Konrad-GM Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Tytuł: Paper Game Gatunek: Paint xP Opis: Gra polega na rysowaniu rysunków, bardzo prosta obsługa. F1 Pomoc Download: https://gmclan.org/up1717_3_PaperGame.html Rozmiar pliku: 1.04MB Autorzy: Konrad-GM Programowanie: Konrad-GM Fabuła: Nie ma Grafika: Konrad-GM Muzyka: Nie ma Screeny: https://gmclan.org/up1717_5_SCREEN_PG.html https://gmclan.org/up1717_5_SCREEN_PG2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 hehe fajny programik widać że się napracowałeś tylko mi kartka w linie chyba nie działa... 4/5 :] Pozdrawiam ToMo :shuriken: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Ekstra programik od razu dostajesz ode mnie 4 gwiazdki,tylko że ten ołówek/kredka za wolno podąża za kursorem i czasami to wkurza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Ciekawy program, tyle że mało przydatny :/ Masz ode mnie 3 gwiazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 No spoko program, ale to wolne przesuwanie ołówka naprawdę uciążliwe. :/ Daje 4/5 Edit: a zapomniałem "Pozdrawiam, Maxpayn :chris:" xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Trochę ubogo, ale z pomysłem. Naprawdę ciekawe. :) 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 spodobalo mi sie :thumbsup: grafika 4/5 (BLAD przy wybieraniu koloru: nie widac rysika/jego koloru) muzyka 0/0 nie ma grywalnosc (zabawa) 4/5 ogolem: 5/5 (powinno byc 4/5 ale nie umialbym tagiego zrobbic (chodzi m. in. o zmieniajacy sie kolor kredki)) :P @down: nie pytalem jak to zrobic ale i tak wielkie dzieki :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 @up: var kolor; kolor=get_golor(c_white); //c_white jako default image_bleng=kolor Tylko tam gdzie chcesz kolorować sprite musi mieć białe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 spodobalo mi sie thumbsup.gif grafika 4/5 (BLAD przy wybieraniu koloru: nie widac rysika/jego koloru) Jak to nie ma, a kredka?? xP Dzięki za pozytywne komentarze, tylko że nie ma żadnego DLL'a na rysowanie, aby nie zwalniało komputera. I to jest powód zwalniającej kredki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 A czemu to nie jest na zasadzie Surface? tylko obiektów? Gdy rozkręciłem się z tym rysowaniem , program zaczął zwalniać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Ciekawy pomysł, widac, że się trochę napracowałeś... 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 A czemu to nie jest na zasadzie Surface? tylko obiektów?Bo i tak zwalniało :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 ładnie, dobra robota, szkoda że format kartki nie jest większy ale dam 5/5 nic nie brakuje estetyka na wysokim poziomie no dobrze jest powodzenie w dalszych projektach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Konrad mam pytanie, to jest robione stawianiem mnóstwa obiektów tak xD? Chyba mam pomysł jak to przyśpieszyć, o ile tego jeszcze nie zrobiłeś. Napisz na gg: 7730328 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Dam 3/5, bo nie ma konkretnego celu gry. :] Po za tym ilość podobynch programów można policzyć na palcach człowieka skrzyżowanego z ośmiornicą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxex Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 4/5 Plusy: - Bardzo fajna rzecz. - Ciekawa tematyka. - Super podfoldery - zapis .bmp :thumbsup: Minusy: - Mało rozbudowane. - Dużo takich programów. - Nie przydatne. Gdybyś dał do Dem byś dostał 5/5 ale rozumiem że takiego projektu nie chce sie kontynuaować. !!! :thumbsup: Oczywiście jest to według mnie. ;) EDIT: Sora, zwracam honor zapisuje w .bmp z 3/5 zmieniam 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 ten zapis w BMP to ja bym raczej dał jako minus... ale to niestety wada GMa a nie brak umiejętnosci autora programiku. A tutaj to co zrobiłęm w 10 min dla jaj ^^ Programik Dodam, że nie ma opóźnienia xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 ej pablo1517 moglbys mi pokazac jak dziala ten system rysowania w powyzszym programiku bo ja robilem to cos nie wychodzi. Pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 niedługo go ulepsze i może dam jako przykład :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 A mi pablo zdradził swój sekret... i raczej nikomu go nie powiem ^^ Tylko że jest na zasadzie niszczenia terenu w starszych wersjach GM'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driv3r Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 EXTRA programik :thumbsup: Ale ja znalazłem Błąd ! : - Kiedy trzymam wcisnięty prawy myszki ( gumkę ) to normalnie zmazuje, a kiedy się nią troche pobawie to jak puszcze przycisk to dalej jest gumka, tyle że rysująca :P . Grafika : 3,6/5 Muzyka : 0/5 ( Bo jej nie ma. ) Grywalność : 4,5/5 ( Naprawde fajne :thumbsup: ! ) Sterowanie : 3/5 ( Ciutek za wolne <_< ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi