i dorobię sklep :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 troche krótkie, ale moze byc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Włącz ponownie i masz nową mapkę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper 4.9\5 Ja nie umiem za bardzo c++ za trudny dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 co za chała to gorsze niż doom pierwszy boże A tak wogóle to tu chyba mają być gry zrobione na gm !! ale dam 3 gwiazdki bo nie znam sie na c++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 nie muszą być zrobione w GM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 co za chała to gorsze niż doom pierwszy boże ... nie będę karmił trolli. A tak wogóle to tu chyba mają być gry zrobione na gm !! A kto powiedział, że nie można. Jest tu gdzieś w regulaminie? A poza tym po co są działy "HTML, PHP", "C, C++". A na następny raz nie przypuszczaj tak. nie znam sie na c++ :lol2: :lol2: :lol2: A jakbyś znał to byś mi dał -1/100000 ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 A jakbyś znał to byś mi dał -1/100000 ? masz niską samoocene :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Extra gra jeśli zrobiłeś sklep to widocznie nie doszłem do niego. Strasznie to trudne. Daje 4/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 29 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zależy od szczęścia i od strategii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Nie jest wcale zła. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi